aby założyć posty i tematy.

Spider-Man

PreviousPage 25 of 43Next

Poczucie bierze się pewnie stąd, że Marvel nie ma ostatnio dobrej pasji marketingowo: słabe zdjęcia ze Spider-Mana, zamieszanie wokół Dziwago, przekładanie premier które zawsze budzi podejrzenia, średnie recenzje Eternals. Zwiastun No Way Home ma sporo do zrobienia.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Przypominam że trzecia część z Tobey'em była najsłabszą, a z Garfieldem w ogóle nie doszła do skutku. Wpisałoby się więc to w tendencję 😉

W artykule w najnowszym Empire jest potwierdzenie, że Rhys Ifans powraca jako Lizard, a Thomas Haden Church jako Sandman. Krążą też nowe, lepsze zdjęcia potwierdzające, że jednak używali także kukiełkowych macek.

Krążą screeny po Twitterze, ale tak żenujacej jakości, że wstyd wrzucać 🙂 Może Empire się zlituje.

Empire które przypadkowo wypuściło "oficjalkę"  Coxa widzę stanie się zmorą Sony.

Znaczy co, jest tam Cox potwierdzony w tym numerze?

Nie, ale Empire tuż po podaniu newsa przez Murphyego wypuściło news o tym, że powraca (nie przekazujący dalej jego słów - to był ich news), ale dość błyskawicznie to zdjeli.

Ciekawe czy prawdziwe. Strach coś wrzucać 🙂

https://twitter.com/spideyupdated/status/1452959131338412033?t=7ytnuM4pfzTBhOAQlrFqnw&s=19

Kuba, ale to przecież artykuł uzgadniany z Sony, nie napisali o Ifansie bez pozwolenia. Dostali taki kąsek razem ze zdjęciami z filmu i planu.

Ja to wiem, chodziło mi po prostu o to, że te poważne wycieki są na razie głównie powiazane z Empire i tylko tyle.

Robi się dziwniej i dziwniej 😀 Wychodzi na to, że tłumoki nawet zrobić zdjęcia telefonem nie potrafią 😀 Ale te błyskawice żółte w trailerze to pewnie ciepła, letnia burza. Zresztą dawno temu THR jako pierwsze ogłosiło Molinę i Foxxa, po co brnąć w ten idiotyzm?

https://twitter.com/CultureCrave/status/1453397786192269313

Przecież Foxx potwierdził sam siebie XD

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Jezu, daliby już po plakacie z każdym i zakończyli szopkę. Co za tęgi mózg wymyślił, że w 2021 roku lepiej jest coś ukrywać, zamiast tygodniami tym atakować i budować atmosferę wielkiego wydarzenia.

Pewnie ten sam koleś z Sony co grzebie przy promocji Pogromców duchów. Afterlife każdy ma w głębokim poważaniu, a mają Murraya i Aykroyda których powrotu widownia domaga się od dekady (jeszcze przy plotkach o ekipie Apatowa, czy Zacu Efronie z plecakami protonowymi).

Na stawanie na głowie i opowiadanie bredni mające wyjaśnić czemu kłamali i zaprzeczali wszystkiemu co okaże się prawdą czekam chyba bardziej niż na sam film 🙂

Nie wiem czy było:

Artykuł musiał być napisany jeszcze przed zwiastunem. Ale dlaczego go nie edytowali?

Nowe zdjęcia. Odświeżony design macek Octaviusa może wskazywać na to, że Alfred do końca nie łapał o co w tym wszystkim chodzi (68 lat, wszystkich nas to czeka), lub był zbyt zajęty przygotowaniami do ślubu z reżyserką Frozen, aby zawracać sobie głowę takimi pierdołami 🙂 Można już chyba uznać za pewnik teorię, że oni wcale nie są ani od Raimiego, ani od Webba, a cyfrowe odmładzanie jest kaprysem studia lub samego aktora.

Gdyby nie ta, i tak brzydka, czerwień kostiumów Pająka i Dziwnego Doktora wyglądałoby to szkaradnie. W sumie to wygląda.

:)))

NO CÓŻ

Nie, to jest fragment workprintu poprzednika, albo workprint spotu TV. Jest dosłownie kilka nowych ujęć i jedno z nich, to z całującymi się Hollandem i Zendayą widziałem ostatnio w wysokiej rozdzielczości, z informacją, że wypadło z pierwszego zwiastuna NWH. Ale gdzie to było- nie pamiętam.

No tak, ewidentnie nie jest to nowy trailer. Niemniej, nadal poziom przecieków jest tu zastraszający.

PreviousPage 25 of 43Next