aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 317 of 533Next

Nie, nie. Ja dokładnie tak samo rozumiem tego twitta. Tylko wydaje mi się on manipulacją, przynajmniej porównując go do artykułu z Variety. No chyba, że to taki "sprytny" sposób na promocję konkurencji 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Hę? Na co patrzę? A, już wiem, na najgorszy plakat roku.

🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Czyli 20 lat wcześniej? Tobin Bell ma już 81 lat, to zawieszenie niewiary prawie jak w X-Menach z Fassbenderem 🙂

Ten bohater umarł w Saw III z 2006 roku, 17 lat później dalej wałkujemy chyba najgorszy wątek tej serii czyli jego raka!?

Przypomniałem sobie, że przecież retrospekcje z nim rozgrywające się przed Piłą 3 były obecne w Pile 8, z premierą w 2017 roku. Tamten film nie odniósł większego sukcesu, dlaczego więc postawiono na kolejne wskrzeszenie Jigsawa? Przypominam, że jeśli pamięć mnie nie myli, w Pile 7 ustanowiono jego ostatecznego następcę, ale ten spoilerowy aktor ma chyba ciekawsze rzeczy do roboty.

Gdy tylko rzuciłem okiem na początkowe zdjęcie tego zwiastuna, byłem pewien, że to nowy film Jacka Blacka. Okazało się, że Emilie Hirsh się nim stał 😉

Zendaya R-Rated Pic ‘Challengers’ From Luca Guadagnino Heads To Spring 2024 Due To Actors Strike

A tak przy okazji, oni mogą uczestniczyć w sezonie nagród, w gali oscarowej, czy to też podchodzi pod promocję danego filmu?

Nie, to podchodzi pod ich pracę jako aktorów.

Zastanawiałem się co będzie jeśli ten strajk się przedłuży - czy będziemy mieli w kinach wysyp starych hitów w 4k z ulepszonym dźwiękiem? Sztuczna inteligencja robi teraz cuda i nie potrzeba już kilka lat pracy nad czymś takim

Polscy twórcy powinni teraz ruszyć do roboty na 2 zmiany. Trzaskać scenariusze i taśmowo kręcić filmy, żeby zagospodarować ekrany kinowe opuszczone przez Hollywood.

No do opuszczenia to jeszcze droga daleka. Coś jeszcze chytre lisy wymyślą, zresztą dla twórców Flasha strajk SAG i premiera bez Millera byłyby błogosławieństwem 🙂 Prędzej wejdzie narracja, że skoro gaśnie "star power" to nie potrzebujemy już blasku fleszy i czerwonych dywanów.

Cytat z Ernest Kubica data lipiec 21, 2023, 19:42

Zastanawiałem się co będzie jeśli ten strajk się przedłuży - czy będziemy mieli w kinach wysyp starych hitów w 4k z ulepszonym dźwiękiem? Sztuczna inteligencja robi teraz cuda i nie potrzeba już kilka lat pracy nad czymś takim

O Chryste, nie każ mi nawet zaczynać wyjaśniać jak bardzo się mylisz 🙂

Fajnie byłoby gdyby Na Ekranie przeszło głębokie reformy i mocniej postawiło na swój nerdowski potencjał.

W Tomaszowie kręcić będą kilka scen do serialu Klara na podstawie książki Izabeli Kuny - autorka będzie grała rolę tytułową.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 317 of 533Next