aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 134 of 533Next

Villeneuve, Anderson, Guadagnino, Nolan, ktokolwiek...

Nawet ciekawe wybory. Ale będzie im ciężko, bo oryginał to takie dziecko epoki, że można to porównać do sytuacji z remajkowaniem Fright Night.

Może tutaj przeoczyłem, ale kilka dni temu pojawiło się info że Orphan Studio chce stworzyć filmy i seriale o Panu Samochodziku. Bardzo trzymam kciuki 🙂

Pełny zwiastun Wesesierpa od wczoraj w sieci, wczoraj też widziałem go przed Wcieleniem.

Dla mnie zainteresowanie tym filmem jest niemalże zerowe.

Nie pamiętam który ostatnio film Smarzowskiego wywoływał tak zerowe zainteresowanie w publicznej dyskusji. Przecież Kler i Wołyń to były wydarzenia jak premiera Endgame.

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman
Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 18, 2021, 15:03

Pełny zwiastun Wesela

Zrobiłeś literówkę w tytule 🙂

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Poprawione 🙂

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Finch:

Dziwnie zapowiada się ta biografia Finchera...

A to nie jest o starości tej postaci z American Pie, zrobione w stylu Logana? 🙂

I Am Legend/Cast Away/Chappie.

Bruce, czy potrzebujesz małej pożyczki? 🙂

A Finch wygląda bardzo sympatycznie, na pewno obejrzę.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Jeden z najlepiej ocenionych w tym roku w Cannes filmów:

Zapowiada się sympatycznie. Jakoś przywołał mi skojarzenie z Normal People.

700 tys widzów w weekend.

Kiedyś na Deadline bodajże napisali, że popularność filmów na HBO Max jest mniej więcej proporcjonalna do popularności tych filmów w kinach, tzn. słaby wynik w kinach idzie w parze ze słabym wynikiem na HBO Max. Wyjątkiem jest chyba tylko Mortal Kombat, który według tej nie wiadomo jak bardzo wiarygodnej firmy Samba TV jest dotychczas najpopularniejszą hybrydową premierą WB na HBO Max.

Był też jedną z pierwszych, więc może zadziałał efekt nowości. Max serwuje na co dzień ciekawsze tytuły niż Netflix, więc pewnie moda i cena robią swoje.

Ten ruch mówi wszystko:

Makbet:

PreviousPage 134 of 533Next