aby założyć posty i tematy.

Spider-Man

PreviousPage 24 of 43Next

Jeszcze jedno

Zachwycony jestem tym jakim cudem w 2021 EW ciągle odpowiada za promocyjne foty 90% filmów. Tam musi iść jakiś przekręt.

Szczerze nawet to pewnie nie oni je robią ale jakimś cudem każdy zestaw od nich wywołuje ciarki zażenowania.

Gdzieś na twitterze mignęło mi info że nowy zwiastun w tym tygodniu. Ale nie mam pojęcia czy to wiarygodna informacja

Kiedyś krążyło info o 22 października.

To z Octopusem okropnie kiczowate

To coś z tyłu jest Alfredem Moliną tylko w głowach grafików

Oni naprawdę nie wstydzą się wypuszczać coś takiego?

Oni wypuścili to tylko i wyłącznie po to aby stało się memem. Na przykład przy Pająku będzie podpis "ja", a przy Octopusie podpis "nadciągająca zima". Innego wytłumaczenia nie widzę.

Podtrzymuje, że Amy Pascal na imprezie po paru kolejkach czystej poszła na jakiś zakład, że SM zarobi miliard pomimo najgorszej kampanii promocyjnej w historii MCU.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Tak to jest jak nic nie muszą.

Cytat z Szaman data październik 23, 2021, 15:15

To coś z tyłu jest Alfredem Moliną tylko w głowach grafików

Ciekawe, a przysiągłbym, że dokonał się postęp w dziedzinie CGI i cyfrowy dubler Moliny powinien wyglądać lepiej niż w 2004 roku. Widać nie musi.

Od Łysego z Marvela 😛

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Szaman data październik 24, 2021, 17:51

Oni wypuścili to tylko i wyłącznie po to aby stało się memem.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Kiedyś była mowa o 300 mln$ budżetu Spider-Mana 3.

Głupszej genezy dawno nie słyszałem 😀

Cytat z Szaman data październik 25, 2021, 19:30

Kiedyś była mowa o 300 mln$ budżetu Spider-Mana 3.

https://twitter.com/RPK_NEWS1/status/1452024707830722567

Jak poda to ktoś mocny to wszyscy będą niesamowicie przejęci kwotą. A prawda jest taka, że znaczna większość z tego w tym przypadku poszła najpewniej na pensje, nie wiem jak z Garfieldem, ale Tobeyowi to musieli na pewno nieźle sypnąć a myślę, że Foxx czy Dafoe też za darmo nie grają, o standardowo wysokich pensjach Hollanda, Zendayi czy Cumberbatcha nie wspominając.

Dodam też, że jeśli film ten ma ponad 300 milionów dolarów budżetu to tym bardziej należy się pokłonić Diunie i Batmanowi.

To też będzie po prostu przeładowane średnim CGI na które było zbyt mało czasu. Przynajmniej osiem postaci potrzebuje tam dużego udziału komputera: trzech Spider-Manów, Lizard, Sandman, Elektro, oraz Goblin i Octopus. Tych dwóch ostatnich dostanie pewnie znacznie więcej komputerowej grafiki niż w swoich występach u Sama.

Wyczuwam pokłady hejtu wobec tego projektu 🙂 To co, nastawiamy się na najsłabszy film ze Spider-Tomem?

Nie jestem dobrej myśli po spoilerach które potwierdził zwiastun i tej wczorajszej idiotycznej plotce o kostiumie. Poza tym Grace powiedziała, że film ma swoje problemy scenariuszowe których już nie da się naprawić.

Opadł już we mnie entuzjazm ze spotkania starych znajomych, bo wiele zapowiada, że będą to CGI kukiełki aby nie nadwrężać dziadków, w dodatku uwikłane w durnowatą fabułę.

Mam nadzieję, że chociaż gwiazdami tej zapowiedzianej ostatnio sceny obiadu są Garfield i Maguire. Może wyjść z tego chociaż jedna, fajna scena obyczajowa.

Mój entuzjazm ogólnie opadł i tak jak wielokrotnie pisałem czekam już tylko na wybrane pozycje MCU, ale i one, tak w teorii, nie budzą już u mnie większych emocji; trailery pewnie pomogą (albo i nie), na nowo je rozbudzić.

W stosunku do Spider-Mana mam jakieś takie dziwne wrażenie, że ten film jest w rozsypce jeszcze i premiera będzie dopiero za jakieś pół roku albo i rok. Nie wiem skąd to się bierze, dodam, że nie czytam tych wszystkich wycieków, przecieków i innych eków.

PreviousPage 24 of 43Next