aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 84 of 533Next
Cytat z Kuba data Kwiecień 19, 2021, 14:23

Hype jest nieludzki!

Plus śwetna data premiery.

W ogóle Baye, West, Dancy - to przecież tak potężny update obsadowy! No i pewnie potwierdzi się też wyciek że to ostatni wystep Smith.

Normalnie ten gargantuiczny hype rozsadza mnie od środka jak Obcy na kolacji. Boże, daj mi siłę wytrzymać! 😀

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Wyczuwam sarkazm. 😛

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Niech ktoś zadzwoni do największego fana Vina Diesla (czyli Vina Diesla) i powie mu, że Hugh Jackman wystąpił już w tym filmie 10 lat temu.

https://www.comicbookmovie.com/action/rock-em-sock-em-robots-live-action-movie-starring-vin-diesel-in-the-works-at-universal-a184109#gs.ymfysx

Szaman

‘Mad Max’ Spin-Off ‘Furiosa’ Prepping For New South Wales Shoot; Film Set To Be Australia’s Biggest Ever

Furiosa największym filmem wyprodukowanym w Australii. Millerowi musiało się spodobać bo kręcił tam pare miesięcy film z Elba i Tildą

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Pewnie ma blisko do domu. 😛

Szaman

Ach!

Przy okazji trzeci sezon już oficjalnie zapowiedziany.

Cytat z Szaman data Kwiecień 19, 2021, 14:49

Normalnie ten gargantuiczny hype rozsadza mnie od środka jak Obcy na kolacji. Boże, daj mi siłę wytrzymać! 😀

Ale uprasza się o nieironizowanie, ja tutaj czekam na to mocniej niż na Batmana i Eternals 😀 😀

Pierwsze siedem minut Mortal Kombat.

47 Roninów 2? A na co to komu potrzebne?

Nowy PTA jeszcze w tym roku

Villeneuve, Eggers, PTA, Sorrentino, Scott, Spielberg, Anderson, Verhoeven, Joel Coen, del Toro, Guadagnino, Waititi, McCarthy, Sorkin, Russell, McKay, Carax, Olivia Wilde, Zhao, Larrain, Campion, Miranda, Miller, Almodovar, Schrader, Malick, Mike Mills, Lowery, Andrew Dominik, Eastwood, Chan-woo Park, Lisa Joy, Audiard, Inarritu jeśli się wyrobi podobnie McDonagh i Denzel - przecież to będzie, że tak powiem, pojebany sezon.

Jak dla mnie to nazwiska którym raz wyjdzie, raz nie wyjdzie. A niektórym to już trafi się jak ślepej kurze ziarno od dłuższego czasu (Spielberg, Scott, Coenowie). Ciężko też emocjonować się na przykład Waititim, którego film od roku znajduje się w jakiejś dziwacznej zamrażarce, mimo, że to typowy feel good movie i pierwszy jego tytuł od Jojo. To wróży tylko i wyłącznie źle.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Sporo z tych filmów jest w zamrażarkach z Waititim na czele bo bylo w lineupach niektórych festiwali i nie zostało przeniesione na inne bo producenci woleli pokazać je publiczności. Były też projekty przesunięte podobno z uwagi na początkowe obawy, że Oscary mogą się w tym roku nie odbyć. Taika nie zdziwiłbym się jakby znowu wybierał się do Toronto, arcydzieło to może i nie będzie, ale biorąc pod uwagę Fassbendera i temat to ciekawi mnie bardziej od Jojo 😛 Zresztą gdyby to był jakiś syf to teraz jakoś by wleciał, na razie raczej wyglada na trzymany na sezon nagród.

Co do reszty to skupiałem się głównie na samym fakcie hmm bogactwa nazwisk które będą się przewijać bo to wszystko są marki. Poziom - tutaj nawet jak może być różnie to wyjątkowo prawie każdy z nich robi coś co brzmi ciekawie i będzie nawet jak porażka to interesujacą. Może poza Spielbergiem tu będzie sleeper i Branaghiem który ma fatalną forme i nawet data premiery idealnie pod nagrody, dobry temat i obsada nie są w stanie zbudować u mnie nadziei na to, że chłop się ogarnie. Ekipa europejska jest w świetnej formie, nawet Malick ostatnio dał rade; Russell to oczywiście baiciarz oscarowy, ale tej ekipy twórczej i aktorskiej zignorować się praktycznie nie da; Wilde miała fantastyczny debiut i czekam bardzo na to co dalej pokaże; Scott to właściwie już było omówione wiele razy; Sorrentino, Eggers czy PTA to dla mnie czołówka jeśli chodzi obecnie o jakość i zapewnienie treści na pewnym poziomie; Verhoeven ma świetny temat; Mills wraca po przerwie - ostatnio tylko świetny teledysk nakręcił - ale to jest bardzo ciekawy twórca a teraz ma Phoenixa jeszcze w ekipie. W projektach reszty też są przynajmniej pojedyńcze przyciągające elementy - a to świetny materiał literacki a to świetna obsada czy temat. Dla mnie na razie potencjalnie to może być znakomity sezon, zobaczymy jak wyjdzie, ale nastawiony jestem mocno pozytywnie.

A do tego dochodzi mój wrodzony popkulturowy optymizm 🙂

Jutro pierwszy zwiastun Obecności 3

Są też pierwsze zdjęcia

‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’: First Images Arrive Ahead of the Official Trailer Tomorrow!

Ciekawie zapowiadający się dramat:

Po Netfliksie następne w kolejności jest Disney+ jeśli chodzi o filmy Sony. 😛

PreviousPage 84 of 533Next