aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 6 of 533Next

Hardy był moim kandydatem kilka lat temu, teraz widziałbym też kogoś młodszego w tej roli, choć w sumie nie wiadomo, jakie mają plany po Craigu.

Rob ostatnio pisał, że nigdy nie ma dobrego kandydata na Bonda. Coś w tym jest skoro Brosnana kuszono i po Moorze (kiedy nie puszczono go z serialu) i prawie 10 lat później po Daltonie. Dlatego też Hardy powraca jak bumerang. Kiedyś z pewnym oburzeniem spotkało się określenie "too street" w przypadku kandydatury Idrisa Elby. Dla mnie Hardy również jest "too street" i mimo mojej dużej sympatii do Brocka, nie wiem co tak ludzie uczepili się aby jego niesforną grzywkę dopasować do garnituru od Armaniego.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z ALIEN_K data Wrzesień 19, 2020, 15:53

A kiedy on ostatnio grał i kiedy znowu ma zagrać Supcia?

My nie wiemy kiedy znów zagra. Ale myślę, że on sam dobrze to wie.

Grace już od jakiegoś czasu, powołując się na swoje źródła, twierdzi, że póki co ma się pojawiać jako cameo w innych filmach. Przypuszczam, że coś w tym jest, i rola Supermana w najbliższych kilku latach nie będzie kolidowała za bardzo z innymi występami.

Pamiętacie to zdjęcie z instagramu na którym The Rock i Cavill siedzą przy whiskey? Ma jakieś 2 lata, jeszcze sporo przed Wiedźminem. Moim zdaniem nie było to tylko spotkanie prywatne z racji łączącej ich menadżerki Cavilla, wstawili zdjęcie symbolicznie, bo wtedy już był przyklepany ich wspólny występ w Black Adam.

Zdjęcia z planu nowego Smarzowskiego

https://filmozercy.com/wpis/nowe-zdjecia-z-planu-filmu-wesele-2-wojciecha-smarzowskiego

Pierwszy zwiastun Krudów 2

Zmarł Michael Lonsdale, najbardziej był kojarzony jako przeciwnik Bonda z Monnrakera, ale oprócz tego w jego filmografii nie brakowało popularnych tytułów

Zmarł Ron Cobb, nazwisko może mniej znane, ale projekty jego autorstwa prawdziwie kultowe

Carey Mulligan w nowym filmie Bradleya Coopera

Bradley Cooper Sets Carey Mulligan To Play Leonard Bernstein’s Wife Felicia In Netflix Film ‘Maestro’

Wznowiono zdjęcia do trzeciej części Fantastycznych zwierząt.

Bez zaskoczenia, kolejne opóźnienia:

Czarna Wdowa na 7 maja 2021
Shang-Chi na 9 lipca 2021
Eternals na 5 listopada 2021
West Side Story na grudzień 2021

Tak dalekie popchnięcie Eternals jednak jest dla mnie pewnym zaskoczeniem.

Kolejne zmiany:

Śmierć na Nilu z 23.10.20 na 18.12.20

Deep Water (Affleck i de Armas) z 12.11.20 na 13.08.21

Tymczasem sypie się budżet Kung Fury 2

Cytat z Szaman data Wrzesień 23, 2020, 19:28

Tak dalekie popchnięcie Eternals jednak jest dla mnie pewnym zaskoczeniem.

Czy ja wiem? W USA główny lekarz stwierdził, że do kin w maseczkach - nawet jak już szczepionka będzie - to mają ponoć jeszcze rok chodzić. Taka kiepska sytuacja na rynku kinowym, to przypuszczam, że naprawdę dlugo będzie się utzymywać. Jak za rok wróci wszystko w miarę do normy, to będzie to bardzo dobra wiadomość.

A może są jakieś problemy z pracą nad CGI? Bo jednak przenieśli to znacznie dalej niż Wdowę i Shang-Chi, a film wydaje się najbardziej zaawansowany graficznie.

Może to także element kampanii oscarowej dla Chloe Zhao. Poczuli, że mają wiatr w żaglach i stwierdzili, że może lepiej nie zniechęcać niektórych osób (ekhm, Scorsese) do niej. 😛

Nie wiem jak wygląda kalendarz premier, może tak ciasno, że nie było gdzie wcisnąć. Ja jednak mam inną teorię: może oni zdają sobie sprawę z tego, że w pierwszej połowie roku, to nie ma co szaleć gdyż może być słabo. Więc dali Wdowę tak testowo i żeby coś tam w ogóle było, a pozostałe na bardziej realne daty.

To chyba także potwierdzenie plotek o opóźnieniu Spider-Mana, nie wierzę, że jego i Eternals będzie dzielił tylko miesiąc. Coś mi się wydaje, że na PVOD pójdzie nie tylko Soul, ale także Free Guy z Reynoldsem, mniej niż 3 miesiące do premiery, kampania nie odżyła choćby na milimetr, a w dzisiejszych planach go nie ma.

Tymczasem Netflix wydał kolejne 30 milionów

THR potwierdza, że jednak dojdzie do dokrętek na potrzeby Snyder Cut, start w październiku. Podobno budżet rozrósł się do 70 mln$.

Zack Snyder’s Justice League to Start Filming New Footage Next Month!

https://screenrant.com/justice-league-snyder-cut-budget-70-million/?utm_content=buffera8417&utm_medium=Social-Distribution&utm_source=SR-TW&utm_campaign=SR-TW

PreviousPage 6 of 533Next