aby założyć posty i tematy.

Spider-Man

PreviousPage 28 of 43Next

Szczerze mówiąc nie wiedziałem że to kradzież. Przeczytałem nieco inny opis sytuacji. Masz rację.

Naburmuszyłem się trochę 🙂 No bo wiesz, przecież ktoś ma te zdjęcia, ktoś dostał je do obróbki aby wysłać potem do Empire, czy EW i ktoś je Campei przesłał. Ewentualnie jakaś firma od efektów ma swój fragment filmu i porobiła screeny. To zawsze jest złamanie warunków umowy między nimi a Sony.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Nie za dużo tych wycieków? Przecież jakby tąpnęło i wzorem X-Men Origins: Wolverine wyciekłaby nieukończona wersja filmu to... nie byłbym zdziwiony.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

A mnie jeszcze zirytowało, że najpierw wypuszcza zdjęcia z watermarkiem z logo własnego vloga, potem coś bredzi, że myślał, że to photoshop i chciał tylko spytać. Typowa taktyka aby uniknąć procesu i takie oślizgłe robienie kretynów z odbiorców.

Za klasykiem:

Campea, jest pan kretynem.

😀

Szaman

Grace się do tego odniosła u siebie i oczywiście Signore się zleciał. "Mama, mama, ale ja byłem pierwszy!"

Śmietanka towarzyska 🙂

Szaman
Cytat z Szaman data Listopad 9, 2021, 07:16

Naburmuszyłem się trochę 🙂 No bo wiesz, przecież ktoś ma te zdjęcia, ktoś dostał je do obróbki aby wysłać potem do Empire, czy EW i ktoś je Campei przesłał. Ewentualnie jakaś firma od efektów ma swój fragment filmu i porobiła screeny. To zawsze jest złamanie warunków umowy między nimi a Sony.

Jasne, zgadzam się, ja zbyt trochę na fali ogolnego absurdu pojechałem.

🙂

Szaman

Nawet miesiąc nie minął! 😀

Grace wyjaśnia pana Campea bez wymienienia go z nazwiska.

Nowe zdjęcie

Ostatni post, przepraszam 😀

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski
Cytat z Szaman data Listopad 9, 2021, 21:32

Ostatni

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Szaman

Nie będę ukrywał że skala dywagacji o wyciekach i spoilerach w tym konkretnym temacie przerosła moje najśmielsze przypuszczenia 😉 Choć jednocześnie mnie te wszystkie posty niezbyt przeszkadzają. Jedyne co muszę zrobić to włożyć odrobinę wysiłku w ich omijanie. Jakoś to przeżyję 😉

A ja się dobrze bawię, szczególnie patrząc jak Campea desperacko zawalczył o kliki i wyświetlenia. No cóż, kasa.

https://www.facebook.com/heroichollywooddotcom/photos/a.1018138994864756/6730448796967052/

Szaman

Za 20 minut ma być jakieś ogłoszenie.

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1459547758487035906

A jednak jest jakieś ogłoszenie: zwiastun we wtorek.

PreviousPage 28 of 43Next