aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 65 of 533Next

Nie będzie musiała zakładać tego głupiego make-upu na siebie, a chyba z tym miała największy problem.

W czwartek pierwszy zwiastun nowego Snydera

Jak obstawiacie? Zack zaliczy kolejną wpadkę?

Taaaaak, będzie super ekstra cool, ociekające testosteronem w ten śmieszny sposób, z zombie w slow motion pod odrealnionym niebem.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Chryste Panie 😀

O kurde, jak to dojdzie do prawicowych mediów w Polsce, to szykuje się bojkot. 😛

Może w spoilerze schowam to nie znajdą 😀

Lepszego momentu na jeden z moich ulubionych memów już nigdy nie będzie 🙂

Marek Pilarski and Juby have reacted to this post.
Marek PilarskiJuby
Cytat z Szaman data Luty 22, 2021, 17:56

Chryste Panie 😀

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Wyczerpująca historia Snyder Cut:

https://www.vanityfair.com/hollywood/2021/02/the-true-story-of-justice-league-snyder-cut

“When we got to see what Joss actually did, it was stupefying,” says a studio executive, who requested anonymity. “The robber on the rooftop—so goofy and awful. The Russian family—so useless and pointless. Everyone knew it. It was so awkward because nobody wanted to admit what a piece of shit it was.”

<3

Szaman

A temu jeszcze za wcześnie na biografię, facet ma 47 lat i chyba jeszcze nie wybiera się na tamten świat.

E tam, taki Zenek jest tylko pięć lat starszy. Ta biografia po prostu należy się Robbiemu. 😛

Jego kariera mocno wyhamowała, Trudno się spodziewać, że w kolejnych latach eksploduje na poziomie podobnym jak z czasów Take That i pierwszych solowych sukcesów. A zatem czas na biopic wydaje się niezły.

Cytat z Mierzwiak data Luty 22, 2021, 19:08

Wyczerpująca historia Snyder Cut:

https://www.vanityfair.com/hollywood/2021/02/the-true-story-of-justice-league-snyder-cut

Przeczytałem całość, masakra co się zadziało z tym filmem i ile sprzecznych o nim informacji wypuszczano.

Nie podoba mi się tylko to jechanie po wersji Whedona, jakby już wszyscy widzieli lepszą wersję Snydera. Czy rzeczywiście będzie lepsza? Przekonamy się za 3 tygodnie, póki co JL z 2017 jest dla mnie lepszym filmem od BvS i w ogóle w top3 tego pożalsięboże uniwersum.

Meme z RoboCopem genialny!! 😀

Cytat z Juby data Luty 23, 2021, 18:43

Nie podoba mi się tylko to jechanie po wersji Whedona, jakby już wszyscy widzieli lepszą wersję Snydera.

Wut? To jest jechanie po wersji Whedona bo wszyscy widzieli... wersję Whedona 🙂 W tym momencie nie ma znaczenia co tam wysmażył Snyder, bo Whedon został zatrudniony by rzekomo naprawić ten film, a zrobił paździerzysko.

W artykule zabrakło mi wytknięcia chociażby tych kłamstw:

Snyder, after screening a rough cut of Justice League for fellow filmmakers and friends, wanted to add additional scenes, so he brought Whedon on board to write them. But as he prepared to shoot the scenes in England, Snyder realized it was not the time to leave home. “The directing is minimal and it has to adhere to the style and tone and the template that Zack set,” says Emmerich.

https://www.hollywoodreporter.com/amp/heat-vision/zack-snyder-steps-down-justice-league-deal-family-tragedy-1006455

Będzie Suzanne Vega w trailerze? 🙂

W pierwszej chwili, aż się prosi. W drugiej jednak przypominasz sobie o czym jest tekst. I już prosi się mniej 😉

Szaman

Michael Fassbender blisko nowego filmu Davida Finchera!

David Fincher Reunites With His ‘Seven’ Screenwriter For Feature Adaptation Of ‘The Killer’ At Netflix; Michael Fassbender Circling Lead Role

PreviousPage 65 of 533Next