Spider-Man
Cytat z Marek Pilarski data 13 października, 2020, 18:28Cytat z ALIEN_K data Październik 13, 2020, 18:25Ten Andy to ten gościu co ciągle coś nawija o innych YouTuberach?
No, odebrali mu wszystko, jakoś musi sobie radzić. Trochę mi go żal, bo jakiś czas temu udowodnił, że był jednak przede wszystkim kozłem ofiarnym (pomijając to, że zdradził swoją żonę, ale to nie przestępstwo).
Cytat z ALIEN_K data Październik 13, 2020, 18:25Ten Andy to ten gościu co ciągle coś nawija o innych YouTuberach?
No, odebrali mu wszystko, jakoś musi sobie radzić. Trochę mi go żal, bo jakiś czas temu udowodnił, że był jednak przede wszystkim kozłem ofiarnym (pomijając to, że zdradził swoją żonę, ale to nie przestępstwo).
Cytat z Szaman data 13 października, 2020, 18:33Dokładnie. Ale do branży wrócić bardzo ciężko, zwłaszcza, że był śmieszkiem grzejącym się przy celebrytach, a nie źródłem newsów jak np. Grace, czy choćby nawet recenzentem.
Dokładnie. Ale do branży wrócić bardzo ciężko, zwłaszcza, że był śmieszkiem grzejącym się przy celebrytach, a nie źródłem newsów jak np. Grace, czy choćby nawet recenzentem.
Cytat z Szaman data 15 października, 2020, 07:00Ciekawa teoria, no bo co on nagle tak z tym wyskoczył prosto z wiecie czego 🙂 Z drugiej strony nie kojarzę aby u Kimmela ogłaszano jakieś castingi, a na zwiedzanie kanap przez trzech Spider-Manów jest jeszcze za wcześnie. Jest jeszcze jedna możliwość, krąży workprint zwiastuna Chaos Walking i Holland pojawi się w piątek aby promować to nieszczęsne dzieło i zaprezentować trailer.
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1316470243116617728?s=19
Ciekawa teoria, no bo co on nagle tak z tym wyskoczył prosto z wiecie czego 🙂 Z drugiej strony nie kojarzę aby u Kimmela ogłaszano jakieś castingi, a na zwiedzanie kanap przez trzech Spider-Manów jest jeszcze za wcześnie. Jest jeszcze jedna możliwość, krąży workprint zwiastuna Chaos Walking i Holland pojawi się w piątek aby promować to nieszczęsne dzieło i zaprezentować trailer.
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1316470243116617728?s=19
Cytat z Mierzwiak data 15 października, 2020, 07:35Cytat z ALIEN_K data Październik 13, 2020, 18:26Jak im się uda z tą trójką Pajaków, to wszyscy będą: Endgame, co to jest Endgame?
Nie będą 😛 Nie mniej na pewno będzie to coś o czym będzie bardzo głośno, i coś czym osobiście jestem znacznie bardziej podekscytowany niż powrotem Keatona (czy nawet jak się spekuluje również Pfeiffer) do roli Batmana. Przy całej mojej miłości do filmów Burtona, są one dziećmi swoich czasów i ich twórców, a Batman osadzony jest tam w konkretnej rzeczywistości. Takie proste wzięcie go i wciśnięcie w zupełnie inny kontekst (pomijając że DCEU, w przeciwieństwie do MCU, w ogóle, ale to w ogóle nie położyło fundamentów pod coś takiego jak multiwersum, a fakt że coś tak dużego będzie w pierwszym "solowym" filmie Flasha to dla mnie dowód na to że oni tam dalej nie ogarniają tego bajzlu i - cytując Franka Drebina - niczym ślepiec na orgii poruszają się po omacku) wydaje mi się średnio atrakcyjne, tymczasem nie mam żadnych problemów z wyobrażeniem sobie Andrew czy Tobeya obok Toma. Mało tego, tamte filmy o Pająkach też były mocno sci-fi, więc połączenie tych trzech wersji postaci już na papierze brzmi naturalnie i po prostu fajnie.
Czekam na reakcję Toma na organiczne sieci Tobeya 🙂
Cytat z ALIEN_K data Październik 13, 2020, 18:26Jak im się uda z tą trójką Pajaków, to wszyscy będą: Endgame, co to jest Endgame?
