aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 64 of 533Next

Widać, że Simon McQuoid to fan gry, na razie jestem na tak.

No dobra, zebrałem się w sobie (śmiejcie się, ale nie było łatwo) i odpaliłem zwiastun Cruelli. Bardzo chciałbym napisać coś konstruktywnego, cokolwiek, ale nie jestem w stanie.

Zwiastuna Mortal Kombat z kolei nawet nie dałem rady dokończyć.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

To jest zapowiedź zwiastuna, czy po prostu taka z dupy zapowiedź wrześniowej premiery? 😛

Cytat z Mierzwiak data Luty 19, 2021, 00:23

No dobra, zebrałem się w sobie (śmiejcie się, ale nie było łatwo) i odpaliłem zwiastun Cruelli. Bardzo chciałbym napisać coś konstruktywnego, cokolwiek, ale nie jestem w stanie.

Zwiastuna Mortal Kombat z kolei nawet nie dałem rady dokończyć.

Co się dzieje? 😛

W sensie? 😀

Szkoda, to był ciekawy casting, a może zbyt oczywisty nawet? Wyobrażam sobie że z powodzeniem mogłaby wcielić się w nią w SNL.

Cytat z Mierzwiak data Luty 19, 2021, 17:11

W sensie? 😀

Alergia na zwiastuny, czy co? 😛

Co do Jackmana, to chyba po prostu ogłoszenie przełożenia premiery z kwietnia na wrzesień. Co do samej zapowiedzi, spodziewałem się, że zalane miasto będzie bardziej klimatyczne, a wygląda jak z jakiegoś 2012 Emmericha, no ale zobaczymy.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

No, już chciałem dać suchara o Nolanie. 😉

A ten film był w ogóle zaplanowany na kwiecień? Właśnie kojarzyłem go z końcem lata/jesienią.

Na Mojo przez długi czas wisiał 16 kwietnia.

Tom Hardy w Netfliksie u Garetha Evansa w sensacyjniaku.

Cytat z Szaman data Luty 19, 2021, 18:30

Na Mojo przez długi czas wisiał 16 kwietnia.

Taka była data po przesunięciu z zeszłego roku. Swoją drogą ciekawe, że to drugi po Diunie film który dostanie wcześniejsza premiere poza USA jedynie w kinach. Tam padło na Legendary i Denisa a tu pada na Lise, no układa się to w pewien wzór 😛

Zwiastun thrillera/horroru z RPA:

Wrzucam, bo zapowiada się na dość pojechany, ale przede wszystkim ładnie sfotografowany film.

Cytat z Marek Pilarski data Luty 19, 2021, 17:24

Alergia na zwiastuny, czy co? 😛

Kiedyś oglądałem nałogowo wszystko co wypuszczali, teraz nie chce mi się nawet czegoś włączyć choćby z ciekawości, tym bardziej jeśli dany projekt w ogóle mnie nie obchodzi jak wspomniane Mortal Kombat.

Cytat z Szaman data Luty 19, 2021, 17:51

Co do samej zapowiedzi, spodziewałem się, że zalane miasto będzie bardziej klimatyczne, a wygląda jak z jakiegoś 2012 Emmericha, no ale zobaczymy.

No właśnie, jakieś to takie komputerowo wymuskane, ale obsada zacna więc trzymam kciuki za ten projekt.

Chyba spore zaskoczenie. Remake Uciekiniera od Edgara Wrighta. Idzie od Paramountu, do Kinberga, a jego doświadczenia z dużymi budżetami i wielkimi wytwórniami nie należą do najlepszych.

Przereklamowany reżyser traci nieciekawy projekt? Idę popłakać w kąciku 🙂

Nie traci, zyskuje 🙂 Przereklamowany? Po takim stwierdzeniu boję się powtarzać Shaun of The Dead i Hot Fuzz, ale spazmy nad resztą są rzeczywiście przesadzone i wynikają bardziej z szufladki wizjonerskiego, ekscentrycznego twórcy.

O kurczę, nie wiem jak czytałem tego newsa 😀 Tak czy siak nie czekam z powodu reżysera właśnie i materiału źródłowego.

Uwielbiam Hot Fuzz, ale uważam go za wypadek przy pracy, reszta filmografii Wrighta to dla mnie śmietnik.

Plotka

Ale tak właściwie to po co to jej? Spodziewa się, że będzie inaczej przy X-Menach? Będzie gorzej, będzie jeszcze bardziej eksploatowana. MCU nie jest chyba jedynym źródełkiem z kasą w Hollywood.

PreviousPage 64 of 533Next