aby założyć posty i tematy.

Scream

PreviousPage 14 of 18Next

Dopisali, że niby Variety, ale nie ma tego nigdzie na ich stronie. No nic, pewnie wyjaśni się w ciągu kilku najbliższych dni.

No i jest potwierdzenie

Prawdziwym dramatem jest tu powód.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Ale tam się gotuje pod pokrywką w Hollywood, to dopiero początek.

Jeden nasz insider się cieszy 🙂

Na jego miejscu porzuciłbym ten film.

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1727125140960694480

Cytat z Szaman data listopad 22, 2023, 08:50

Jeden nasz insider się cieszy 🙂

https://twitter.com/TheInSneider/status/1727091773225513125?t=SBcIZQ-qPX6etBGCr1hlIQ&s=19

Swoją drogą ten idiota cała seria wpisów się najpewniej zcancelował

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Jak sam się chwali- już nie pierwszy raz. W sumie i tak już każdy canceluje każdego, więc może się uchowa 🙂

Cytat z Mierzwiak data listopad 22, 2023, 12:28

Na jego miejscu porzuciłbym ten film.

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1727125140960694480

Chłop napisał najgorszy możliwie statement, wręcz obrzydliwy. A teraz jeszcze skasował.

Entertainment Tonight podało, że Ortega zażądała rozwiązania kontraktu, ale trzeba czekać na lepsze źródło.

Przecież nic wielkiego nie napisał. Stwierdził, zapewnie zgodnie z prawdą, że to nie była jego decyzja.

No, ale co to jest w ogóle za zabawa w "nie bijcie mnie, to nie ja to nie ja". Dosłownie nikt się w jego stronę nie odezwał. Chłop nagle zaczął się zachowywać jakby był celem ataku ("stop yelling") gdy dosłownie nikogo nie interesował. Co miał na celu ten statement? Ludzie uderzają w studio, mówią aktorkę, ten się materializuje i każe im się zamknąć i mówi że to nie jego wina. Co mu się w głowie wytworzyło było w ten sposób zabrać głos?

Dziwne, że tu był taki wygadany:

Koleś jest jeszcze na dorobku, a fortuna ojca była pewnie podzielona na kilka osób 🙂 Ot i cała odpowiedź dlaczego podskakiwał Warnerowi, a nie chce tak do końca podskakiwać Spyglass. Życie.

Wydaje mi się, że albo podmienią ich wszystkich i rozpoczną zupełnie nową linię fabularną, albo siostra Carpenter wróci tuż po weekendzie. Zależy też jakie tak naprawdę nastroje są poza Twitterem.

To co, obstawiamy czy, a jeśli to jak szybko Barrera wyda oświadczenie z przeprosinami zawierającymi obowiązkowe zapewnienia o listen, learn and educate myself? Bonusowy punkcik za przekazanie darowizny na jakąś organizację walczącą z antysemityzmem.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Skoro źródła THR tak twierdzą, to chyba i tak jej tam nie było. Nasuwa mi się jednak pytanie, jak to jest, że już kolejna aktorka odchodzi z Krzyku z powodów finansowych. Piątka kosztowała 24 mln$, szóstka 35 mln$, to całkiem normalne budżety jak na horrory, nawet powiedziałbym, że całkiem solidne w porównaniu z tym jak działa np. Blumhouse.

Tak tak, wczoraj podali że seria jest przerabiana, zmiany scenariusza i projekt jest przebudowany. Na pewno mają harmonogram zdjęć tak stały że się pokrywa ze zdjęciami do jedynego projektu ich głównej gwiazdy. Oczywiście, bez najmniejszych wątpliwości o to chodzi.

Nie wiem czy będę za nimi płakać, nie miały takiej siły przyciągania jak oryginalne trio. A na wątek "ducha" z wygładzonymi na komputerze zmarszczkami i tak musiałem patrzeć przez palce. Tyle dobrego, że zniknie. Chyba, że przywołają jego kompana 🙂

Cytat z Kuba data listopad 22, 2023, 20:08

Tak tak, wczoraj podali że seria jest przerabiana, zmiany scenariusza i projekt jest przebudowany. Na pewno mają harmonogram zdjęć tak stały że się pokrywa ze zdjęciami do jedynego projektu ich głównej gwiazdy. Oczywiście, bez najmniejszych wątpliwości o to chodzi.

Niekoniecznie. Równie dobrze wczorajsza afera mogła przyśpieszyć pewne sprawy. Po piątce odeszła Campbell, po szóstce reżyserzy i jak twierdzi THR chciała odejść Ortega. Nie pachnie to zbyt ciekawą atmosferą na planie, pytanie kto kłócił się z kim.

Bez wątpienia.

Bez znacznie ma fakt że Ortega od dawna głośno wypowiada się o Palestynie.

PreviousPage 14 of 18Next