aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 63 of 533Next

Kocham Emmę, ale ten projekt odpycha mnie tak bardzo że nawet nie chce mi się oglądać trailera.

Co mnie obchodzi morderczyni psów i czemu miałbym chcieć oglądać o niej film?

Ten o mordercy ludzi był całkiem spoko 🙂

A tak poważnie- doskonale Cię rozumiem. I zwiastun nie sprzedaje powodu.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Netflix kupił zaginiony dramat z Michaelem Keatonem

Cytat z Ernest Kubica data Luty 17, 2021, 18:45
Cytat z Szaman data Luty 17, 2021, 14:28

No i w sumie nie wiem o co w tym chodziło, czy ona ma jakieś magiczne moce? Czy to jest film familijny czy dla dorosłych? Dokąd prowadzi zrobienie aktorskiej ekranizacji polegającej na skupieniu się na psychice Glenn Close, a nie właścicielach piesków?

To A w imieniu Emmy na plakacie to niby jakieś odniesienie do Anarchii?

Może do "Easy A"? 😉

Na plakacie wygląda to jak o: "Emmo Stone" -> "emo Stone".

Pół Emo pół Kamień 😉

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Powstanie Paddington 3

Tymczasem wciąż nie widziałem ani jedynki ani sequela. Najwyższa pora nadrobić.

A New Movie About C.S. Lewis’ Early Life and Religious Conversion Is in the Works

Jeśli ktoś liczył, że zobaczy w końcu w kinie relacje CS Lewisa i Tolkiena to się doczekał.

Jesse Plemons Joins Leondardo DiCaprio in Apple’s ‘Killers Of The Flower Moon’

A Jesse Plemons zagra główną role u Scorsese

Spoko aktor, jak na razie tkwiący w kilku szufladkach: "budżetowy Matt Damon", "ten z Breaking Bad", "mąż swojej żony". Zasługuje na więcej.

White w reportażu Greena jest postacią skrojoną pod Plemonsa, ale jednocześnie nie dającą mu do grania niczego nietypowego i generalnie nie spodziewałbym się aby White był czymś więcej niż fajnym przewodnikiem od jednej postaci do drugiej. Ale to Scorsese który z aktorów wyciąga maksimum, chyba tylko PTA obecnie potrafi tyle wydobyć z każdego co on.

No i Fincher. 😛

Coś im tam ostatnio mocno cieknie w tym AT&T. Najpierw #SnyderCut, teraz Mortal Kombat.

Po rusku, to nie wrzucałem. No i nie wiem jeszcze jak to ocenić, niby starali się ciekawiej, ale jakoś to chyba takie bez życia i sztuczne niczym komputerowa krew którą ocieka ten zwiastun.

Oficjalnie:

Oj w porządku, spodziewałem się może większego skupienia na walkach niż efektach specjalnych, widać, że aktorstwo nie będzie mocną stroną, ale nie czułem takiej żenady jak oglądając zwiastuny filmów tego gorszego Paula Andersona, a to chyba podobna grupa docelowa. Żenady która towarzyszyła mi ostatnio także podczas odświeżania jego wersji Mortal Kombat.

Dziwne. Ale podoba mi się.

Nie macie wrażenia, że Hiroyuki Sanada wygląda nie za dobrze?

A właśnie dzisiaj wrzuciłem do Hyde Parku reklamę z Gizmo i ktoś tam w komentarzach chwalił, że nawiązali do zdjęć Hory z oryginału.

Cytat z robgordon data Luty 18, 2021, 17:54

Nie macie wrażenia, że Hiroyuki Sanada wygląda nie za dobrze?

Nah, może jest odrobinę chudszy niż przy okazji Westworld i Endgame, ale tak poza tym to w tych scenach nie wygląda jakoś szczególnie inaczej niż zazwyczaj.

A24 To Produce And Finance Ari Aster’s Next Pic ‘Disappointment Blvd.’ Starring Joaquin Phoenix

Aster i Phoenix już oficjalnie razem pracują nad filmem. Zdjęcia przed Kitbag więc premiera w przyszłym roku

PreviousPage 63 of 533Next