Newsy filmowe
Cytat z Mierzwiak data 19 lutego, 2021, 00:23No dobra, zebrałem się w sobie (śmiejcie się, ale nie było łatwo) i odpaliłem zwiastun Cruelli. Bardzo chciałbym napisać coś konstruktywnego, cokolwiek, ale nie jestem w stanie.
Zwiastuna Mortal Kombat z kolei nawet nie dałem rady dokończyć.
No dobra, zebrałem się w sobie (śmiejcie się, ale nie było łatwo) i odpaliłem zwiastun Cruelli. Bardzo chciałbym napisać coś konstruktywnego, cokolwiek, ale nie jestem w stanie.
Cytat z Szaman data 19 lutego, 2021, 16:00https://twitter.com/RealHughJackman/status/1362763752228159488?s=19
You're going on a journey through memory. All you have to do is follow my voice. #Reminiscence, in U.S. theaters and streaming starting 9.3.21. (Internationally in theaters starting 8.25.21). @hbomax @wbpictures pic.twitter.com/OBwC3g3cM7
— Hugh Jackman (@RealHughJackman) February 19, 2021
Cytat z Marek Pilarski data 19 lutego, 2021, 16:57To jest zapowiedź zwiastuna, czy po prostu taka z dupy zapowiedź wrześniowej premiery? 😛
To jest zapowiedź zwiastuna, czy po prostu taka z dupy zapowiedź wrześniowej premiery? 😛
Cytat z Marek Pilarski data 19 lutego, 2021, 16:58Cytat z Mierzwiak data Luty 19, 2021, 00:23No dobra, zebrałem się w sobie (śmiejcie się, ale nie było łatwo) i odpaliłem zwiastun Cruelli. Bardzo chciałbym napisać coś konstruktywnego, cokolwiek, ale nie jestem w stanie.
Co się dzieje? 😛
Cytat z Mierzwiak data Luty 19, 2021, 00:23No dobra, zebrałem się w sobie (śmiejcie się, ale nie było łatwo) i odpaliłem zwiastun Cruelli. Bardzo chciałbym napisać coś konstruktywnego, cokolwiek, ale nie jestem w stanie.
Co się dzieje? 😛
Cytat z Mierzwiak data 19 lutego, 2021, 17:11W sensie? 😀
Szkoda, to był ciekawy casting, a może zbyt oczywisty nawet? Wyobrażam sobie że z powodzeniem mogłaby wcielić się w nią w SNL.
https://twitter.com/DEADLINE/status/1362608593439105029?s=20
W sensie? 😀
Szkoda, to był ciekawy casting, a może zbyt oczywisty nawet? Wyobrażam sobie że z powodzeniem mogłaby wcielić się w nią w SNL.
Kate McKinnon Exits ‘The Dropout’ Hulu Limited Series About Theranos’ Elizabeth Holmes https://t.co/ZJyYXkeRlS
— Deadline Hollywood (@DEADLINE) February 19, 2021
Cytat z Marek Pilarski data 19 lutego, 2021, 17:24Cytat z Mierzwiak data Luty 19, 2021, 17:11W sensie?
Alergia na zwiastuny, czy co? 😛
Cytat z Mierzwiak data Luty 19, 2021, 17:11W sensie?
Alergia na zwiastuny, czy co? 😛
Cytat z Szaman data 19 lutego, 2021, 17:51Co do Jackmana, to chyba po prostu ogłoszenie przełożenia premiery z kwietnia na wrzesień. Co do samej zapowiedzi, spodziewałem się, że zalane miasto będzie bardziej klimatyczne, a wygląda jak z jakiegoś 2012 Emmericha, no ale zobaczymy.
Co do Jackmana, to chyba po prostu ogłoszenie przełożenia premiery z kwietnia na wrzesień. Co do samej zapowiedzi, spodziewałem się, że zalane miasto będzie bardziej klimatyczne, a wygląda jak z jakiegoś 2012 Emmericha, no ale zobaczymy.
Cytat z Marek Pilarski data 19 lutego, 2021, 17:53No, już chciałem dać suchara o Nolanie. 😉
A ten film był w ogóle zaplanowany na kwiecień? Właśnie kojarzyłem go z końcem lata/jesienią.
No, już chciałem dać suchara o Nolanie. 😉
A ten film był w ogóle zaplanowany na kwiecień? Właśnie kojarzyłem go z końcem lata/jesienią.
Cytat z Kuba data 19 lutego, 2021, 19:10Cytat z Szaman data Luty 19, 2021, 18:30Na Mojo przez długi czas wisiał 16 kwietnia.
Taka była data po przesunięciu z zeszłego roku. Swoją drogą ciekawe, że to drugi po Diunie film który dostanie wcześniejsza premiere poza USA jedynie w kinach. Tam padło na Legendary i Denisa a tu pada na Lise, no układa się to w pewien wzór 😛
Cytat z Szaman data Luty 19, 2021, 18:30Na Mojo przez długi czas wisiał 16 kwietnia.
