aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 31 of 533Next

Som już recenzje The Prom.

https://www.rottentomatoes.com/m/the_prom_2020

https://variety.com/2020/film/global/maggie-smith-christopher-hampton-a-german-life-1234842203/

Maggie Smith nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa. Christopher Hampton przeniesie swoją wychwalaną sztuke - "A German Life" na ekran, razem z teatralnym reżyserem. Smith zagra główną role, podobnie jak na deskach teatru. Hampton w tym roku będzie walczył o kolejną statuetke za "The Father". Kto wie, może Smith wywalczy jeszcze Oscara.

A Daily Mail (XD troche, ale no trzeba napisać) twierdzi, że wbrew temu co mówiono po premierze poprzedniego filmu to w kolejnym sequelu "Downton Abbey" Smith jednak się pojawi i zostanie otoczona specjalną anty-covidową opieką. Przynajmniej tak się mówi, zdjęcia do filmu w przyszłym roku a skoro szczepionka ma trafiać w WB do dystrybucji już w przyszłym tygodniu to kto wie jakie będą przepisy prac na planie.

Ciąg dalszy sprawy z tantiemami

Pierwsze zdjęcia z planu nowego McKaya

Co oni tam nową Dziewczynę z tatuażem kręcą? 😛

Nie wiem, ale DiCaprio wygląda strasznie sztucznie z tymi włosami i brodą, jakby były doklejone. Na tym etapie wydaje się to niepotrzebnym zabiegiem.

To się nazywa charakteryzacja 😉

Pojawiło się też zdjęcia z planu, jak aresztują Lawrence, bo nie chciała dalej chodzić w maseczce ani przyłbicy. 🙁

Tymczasem HBO Max przejmuje komedię w gwiazdorskiej obsadzie.

Wyglądają jak ludzie z tłumu. I w mojej ocenie Leoś nie wygląda sztucznie.

Aubrey Plaza w nowym filmie Guya Ritchiego

Prawdopodobnie Margot Robbie zastąpi Emmę Stone w Babilonie. Uczciwa wymiana 🙂 A Emma niech się nacieszy macierzyństwem.

Nie powiem, Stone bardziej mnie ciekawiła, ale jako fanboy Robbie nie będe narzekał 🙂

Czekam na potwierdzenie plotek o Maguirze, Jordanie i Streep.

Zmarł Hugh Keays-Byrne. Sądzę, że nazwisko nic Wam nie powie, ale już zdjęcie mówi chyba wszystko.

[R.I.P.] ‘Mad Max: Fury Road’ Star Hugh Keays-Byrne Has Passed Away

Cytat z Kuba data Grudzień 2, 2020, 20:37

Nie powiem, Stone bardziej mnie ciekawiła, ale jako fanboy Robbie nie będe narzekał 🙂

Jak wyżej, no i do opisu postaci Margotka jednak bardziej pasuje:

Robbie would portray Clara Bow, the early sex symbol and box office star who was Hollywood’s first “It” girl

Cytat z Mierzwiak data Grudzień 2, 2020, 20:49

Robbie would portray Clara Bow, the early sex symbol and box office star who was Hollywood’s first “It” girl

Do opisu tak, ale do wyglądu (rudowłosej Clary Bow) wg mnie Emma zdecydowanie bardziej.

Nowy projekt Gal Gadot

Cytat z robgordon data Grudzień 2, 2020, 21:37
Cytat z Mierzwiak data Grudzień 2, 2020, 20:49

Do opisu tak, ale do wyglądu (rudowłosej Clary Bow) wg mnie Emma zdecydowanie bardziej.

Nie moge się doczekać rudowłosej Margot 😀

Zwiastun Wykopalisk Netflixa:

Na dobre ruszyła karuzela nazwisk wokół Babilonu

Hmm ciekawe czy nadal mają nadzieje wyrobić się na przyszłe święta. Przyszłoroczny wyścig oscarowy już zapowiada się znakomicie to jak Chazelle by tam jeszcze wkroczył...

PreviousPage 31 of 533Next