Scream
Cytat z Mierzwiak data 30 października, 2025, 14:45Spoko choć do kina pójdę bez ekscytacji.
Tak jak przy VI pokazali zdecydowanie za dużo a to przecież dopiero pierwszy materiał, ja już nic więcej nie oglądam.
Spoko choć do kina pójdę bez ekscytacji.
Tak jak przy VI pokazali zdecydowanie za dużo a to przecież dopiero pierwszy materiał, ja już nic więcej nie oglądam.
Cytat z Szaman data 30 października, 2025, 16:02Dobry zwiastun. Aby nic głupiego nie kombinowali z Lillardem i Arquettem i będę zadowolony. No i rzeczywiście można powiedzieć, że sprzedali "gagi" w zwiastunie, ale pewnie jeszcze mają ich wiele w rękawie. Dobrze, że chyba nie można z tych urywków wywnioskować nic na temat tożsamości zabójcy.
Dobry zwiastun. Aby nic głupiego nie kombinowali z Lillardem i Arquettem i będę zadowolony. No i rzeczywiście można powiedzieć, że sprzedali "gagi" w zwiastunie, ale pewnie jeszcze mają ich wiele w rękawie. Dobrze, że chyba nie można z tych urywków wywnioskować nic na temat tożsamości zabójcy.
Cytat z Mierzwiak data 30 października, 2025, 17:39W przyszłym roku serii stuknie trzydziestka lol
They’re stretching this nearly four-decade-old franchise to its absolute commercial limits.
https://www.worldofreel.com/blog/2025/10/30/scream-7-trailer
W przyszłym roku serii stuknie trzydziestka lol
They’re stretching this nearly four-decade-old franchise to its absolute commercial limits.
https://www.worldofreel.com/blog/2025/10/30/scream-7-trailer
Cytat z Szaman data 30 października, 2025, 17:41Nie będę się śmiał, bo jakiś czas temu strzeliłem tutaj, że Od zmierzchu do świtu było 20 lat temu 🙂
Nie będę się śmiał, bo jakiś czas temu strzeliłem tutaj, że Od zmierzchu do świtu było 20 lat temu 🙂
Cytat z Mierzwiak data 30 października, 2025, 21:45Tak sobie myślę - ale byłaby niespodzianka gdyby mordercą okazała się [spoiler title=""]Sam (Melissa Barrera)[/spoiler]:)
Tak sobie myślę - ale byłaby niespodzianka gdyby mordercą okazała się
Cytat z Szaman data 30 października, 2025, 21:55Ona
[spoiler title=""]
otworzy Straszny film 6 🙂
[/spoiler]
Natomiast upieram się przy swojej teorii, że
[spoiler title=""]
Patrick Dempsey zrezygnował, bo mordercą jest mąż Sydney i wydawało mu się to strasznie głupie. Zdanie ze zwiastuna, że morderca wychował się z Sydney jest wyrwane z kontekstu, albo jest oszustwem.
[/spoiler]
Ona
otworzy Straszny film 6 🙂
Natomiast upieram się przy swojej teorii, że
Patrick Dempsey zrezygnował, bo mordercą jest mąż Sydney i wydawało mu się to strasznie głupie. Zdanie ze zwiastuna, że morderca wychował się z Sydney jest wyrwane z kontekstu, albo jest oszustwem.
Cytat z Szaman data 30 października, 2025, 21:58Albo mordercą okaże się, ale to będzie straszny banał
[spoiler title=""]
Ethan Embry, który jest w obsadzie, wiekowo (rocznik 1978) pasuje na brata Stu i kogoś kto wychowywał się z Sydney w latach 90-tych.
[/spoiler]
Albo mordercą okaże się, ale to będzie straszny banał
Ethan Embry, który jest w obsadzie, wiekowo (rocznik 1978) pasuje na brata Stu i kogoś kto wychowywał się z Sydney w latach 90-tych.
Cytat z Mierzwiak data 31 października, 2025, 07:38Przy okazji zgadzam się z Grace - jak na razie casting córki Sid prezentuje się nijako i przezroczyście.
Przy okazji zgadzam się z Grace - jak na razie casting córki Sid prezentuje się nijako i przezroczyście.