Taka była data po przesunięciu z zeszłego roku. Swoją drogą ciekawe, że to drugi po Diunie film który dostanie wcześniejsza premiere poza USA jedynie w kinach. Tam padło na Legendary i Denisa a tu pada na Lise, no układa się to w pewien wzór 😛
Cytat z robgordon data 19 lutego, 2021, 20:24Zwiastun thrillera/horroru z RPA:
https://www.youtube.com/watch?v=5pkcMF7W7dU
Wrzucam, bo zapowiada się na dość pojechany, ale przede wszystkim ładnie sfotografowany film.
Zwiastun thrillera/horroru z RPA:
Wrzucam, bo zapowiada się na dość pojechany, ale przede wszystkim ładnie sfotografowany film.
Cytat z Mierzwiak data 19 lutego, 2021, 20:28Cytat z Marek Pilarski data Luty 19, 2021, 17:24Alergia na zwiastuny, czy co? 😛
Kiedyś oglądałem nałogowo wszystko co wypuszczali, teraz nie chce mi się nawet czegoś włączyć choćby z ciekawości, tym bardziej jeśli dany projekt w ogóle mnie nie obchodzi jak wspomniane Mortal Kombat.
Cytat z Szaman data Luty 19, 2021, 17:51Co do samej zapowiedzi, spodziewałem się, że zalane miasto będzie bardziej klimatyczne, a wygląda jak z jakiegoś 2012 Emmericha, no ale zobaczymy.
No właśnie, jakieś to takie komputerowo wymuskane, ale obsada zacna więc trzymam kciuki za ten projekt.
Cytat z Marek Pilarski data Luty 19, 2021, 17:24Alergia na zwiastuny, czy co? 😛
Kiedyś oglądałem nałogowo wszystko co wypuszczali, teraz nie chce mi się nawet czegoś włączyć choćby z ciekawości, tym bardziej jeśli dany projekt w ogóle mnie nie obchodzi jak wspomniane Mortal Kombat.
Cytat z Szaman data Luty 19, 2021, 17:51Co do samej zapowiedzi, spodziewałem się, że zalane miasto będzie bardziej klimatyczne, a wygląda jak z jakiegoś 2012 Emmericha, no ale zobaczymy.
No właśnie, jakieś to takie komputerowo wymuskane, ale obsada zacna więc trzymam kciuki za ten projekt.
Cytat z Szaman data 19 lutego, 2021, 21:08Chyba spore zaskoczenie. Remake Uciekiniera od Edgara Wrighta. Idzie od Paramountu, do Kinberga, a jego doświadczenia z dużymi budżetami i wielkimi wytwórniami nie należą do najlepszych.
https://twitter.com/DEADLINE/status/1362855317218889728
Chyba spore zaskoczenie. Remake Uciekiniera od Edgara Wrighta. Idzie od Paramountu, do Kinberga, a jego doświadczenia z dużymi budżetami i wielkimi wytwórniami nie należą do najlepszych.
Edgar Wright To Direct Stephen King’s ‘The Running Man’ At Paramount Pictures; Simon Kinberg’s Genre Films Producing https://t.co/WOv1zaL8nY
— Deadline Hollywood (@DEADLINE) February 19, 2021
Cytat z Szaman data 19 lutego, 2021, 21:51Nie traci, zyskuje 🙂 Przereklamowany? Po takim stwierdzeniu boję się powtarzać Shaun of The Dead i Hot Fuzz, ale spazmy nad resztą są rzeczywiście przesadzone i wynikają bardziej z szufladki wizjonerskiego, ekscentrycznego twórcy.
Nie traci, zyskuje 🙂 Przereklamowany? Po takim stwierdzeniu boję się powtarzać Shaun of The Dead i Hot Fuzz, ale spazmy nad resztą są rzeczywiście przesadzone i wynikają bardziej z szufladki wizjonerskiego, ekscentrycznego twórcy.
Cytat z Mierzwiak data 19 lutego, 2021, 21:55O kurczę, nie wiem jak czytałem tego newsa 😀 Tak czy siak nie czekam z powodu reżysera właśnie i materiału źródłowego.
Uwielbiam Hot Fuzz, ale uważam go za wypadek przy pracy, reszta filmografii Wrighta to dla mnie śmietnik.
O kurczę, nie wiem jak czytałem tego newsa 😀 Tak czy siak nie czekam z powodu reżysera właśnie i materiału źródłowego.
Uwielbiam Hot Fuzz, ale uważam go za wypadek przy pracy, reszta filmografii Wrighta to dla mnie śmietnik.
Cytat z Marek Pilarski data 20 lutego, 2021, 22:41Plotka
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1363199347987525636?s=20
Plotka
Jennifer Lawrence HATED being Mystique and ran the character into the ground to such a degree many fans will not forget.
Also she’s a huge star and Marvel prefers to discover talent, which is more cost effective.
But hey, we’ll see. https://t.co/4RJ71t89ca
— Grace Randolph (@GraceRandolph) February 20, 2021
Cytat z Szaman data 20 lutego, 2021, 22:58Ale tak właściwie to po co to jej? Spodziewa się, że będzie inaczej przy X-Menach? Będzie gorzej, będzie jeszcze bardziej eksploatowana. MCU nie jest chyba jedynym źródełkiem z kasą w Hollywood.
Ale tak właściwie to po co to jej? Spodziewa się, że będzie inaczej przy X-Menach? Będzie gorzej, będzie jeszcze bardziej eksploatowana. MCU nie jest chyba jedynym źródełkiem z kasą w Hollywood.