aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 318 of 533Next

Paradoksalnie te mniejsze filmy najbardziej potrzebują gwiazd i czerwonego dywanu.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Napisałbym, ze to nudny, tani, wymęczony skok po czarne dolary, ale dla niepoznaki dodali drugą dziewczynkę 🙂 Fatalny zwiastun, to miksowanie obrazem przy opętanej, te czarno białe wstawki, po prostu masakra. Życzę porażki.

Mierzwiak

Tubi przedstawia:

The Exorcism of David Gordon Green

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Już gotuje kolejne 🙂

Mierzwiak

Helen Mirren jako Golda Meir.

Jezu, zaraz mi się zachce tej dziewiątki z Rockiem i to będzie błąd. A już 8 takich błędów popełniłem 🙂 no dobra, sześć, bo jedynka i dwójka to dobre horrory, a finałowy twist z jedynki nadal uważam za jeden z najlepszych w historii kina. Piękny, prosty pomysł na którym zarobiono setki milionów dolarów.

Mierzwiak

A ch.j tam z innymi zawodami w branży. Ja. Jestem. Aktorką.

Mierzwiak

Mierzwiak

Pierwsza połowa wygląda przeraźliwie tanio nawet jak na Piłę, druga gdy przechodzą do słynnych hal fabryki produkującej flaki wygląda już dużo zgrabniej.

Taka tam nostalgia dla fanów, o ile naprawdę można za tym tęsknić i raczej symbol odpuszczenia po dwóch ostatnich próbach spod znaku "a jakby nakręcić to po bożemu, a nie jak tani teledysk" i "a jakby nakręcić to z gwiazdami kina, a nie kolesiem z New Kids On The Block".

Teraz wypadałoby mi napisać, że Brad Pitt zrobił podobnie jak Viola Davis. Czyli to jest chyba sygnał ze środowiska, że protestującym nie podobają się nazwijmy to "dzikie karty" od SAG.

https://www.filmweb.pl/news/Brad+Pitt+wspiera+strajk+aktor%C3%B3w.+Produkcja+widowiska+o+F1+wstrzymana-151614

Tylko czy ludzie dadzą się drugi raz nabrać?

Mierzwiak

Tak Bruce, pożegnaj się godnym filmem!

Cytat z Szaman data sierpień 1, 2023, 16:57

Tak Bruce, pożegnaj się godnym filmem!

Tak, występ u Tarantino a później news, że rodzina sprzedała prawa do wizerunku i głosu Bruce'a, który dzięki magii AI będzie żyć wiecznie... w zakładce "Bruce Willis Collection" na Tubi 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

George A. Romero’s Final Zombie Movie ‘Twilight Of The Dead’ Moving Ahead With Backing From Roundtable Entertainment; Production Details Revealed Ahead Of Planned 2023 Start 

PreviousPage 318 of 533Next