Nie będą 😛 Nie mniej na pewno będzie to coś o czym będzie bardzo głośno, i coś czym osobiście jestem znacznie bardziej podekscytowany niż powrotem Keatona (czy nawet jak się spekuluje również Pfeiffer) do roli Batmana. Przy całej mojej miłości do filmów Burtona, są one dziećmi swoich czasów i ich twórców, a Batman osadzony jest tam w konkretnej rzeczywistości. Takie proste wzięcie go i wciśnięcie w zupełnie inny kontekst (pomijając że DCEU, w przeciwieństwie do MCU, w ogóle, ale to w ogóle nie położyło fundamentów pod coś takiego jak multiwersum, a fakt że coś tak dużego będzie w pierwszym "solowym" filmie Flasha to dla mnie dowód na to że oni tam dalej nie ogarniają tego bajzlu i - cytując Franka Drebina - niczym ślepiec na orgii poruszają się po omacku) wydaje mi się średnio atrakcyjne, tymczasem nie mam żadnych problemów z wyobrażeniem sobie Andrew czy Tobeya obok Toma. Mało tego, tamte filmy o Pająkach też były mocno sci-fi, więc połączenie tych trzech wersji postaci już na papierze brzmi naturalnie i po prostu fajnie.
Czekam na reakcję Toma na organiczne sieci Tobeya 🙂
Cytat z Szaman data 17 października, 2020, 12:41Wystartowały prace na planie, a w grudniu ma ruszyć kampania promocyjna.
https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1317408175893643264
Wystartowały prace na planie, a w grudniu ma ruszyć kampania promocyjna.
Ruszyły prace na planie filmu #SpiderMan3. Pierwsze materiały promocyjne mamy zobaczyć jeszcze w tym roku.#Marvel #SpiderManhttps://t.co/LdiPODbl8F
— Filmożercy.com (@FilmozercyCOM) October 17, 2020
Cytat z Marek Pilarski data 17 października, 2020, 13:23A było tam coś w końcu u Kimmela wczoraj?
A było tam coś w końcu u Kimmela wczoraj?
Cytat z Szaman data 17 października, 2020, 13:29Na pewno nie, bo już by o tym pisano. W czwartek gościem był Josh Gad, jakoś nie mogę znaleźć kto był w piątek.
Na pewno nie, bo już by o tym pisano. W czwartek gościem był Josh Gad, jakoś nie mogę znaleźć kto był w piątek.
Cytat z Mierzwiak data 17 października, 2020, 15:29Cytat z Szaman data Październik 17, 2020, 12:41Wystartowały prace na planie, a w grudniu ma ruszyć kampania promocyjna.
Zdjęcia do Uncharted już się skończyły?
Cytat z Szaman data Październik 17, 2020, 12:41Wystartowały prace na planie, a w grudniu ma ruszyć kampania promocyjna.
Zdjęcia do Uncharted już się skończyły?
Cytat z Szaman data 18 października, 2020, 08:38Widzicie, jednak artysta, a nie biznesmen!
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1317584078720389123?s=19
Widzicie, jednak artysta, a nie biznesmen!
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1317584078720389123?s=19
Cytat z Szaman data 19 października, 2020, 16:19Zdjęcia wystartowały w Nowym Yorku.
https://twitter.com/comingsoonnet/status/1318192492882395136?s=19
Zdjęcia wystartowały w Nowym Yorku.
MCU’s Spider-Man 3 Has Begun Filming in New York City! https://t.co/2RO8ZQ7Uo3
— ComingSoon.net by Mandatory (@comingsoonnet) October 19, 2020
Cytat z Szaman data 19 października, 2020, 21:36Ten Richtman ma w końcu jakąś wiarygodność? Bo zapamiętam sobie jego sensacje...
https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1318114353107865602
Ten Richtman ma w końcu jakąś wiarygodność? Bo zapamiętam sobie jego sensacje...
Pojawiają się kolejne plotki dotyczące ewentualnego powrotu Tobeya Maguire'a i Andrew Garfielda do roli Spider-Mana.#SpiderMan #Marvelhttps://t.co/MKeJQoTCP0
— Filmożercy.com (@FilmozercyCOM) October 19, 2020
Cytat z Marek Pilarski data 19 października, 2020, 22:14Nie wiem. Śledzę go na Twitterze, ale nie pamiętam, żeby w ostatnim czasie tam ogłaszał jakiegoś ekskluziwa. Widzę, że on w ogóle ma Patreona, i tam można mieć dostęp do jego scoopów. Więc w sumie nie wiem, jakie informacje faktycznie pochodzą od niego.
