aby założyć posty i tematy.

Spider-Man

PreviousPage 2 of 43Next
Cytat z ALIEN_K data Październik 13, 2020, 18:25

Ten Andy to ten gościu co ciągle coś nawija o innych YouTuberach?

No, odebrali mu wszystko, jakoś musi sobie radzić. Trochę mi go żal, bo jakiś czas temu udowodnił, że był jednak przede wszystkim kozłem ofiarnym (pomijając to, że zdradził swoją żonę, ale to nie przestępstwo).

Dokładnie. Ale do branży wrócić bardzo ciężko, zwłaszcza, że był śmieszkiem grzejącym się przy celebrytach, a nie źródłem newsów jak np. Grace, czy choćby nawet recenzentem.

Ciekawa teoria, no bo co on nagle tak z tym wyskoczył prosto z wiecie czego 🙂 Z drugiej strony nie kojarzę aby u Kimmela ogłaszano jakieś castingi, a na zwiedzanie kanap przez trzech Spider-Manów jest jeszcze za wcześnie. Jest jeszcze jedna możliwość, krąży workprint zwiastuna Chaos Walking i Holland pojawi się w piątek aby promować to nieszczęsne dzieło i zaprezentować trailer.

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1316470243116617728?s=19

Cytat z ALIEN_K data Październik 13, 2020, 18:26

Jak im się uda z tą trójką Pajaków, to wszyscy będą: Endgame, co to jest Endgame?

Nie będą 😛 Nie mniej na pewno będzie to coś o czym będzie bardzo głośno, i coś czym osobiście jestem znacznie bardziej podekscytowany niż powrotem Keatona (czy nawet jak się spekuluje również Pfeiffer) do roli Batmana. Przy całej mojej miłości do filmów Burtona, są one dziećmi swoich czasów i ich twórców, a Batman osadzony jest tam w konkretnej rzeczywistości. Takie proste wzięcie go i wciśnięcie w zupełnie inny kontekst (pomijając że DCEU, w przeciwieństwie do MCU, w ogóle, ale to w ogóle nie położyło fundamentów pod coś takiego jak multiwersum, a fakt że coś tak dużego będzie w pierwszym "solowym" filmie Flasha to dla mnie dowód na to że oni tam dalej nie ogarniają tego bajzlu i - cytując Franka Drebina - niczym ślepiec na orgii poruszają się po omacku) wydaje mi się średnio atrakcyjne, tymczasem nie mam żadnych problemów z wyobrażeniem sobie Andrew czy Tobeya obok Toma. Mało tego, tamte filmy o Pająkach też były mocno sci-fi, więc połączenie tych trzech wersji postaci już na papierze brzmi naturalnie i po prostu fajnie.

Czekam na reakcję Toma na organiczne sieci Tobeya 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Wystartowały prace na planie, a w grudniu ma ruszyć kampania promocyjna.

A było tam coś w końcu u Kimmela wczoraj?

Na pewno nie, bo już by o tym pisano. W czwartek gościem był Josh Gad, jakoś nie mogę znaleźć kto był w piątek.

Cytat z Szaman data Październik 17, 2020, 12:41

Wystartowały prace na planie, a w grudniu ma ruszyć kampania promocyjna.

Zdjęcia do Uncharted już się skończyły?

Kończą się, podobno ułożyli tak aby Holland nie był im na razie potrzebny.

Uwaga suchar. Trójka będzie miała tytuł: Spider-Man Three........of them

Widzicie, jednak artysta, a nie biznesmen!

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1317584078720389123?s=19

Ambitny facet, to mi się podoba, 100% poparcia.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Zdjęcia wystartowały w Nowym Yorku.

Ten Richtman ma w końcu jakąś wiarygodność? Bo zapamiętam sobie jego sensacje...

Nie wiem. Śledzę go na Twitterze, ale nie pamiętam, żeby w ostatnim czasie tam ogłaszał jakiegoś ekskluziwa. Widzę, że on w ogóle ma Patreona, i tam można mieć dostęp do jego scoopów. Więc w sumie nie wiem, jakie informacje faktycznie pochodzą od niego.

Newsa o solowych Spider-Manach ogłosił właśnie na Patreonie. Trwa trochę taka licytacja na plotki wokół nowego/starego Spider-Mana i warto pamiętać autorów na przyszłość.

Są wszystkie najważniejsze udokumentowane w tym wątku? 😛

No mam nadzieję! 🙂

Chyba nie było wrzucane- Signore twierdzi, że w Sinister Six będzie Zielony Goblin grany przez DeHaana lub...Dafoe. z kolei chyba Richtman donosił jeszcze, że negocjacje trwają właśnie z DeHaanem i z Kirsten Dunst. Byłby to bardzo zaskakujący powrót biorąc pod uwagę, że Kryśka zrezygnowała już z niedoszłego Spider-Mana 4.

Cytat z Szaman data Październik 19, 2020, 23:17

Byłby to bardzo zaskakujący powrót biorąc pod uwagę, że Kryśka zrezygnowała już z niedoszłego Spider-Mana 4.

Ja wiem czy zaskakujący? Przy SM3 miała 25 lat, pewnie liczyła na wspaniałą karierę i kolejny, być może jeszcze słabszy film z serii, nie był jej do niczego potrzebny. A teraz? Nie można powiedzieć, że jej kariera się posypała, zagrała kilka wartościowych ról w niezłych filmach, ale wydaje mi się, że liczyła na więcej. Nowy Spider-Man podreperuje jej finanse, przypomni masowej publiczności i będzie przyjemną nostalgiczną podróżą w młodość 😉

Wszystkie jej następne wybory były dalekie od kolorowego Hollywood, stąd moja teoria. Nie pamiętam czy wypowiadała się o swoich wysokobudżetowych przygodach tak negatywnie jak Natalie Portman, ale w sumie Natalka też ostatnio zmieniła zdanie. Jest na pokładzie Thora, a w niedawnym wywiadzie badała grunt pod Amidalą.

PreviousPage 2 of 43Next