aby założyć posty i tematy.

Spider-Man

PreviousPage 30 of 43Next

Czuję, że jestem jakieś 20 lat za stary na to, aby materiał nie był dla mnie żenujący 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Taka myśl: ciekawe czy jeśli jutro nie pokażą TM i AG, a Pogromcy duchów zawiodą w pierwszy weekend, to czy w Sony wybuchnie pożar i rzucą się jednak do stworzenia kampanii wokół weteranów pajęczego kostiumu?

Wracając jeszcze do tematu plakatów. Jedynym z całej serii z Hollandem, który mi się podobał, jest ten.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Dzień dobry. 🙂

Minęło pół godziny... 4 mln wyświetleń na kanale Sony, 1,2 mln na kanale Marvela...

Beznadziejnie zmontowany, chaotyczny zwiastun. Irytuje, że mieli 5 wersji zwiastuna, dwie z Murdockiem i oczywiście pokazali inna 🙂

Całe oczekiwanie na ten film opieram na tych nazwiskach i powrotach. Kampania jest tragiczna a pod kątem wizualnym ten film też nie wygląda dobrze. Za dużo tej cholernej nocy.

Noc przykryje przeciętne CGI i marvelową szarość. Ledwie rzemieślniczy zwiastun, ale cieszę się, że wreszcie będzie można mówić otwarcie o tej fabule której bardzo nie lubię. Czy raczej o jej założeniach.

Sandman i Lizard nie zginęli. Są z jeszcze innego uniwersum? W sumie Electro ma inne moce, więc pewnie tak.

Co się stało Benedictowi? Bo nie gra tak jak zawsze, a można już wsadzić do kosza teorię o złym Dziwago.

W sumie to jednak żałuję, że mój ukochany Otto Octavius został przywrócony z martwych na potrzeby tego naciąganego tworu i musi wysłuchiwać dowcipów na temat swojego nazwiska. Dowcipów na poziomie gagu z twoją starą z Last Jedi.

No dobra, to kiedy zacznie się jęczenie o kolejny zwiastun? Wytrzymają chociaż do Święta Dziękczynienia? 🙂

Cytat z Kuba data Listopad 17, 2021, 05:16

Całe oczekiwanie na ten film opieram na przeciekach.

Poprawione 🙂

Niezmiennie nie mogę się doczekać grudnia!

Spoiler

Szaman has reacted to this post.
Szaman

🙂

(Chodzi o ten fragment z Lizardem w odpowiedzi na tweet Grace)

https://twitter.com/jhonjovial/status/1460820138056376324?s=20

Szaman

W tym wczorajszym live streamie Grace powiedziała jeszcze, że nie sądzi, żeby w zwiastunie pojawili się Cox, Tobey i Andrew...

Z cztery sceny już naliczono gdzie ewidentnie komputerem ukryto jednego lub dwóch Spiderów. Po takich zabawach z Endgame i IW powinni się spodziewać że tak oczywiste zabawy nie przejdą.

A na plus, że Molina dobrze wygląda

Zgadzam się, dużo narzekałem na Molinę w pierwszym zwiastunie, więc oddam im, że teraz wygląda dużo lepiej. Nadal tylko nie wiem dlaczego ma inną fryzurę niż w Spider-Manie 2 🙂

Bo to nie jest Molina z SM2? 🙂

Sam Molina powiedział, że jest tym Octopusem.

Może po prostu był u fryzjera..

Mówić to sobie może 🙂 Jakby to miał być dokładnie ten sam Octopus to wyglądałby tak samo i miał identyczne macki, a nie ma, więc po to te zmiany skoro to ta sama postać? Electro też jest tym samym z TASM2?

Szaman

On macki ma inne, bo z tego co rozumiem połaczyły się z technologią Starka (!?). No ale tak, jest ubrany inaczej, a jego reakcja na Petera wskazuje, że przybywa do nas w scenie na moście, a dopiero potem zostaje zamknięty.

Taka teoria na temat Octopusa połączona z przeciekiem, więc ukrywam w spoilerze.

Spoiler
W jednym z przecieków, chyba nawet w tym co pokrył się co do joty, Holland zabiera całą ekipę do laboratorium Starka, aby odesłać ich do swoich wymiarów. W 2:02 Otto wypada przez okno jakiegoś wieżowca, jakby rażony piorunami Electro. Czy Octavius zamierza jednak sprzeciwić się Goblinowi który ostatecznie chce zabić dzieciaków, a nie wracać do domu i zginie po walce z resztą złowieszczej piątki?

Warto też zwrócić uwagę, że Moliny nie ma w żadnym ujęciu z czegoś co jest na pewno finałową walką, czyli jak się wydaje Statuy Wolności otoczonej rusztowaniami. Są tam obecni jedynie Willem, już bez hełmu i w kostiumie z granatowymi elementami, znanym z przecieku, oraz Lizard, Elektro i Sandman.

Cytat z Mierzwiak data Listopad 17, 2021, 09:51

Mówić to sobie może 🙂 Jakby to miał być dokładnie ten sam Octopus to wyglądałby tak samo i miał identyczne macki, a nie ma, więc po to te zmiany skoro to ta sama postać? Electro też jest tym samym z TASM2?

Wystarczy że spędzają tydzień w świecie Hollanda bawiąc się technologią Starka ukrywając etc. Wystarczy na filmowe wytłumaczenie zmian wizualnych. Nie takie rzeczy już widzieliśmy.

PreviousPage 30 of 43Next