aby założyć posty i tematy.

Spider-Man

PreviousPage 16 of 43Next

Pytanie, czy Spider-Man może być przełożony na lato bez przełożenia Doktorka na jakiś późniejszy termin.

Oby już dali spokój Doktorowi...

Cytat z Mierzwiak data Lipiec 24, 2021, 15:55

Jeśli Sony zwleka z rozpoczęciem kampanii (film ma już plakat i kilka fotek) to co powiedzieć o takim Warnerze i Matriksie 4?

Hmm, a może to trochę takie zwlekanie przed Którąś Tam Falą covid-19 i sprawdzanie jak rozwijać się będzie sytuacja w nadchodzących tygodniach? Jak mają teraz dowalić z kampanią tylko po to, by potem przesuwać premierę... Aczkolwiek jak już pisałem, albo i nie, nie wyobrażam sobie by kina miały być znowu pozamykane, po coś się szczepimy, prawda?

Sony deklarowało jasno na początku roku, zdaniem dziennikarzy, że nie będą robić żadnych dużych premier kiedy nie będą mieli 100% pewności, że sytuacja wraca do normy. Na ten moment jedyni się tak zachowują, Warner ma wywalone a mniejsze studia czy festiwale generalnie popadły w hura optymizm. Im się nigdzie nie śpieszy. Richtman i paru innych insiderów twierdzi, że jeśli Sony nie zauważy wzrostu liczby szczepień to przesunie zapobiegawczo SM i to wkrótce.

Terminarz Feigowi na pewno to nieco rozwali, ale pytanie jak mocno. Wydaje mi się, że zamiana miejscami DS na SM3 nie zakończy się żadną katastrofą, zawsze mają czas na dokręcenie z dwóch scen które pomogą lepiej poukładać wydarzenia. Jedyny problem by był gdyby faktycznie Maguire miał się pojawić w Multiverse of Madness, wtedy nie ma szans, że SM3 wyjdzie po DS.

Nowa fotka figurki

Bez drogi do domu? Brzmi idiotycznie, na dodatek niezbyt poprawnie po polsku. Bez powrotu byłoby o wiele lepiej.

Skąd ten tytuł? Byłbym za "Bez odwrotu".

https://tylkohity.pl/filmy/spider-man-bez-drogi-do-domu-452

🙁

Cytat z Szaman data Sierpień 1, 2021, 18:12

Skąd ten tytuł? Byłbym za "Bez odwrotu".

Bez odwrotu nawet jeszcze lepiej.

Nie wiem po co to ruszać, nie wiem dlaczego polecenia odnośnie tytułu wydaje siedziba w Londynie posługując się translatorem Google. Jednak muszę przyznać, że kiedyś to przeżywałem, a teraz mam zwyczajnie gdzieś absurdy naszego marketingu.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Cytat z Szaman data Sierpień 1, 2021, 18:59

Nie wiem po co to ruszać, nie wiem dlaczego polecenia odnośnie tytułu wydaje siedziba w Londynie posługując się translatorem Google. Jednak muszę przyznać, że kiedyś to przeżywałem, a teraz mam zwyczajnie gdzieś absurdy naszego marketingu.

Mnie też to zupełnie nie obchodzi. Dla mnie to i tak po prostu trzecia część trylogii z Tomem Hollandem 😉

Cytat z robgordon data Sierpień 1, 2021, 17:11

Bez drogi do domu? Brzmi idiotycznie, na dodatek niezbyt poprawnie po polsku. Bez powrotu byłoby o wiele lepiej.

Na fanpage'u ktoś zaproponował "Którędy do domu?". Podoba mi się.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Wiem, że linkuję zapewne dość durny post. Ale te wszystkie plotki, ploteczki, niestworzone teorie spiskowe oparte na przebywaniu w jednym miejscu nadal powodują uśmiech na mojej twarzy 🙂

Hollywoodzkie aktorki zauważone w LA? Niemożliwe 🙂

Szaman and Kuba have reacted to this post.
SzamanKuba

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Ale przyznam, że się nabrałem, dla mnie naprawdę podobna.

Cytat z Mierzwiak data Sierpień 4, 2021, 23:22

https://twitter.com/DeborahAnnWoll/status/1423019058794962950?s=20

Nie wierzę jej. To jest ona, ale pewnie zastosowała słynną już metodę na Garfielda.

A jak się okaże ostatecznie, że to jednak ona była, to zastosuje metodę na Daredevila.

Obawiam się, że ta cała zabawa w szukanie poszlak będzie ciekawsza niż pierwszy trailer.

Cytat z Mierzwiak data Sierpień 4, 2021, 23:22

https://twitter.com/DeborahAnnWoll/status/1423019058794962950?s=20

Nie widzę najmniejszego powodu aby Deborah miała się pojawić w SM.

Ale dokrętki do NWH faktycznie trwają teraz w LA i jest tam Holland (który no jednak mieszka na zupełnie innym kontynencie a trzeba jednak pamiętać, że okres COVIDu wpływa znacząco na podróże, nawet jeśli obecnie mniej niż 4 miesiące temu kiedy można było spokojnie założyć, że aktor podróżuje tylko i wyłącznie w celu pracy) oraz Garfield. No i Cox odwołał obecność w tym albo zeszłym tygodniu na jakimś evencie z powodu zobowiązań na planie a gość oficjalnie nie ma żadnego projektu.

Ale kompletnie nie widzę sensu w obecności Karen w tym filmie, nawet jako asystentki Matta, to już byłoby faktycznie maksymalne, wymuszone upychanie jak największej ilości rozpoznawalnych twarzy. Już lepiej moim zdaniem byłoby umieścić tu 2-minutowe cameo Jones która nie wiem, dostarczałaby Mattowi materiału dowodowego i w ten sposób zateasować lekko jej powrót w "She-Hulk".

Btw. Jeśli ktoś jeszcze wątpi w powrót D'Onofrio w 5 odcinku Hawkeya i Coxa w NWH to zarówno odcinek jak i SM debiutują idealnie w tym samym tygodniu 😉

PreviousPage 16 of 43Next