Nie wiem. Śledzę go na Twitterze, ale nie pamiętam, żeby w ostatnim czasie tam ogłaszał jakiegoś ekskluziwa. Widzę, że on w ogóle ma Patreona, i tam można mieć dostęp do jego scoopów. Więc w sumie nie wiem, jakie informacje faktycznie pochodzą od niego.
Cytat z Szaman data 19 października, 2020, 22:26Newsa o solowych Spider-Manach ogłosił właśnie na Patreonie. Trwa trochę taka licytacja na plotki wokół nowego/starego Spider-Mana i warto pamiętać autorów na przyszłość.
Newsa o solowych Spider-Manach ogłosił właśnie na Patreonie. Trwa trochę taka licytacja na plotki wokół nowego/starego Spider-Mana i warto pamiętać autorów na przyszłość.
Cytat z Marek Pilarski data 19 października, 2020, 23:16Są wszystkie najważniejsze udokumentowane w tym wątku? 😛
Są wszystkie najważniejsze udokumentowane w tym wątku? 😛
Cytat z Szaman data 19 października, 2020, 23:17No mam nadzieję! 🙂
Chyba nie było wrzucane- Signore twierdzi, że w Sinister Six będzie Zielony Goblin grany przez DeHaana lub...Dafoe. z kolei chyba Richtman donosił jeszcze, że negocjacje trwają właśnie z DeHaanem i z Kirsten Dunst. Byłby to bardzo zaskakujący powrót biorąc pod uwagę, że Kryśka zrezygnowała już z niedoszłego Spider-Mana 4.
No mam nadzieję! 🙂
Chyba nie było wrzucane- Signore twierdzi, że w Sinister Six będzie Zielony Goblin grany przez DeHaana lub...Dafoe. z kolei chyba Richtman donosił jeszcze, że negocjacje trwają właśnie z DeHaanem i z Kirsten Dunst. Byłby to bardzo zaskakujący powrót biorąc pod uwagę, że Kryśka zrezygnowała już z niedoszłego Spider-Mana 4.
Cytat z robgordon data 20 października, 2020, 07:22Cytat z Szaman data Październik 19, 2020, 23:17Byłby to bardzo zaskakujący powrót biorąc pod uwagę, że Kryśka zrezygnowała już z niedoszłego Spider-Mana 4.
Ja wiem czy zaskakujący? Przy SM3 miała 25 lat, pewnie liczyła na wspaniałą karierę i kolejny, być może jeszcze słabszy film z serii, nie był jej do niczego potrzebny. A teraz? Nie można powiedzieć, że jej kariera się posypała, zagrała kilka wartościowych ról w niezłych filmach, ale wydaje mi się, że liczyła na więcej. Nowy Spider-Man podreperuje jej finanse, przypomni masowej publiczności i będzie przyjemną nostalgiczną podróżą w młodość 😉
Cytat z Szaman data Październik 19, 2020, 23:17Byłby to bardzo zaskakujący powrót biorąc pod uwagę, że Kryśka zrezygnowała już z niedoszłego Spider-Mana 4.
Ja wiem czy zaskakujący? Przy SM3 miała 25 lat, pewnie liczyła na wspaniałą karierę i kolejny, być może jeszcze słabszy film z serii, nie był jej do niczego potrzebny. A teraz? Nie można powiedzieć, że jej kariera się posypała, zagrała kilka wartościowych ról w niezłych filmach, ale wydaje mi się, że liczyła na więcej. Nowy Spider-Man podreperuje jej finanse, przypomni masowej publiczności i będzie przyjemną nostalgiczną podróżą w młodość 😉
Cytat z Szaman data 20 października, 2020, 07:36Wszystkie jej następne wybory były dalekie od kolorowego Hollywood, stąd moja teoria. Nie pamiętam czy wypowiadała się o swoich wysokobudżetowych przygodach tak negatywnie jak Natalie Portman, ale w sumie Natalka też ostatnio zmieniła zdanie. Jest na pokładzie Thora, a w niedawnym wywiadzie badała grunt pod Amidalą.
Wszystkie jej następne wybory były dalekie od kolorowego Hollywood, stąd moja teoria. Nie pamiętam czy wypowiadała się o swoich wysokobudżetowych przygodach tak negatywnie jak Natalie Portman, ale w sumie Natalka też ostatnio zmieniła zdanie. Jest na pokładzie Thora, a w niedawnym wywiadzie badała grunt pod Amidalą.