Cytat z Juby data 31 października, 2025, 10:28Nie oglądam zwiastunów do filmów o jakiejś tajemnicy, które wiem, że na 100% obejrzę. Do tej pory nie widziałem nic z Wake Up Dead Man poza pierwszą fotką z Cragiem w dłuższych włosach (może jeszcze mi mignęły jakieś wie kolorowe, ale nawet nie kojarzę co na nich było) i do nowego Krzyku też nie zamierzam nic oglądać. Widzimy się w kinie w lutym 🙂
Nie oglądam zwiastunów do filmów o jakiejś tajemnicy, które wiem, że na 100% obejrzę. Do tej pory nie widziałem nic z Wake Up Dead Man poza pierwszą fotką z Cragiem w dłuższych włosach (może jeszcze mi mignęły jakieś wie kolorowe, ale nawet nie kojarzę co na nich było) i do nowego Krzyku też nie zamierzam nic oglądać. Widzimy się w kinie w lutym 🙂
Cytat z Juby data 14 stycznia, 2026, 17:26Wiecie co jest jednym z problemów współczesnych plakatów filmowych? Ich twórcy starają się zmieścić wszystkich! Wszystkich bohaterów filmu. Za ten stan rzeczy winię MCU, bo to chyba u nich się zaczęło i odnosili wielkie sukcesy. Przy Endgame wypadło to tragicznie (po co na plakacie Okoye, albo Denvers, które zaliczają zaledwie cameo?) i powyżej też widzę 15 głów, choć zapewne połowa z nich nie ma nawet 5 minut w filmie. Why?
Piękne to były czasy, gdy na cudownych plakatach umieszczano jedynie główne postacie, a z kolejnymi częściami bywało ich nawet mniej (Komnata Tajemnic to tylko Harry, Ron, Hermiona i Zgredek, a w doskonałej frafice reklamującej Powrót Króla jest zaledwie szóstka bohaterów, a nie trzydzieścioro). Wyobrażacie sobie coś takiego dzisiaj przy tych seriach?
Wiecie co jest jednym z problemów współczesnych plakatów filmowych? Ich twórcy starają się zmieścić wszystkich! Wszystkich bohaterów filmu. Za ten stan rzeczy winię MCU, bo to chyba u nich się zaczęło i odnosili wielkie sukcesy. Przy Endgame wypadło to tragicznie (po co na plakacie Okoye, albo Denvers, które zaliczają zaledwie cameo?) i powyżej też widzę 15 głów, choć zapewne połowa z nich nie ma nawet 5 minut w filmie. Why?
Piękne to były czasy, gdy na cudownych plakatach umieszczano jedynie główne postacie, a z kolejnymi częściami bywało ich nawet mniej (Komnata Tajemnic to tylko Harry, Ron, Hermiona i Zgredek, a w doskonałej frafice reklamującej Powrót Króla jest zaledwie szóstka bohaterów, a nie trzydzieścioro). Wyobrażacie sobie coś takiego dzisiaj przy tych seriach?
Cytat z Mierzwiak data 14 stycznia, 2026, 19:11Ależ się uparli na ten pożar domu który będzie przez 10 sekund na samym początku filmu.
Nie wiem co tu jest nie tak ale wszyscy wyglądają jakoś tak... staro. Ta starsza pani na dole po prawej to 36-letnia Hayden Panettiere?
Ależ się uparli na ten pożar domu który będzie przez 10 sekund na samym początku filmu.
Nie wiem co tu jest nie tak ale wszyscy wyglądają jakoś tak... staro. Ta starsza pani na dole po prawej to 36-letnia Hayden Panettiere?
Cytat z Szaman data 14 stycznia, 2026, 19:23A koło niej wyglądający absolutnie koszmarnie Ethan Embry, nie wiem czy pamiętacie tego aktora z lat 90-tych. Miał na TV4 serial "Łowcy koszmaru", podróbkę Blair Witch Project 🙂
A koło niej wyglądający absolutnie koszmarnie Ethan Embry, nie wiem czy pamiętacie tego aktora z lat 90-tych. Miał na TV4 serial "Łowcy koszmaru", podróbkę Blair Witch Project 🙂
Cytat z Szaman data 2 lutego, 2026, 16:43https://twitter.com/i/status/2018331216643019246
New poster for ‘SCREAM 7’
In theaters on February 27. pic.twitter.com/4VBA34Giqu
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) February 2, 2026