aby założyć posty i tematy.

Shang-Chi

PreviousPage 3 of 8Next

No właśnie nie, od dzieciństwa byłem mocno zakochany w amerykańskiej popkulturze i jakoś tak u mnie wyszło.

Nie spoko, spoko. Po prostu miałem z jakiegoś powodu wrażenie, że oboje z Mierzwiakiem kiedyś uczestniczyliście w dyskusji o jednym z tych filmów lub twórcow na wiadomym forum.

Ale polecam  sprawdzić. Zwłaszcza wuxiowe Red Cliff od Woo czy Hero od Zhanga tak na rozgrzewkę 😛

Cytat z Kuba data Czerwiec 25, 2021, 12:17

Nie oglądaliście nic Kar Waia, Yimou Zhanga? "Lust, Caution" Anga Lee? "Internal Affairs" które Scorsese zamienił na "Infiltrację"? Wczesne akcyjniaki Woo?

Oglądałem z nim Chungking Express i Hero, ale nie kojarzę go w takim stopniu w jakim kojarzę hollywoodzkich aktorów więc niestety nie mogę zakrzyknąć z radości na jego występ w tym filmie 🙂

Nowy zwiastun czy coś tam

Wyciekł zdjęcia z finału. Ujawniają one pewnego aktora którego mogliśmy się spodziewać, ale w zupełnie niespodziewanym miejscu

Spoiler

Napisz bo fotka już niedostępna 🙂

Hmmmm.. u mnie widać.

Spoiler
Ben Kingsley

Grace o tym chyba ostatnio wspominała.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Z czego nie tylko on sam w sobie, ale jeszcze w kozackiej fryzurze, z mieczem wśród armii tego fantastycznego królestwa 🙂

Nowy plakat

Jezu jaki to jest koszmar. San Francisco, Azja, pościgi samochodowe, helikoptery, pojedynki sztuk walki, magiczne pierścienie, Abomination, lewitujące postacie... To wszytko wygląda jakby ulało się niemowlakowi.

Z innej beczki, odnośnie wczorajszego spoilera, bo nie zdążyłem zobaczyć zdjęcia.

Spoiler
Czyli Ben Kingsley powraca jako postać z Iron Mana 3?

Mierzwiak

Mrużę oczy i zastanawiam się czemu główny bohater ma niedorozwinięte, prążkowane skrzydełka?

Z kolei już bez mrużenia oczu - czemu dolna połowa, szczególnie samochód po prawej, wygląda jakby znajdował się pod wodą?

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Oglądanie materiałów promocyjnych tego filmu powinno być elementem kuracji przeczyszczającej organizm.

Mierzwiak

A to już bardzo spoko, mówie głównie o tych nieco dłuższych urywkach na walki wręcz które wydają się iść w oczekiwaną strone a nie to co momentami sugerowały trailery.

Za to obecność Awkwafiny w tym filmie wywołuje u mnie pewną depresje.

Nowe zdjęcie

Jak zawsze arcyciekawe plakaty

Wtf, I love Dune poster now

PreviousPage 3 of 8Next