aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 66 of 533Next

Fincher, thriller i Fassbender. Na dodatek na kanapie z kieliszkiem wina w dłoni 😉 Jestem za.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Wolno bo wolno, ale może dzięki Fincherowi i Waititiemu się odbije Fassbender 🙂

Wygląda w porządku. Zaskoczyło mnie, że nie jest przeżute i wyplute przez komputer, tylko prezentuje się dość "zwyczajnie" pod względem zdjęć. Może i Snyder uznał, że już za dużo tych błyskotek w ostatnich latach.

Cytat z Szaman data Luty 25, 2021, 14:43

Wygląda w porządku. Zaskoczyło mnie, że nie jest przeżute i wyplute przez komputer, tylko prezentuje się dość "zwyczajnie" pod względem zdjęć. Może i Snyder uznał, że już za dużo tych błyskotek w ostatnich latach.

Wygląda nieźle, ale chyba jednak nie jestem fanem wizualnego stylu Snydera. Być może już to nawet tutaj pisałem niedawno, nie pamiętam. Ta taka "mgiełka" sprawia, że komputerowe krajobrazy wyglądają wyjątkowo sztucznie, np. te wieżowce w pierwszym ujęciu.

Pierwsze zdjęcia z Misji

Cherry..Bomb. Są pomidory nowego filmu z Hollandem.

Spoiler

Jakoś nie jestem zaskoczony. Zwiastun zapowiadał strasznie przeźroczyste dzieło.

Czyli Luca opowiada o dwóch młodych mężczyznach którzy w słonecznej Italii odkrywają swoje prawdziwe ja, starając się je ukryć przed innymi. Tytuł "Inside Out" pojawia się przy scenie w której jeden kładzie drugiemu rękę na ramieniu, a "Luca" to również imię reżysera "Call Me By Your Name". Hmmm 🙂 A tak poważnie, ładne to, ale po Soul wydaje się jakąś mało znaczącą chwilą odpoczynku.

Luca wygląda... nieciekawie? No i w ogóle nie podoba mi się design postaci. Army of the Dead też nie pokazało nic specjalnie interesującego.

Cytat z Szaman data Luty 25, 2021, 14:43

Błyskotek może nie ma, ale jak dla mnie to jest to bardzo mocno przeżute przez komputer. Do 22 sekundy pomyślałbym, że to teaser gry komputerowej z dość średnią grafiką. Scena w 37 sekundzie wygląda na w całości zrobioną na komputerze, nie mówiąc o 42 i 50.

Marek Pilarski and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiak
Cytat z Szaman data Luty 25, 2021, 19:58

Czyli Luca opowiada o dwóch młodych mężczyznach którzy w słonecznej Italii odkrywają swoje prawdziwe ja, starając się je ukryć przed innymi. Tytuł "Inside Out" pojawia się przy scenie w której jeden kładzie drugiemu rękę na ramieniu, a "Luca" to również imię reżysera "Call Me By Your Name". Hmmm 🙂

Od dawna mam te same skojarzenia, tak jak większość chyba... My name is Luca, but you can call me by your name. 🙂

Emma Watson kończy podobno karierę aktorską... ale to póki co tylko plotka.

Jednak tylko plotka

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Robi wrażenie

Obejrzę Luca, bo Pixar, ale mam wrażenie że wyprztykali się z pomysłów i każdy ich kolejny to lekka zmiana czegoś, co już było. Takie wrażenie odniosłem też przy Soul (że to Inside Out 2.0), ale na szczęście po jakichś 40 minutach film odwrócił wszystko do góry nogami. Tutaj nie wiem czy im się uda.

Efekty w filmach Snydera to temat, na który ostatnio dyskutowaliśmy z Mierzwiakiem (a w zasadzie ja się na ten temat wylewałem). Zack powinien zakończyć współpracę z tym całym "DJem", bo każdy jego film ma bardzo niefotorealistyczne CGI i feel gry komputerowej, niezależnie od budżetu (BvS przy $250 mln też wygląda okropnie pod tym względem). Sam film obejrzę dla Bautisty. 🙂

Cytat z Kuba data Luty 8, 2021, 12:08

Leto w zeszłym tygodniu w ramach wywiadu powiedział, że zdjęcia zaczyna w ciągu 40 dni w Rzymie. Więc chyba mieli tylko delikatne opóźnienie bo mowa była chyba o początku marca. Leto poza tym potwierdził, że Pacino jest w obsadzie i że sam gra Paolo Gucciego (dość istotna postać która odgrywa kluczową role w upadku seniora rodu, jak Ridleya interesuje ta część rodziny to pewnie będzie go sporo). Poza tym dodali Camillie Cottin do obsady i Wolski dla urozmaicenia jest operatorem 😛

Strzelam, że dostaniemy w ciagu najbliższych tygodni jeszcze jakieś castingowe newsy bo tak na oko brakuje jeszcze z 5 istotnych osób.

Czytałem dzisiaj, że Gaga jest w Rzymie, więc albo się przygotowują, albo już kręcą.

No i po Cavillu

Myślałem, że będzie wyglądać jakoś... efektowniej?

https://naekranie.pl/aktualnosci/shang-chi-and-the-legend-of-the-ten-rings-mcu-marvel-grafika-1614350188

PreviousPage 66 of 533Next