aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 7 of 533Next

Tony Kaye powraca. Tytuł dość desperacko nawiązuje do jego one hit wonder

Cytat z Szaman data Wrzesień 23, 2020, 20:03

To chyba także potwierdzenie plotek o opóźnieniu Spider-Mana, nie wierzę, że jego i Eternals będzie dzielił tylko miesiąc. Coś mi się wydaje, że na PVOD pójdzie nie tylko Soul, ale także Free Guy z Reynoldsem, mniej niż 3 miesiące do premiery, kampania nie odżyła choćby na milimetr, a w dzisiejszych planach go nie ma.

Tymczasem Netflix wydał kolejne 30 milionów

https://twitter.com/comingsoonnet/status/1308862546653392898

Najciekawsze jest to, że ten film to remake duńskich "Winnych". Filmu, który w oryginale kosztował pewnie z 5 tysięcy koron 😉

A no tak, kojarzę ten film! Nie oglądałem, ale mam wrażenie, że taką fabułę widziałem już ze trzy razy, w tym na pewno raz z Halle Berry. Kupione tylko po to aby Jake miał gdzie krzyczeć wytrzeszczając oczy 🙂

Zwiastun filmu z Rizem Ahmedem o tracącym słuch perkusiście, który zebrał bardzo dobre recenzje rok temu w Toronto chyba.

Pierwsze zdjęcia z nowego Clooneya

Apple przejmuje nowy film braci Russo

Pewnie przebili Netflixa o 10 baniek

Dokładnie 🙂 Bo Netflix ostatnio wykłada po 30.

Są recenzje nowego Sorkina:

https://www.rottentomatoes.com/m/the_trial_of_the_chicago_7

Netflix zgarnia wehikuł nagród Rosamund Pike

Oni chyba nie zamierzają wrzucać tego wszystkiego w tym sezonie nagród? 😛

Tym który będzie trwał aż do kwietnia? Zamierzają 🙂

Jest kandydat na Hawkmana w Czarnym Adamie

I ponoć już obsadzony.

Wybór Tinkerbell znów wywoła kontrowersje.

Chyba nie mogło by mnie coś bardziej nie obchodzić niż 150 wersja Piotrusia Pana. To już zaczyna wyglądać na kręcenie kontrolowanych klap finansowych 🙂

Cytat z Szaman data Wrzesień 26, 2020, 09:18

Chyba nie mogło by mnie coś bardziej nie obchodzić niż 150 wersja Piotrusia Pana.

Jup. Może by mnie obchodziło, gdyby obsadzili jakąś znaną aktorkę. W filmie wystąpi Jude Law jako Kapitan Hook, ale to za mało.

Chris Hemsworth i Miles Teller w nowym filmie Josepha Kosinskiego. To będzie trzeci wspólny projekt reżysera Trona i gwiazdy Whiplasha, jednak Teller chyba nie taki straszny jak go malują.

M. Night zebrał ciekawą kobiecą ekipę do swego najnowszego filmu: Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit), Eliza Scanlen (Ostre przedmioty, Małe kobietki), Vicky Krieps (Nić widmo), Abbey Lee (Mad Max: Fury Road) i Embeth Davidtz.

Nowa wersja Szkoły czarownic miała pojawić się w kinach w 2021 roku, trafi jednak prosto na VOD i to już w przyszłym miesiącu.

PreviousPage 7 of 533Next