aby założyć posty i tematy.

Spider-Man

PreviousPage 40 of 43Next

Kim był ten barman? 🙂

Cytat z Szaman data grudzień 22, 2021, 21:25

Kim był ten barman? 🙂

Nie skojarzyłeś?
Trzy słowa: "Football is Life."
🙂

I jeszcze jedna myśl.

Spoiler

Tak sobie też pomyślałem, że po takim przyjęciu Garfielda i Tobeya, SONY musiałoby na głowę upaść, żeby nie pociągnąć tematu dalej. Ich udział w No Way Home był spory (i większy niż się spodziewałem). I zapewne w zapowiedzianych kolejnych przygodach Petera/Toma znów się pojawią. Ale może SONY zechce opowiedzieć nam też nieco  o tym co działo się z chłopakami przez te lata? Tobey wyglądał jak Spider-Man po naprawdę sporych przejściach. Aż się prosi, żeby wreszcie nakręcić film o dojrzałym Spider-Manie. Z historii Spider-Mana Garfielda również da się wykrzesać jeszcze sporo dobra.

Cytat z robgordon data grudzień 22, 2021, 21:30

Kim był ten barman? 🙂

Nie skojarzyłeś?
🙂

Nie oglądałem jeszcze Teda 🙂

Osobiście jestem przeciwny powtarzaniu tego co tu zrobiono. Odbierze to wyjątkowości tego wydarzenia i rozmieni je na drobne.

Podpisuje się rękami i nogami pod postem Mierzwiaka, ale obawiam się, że nie powstrzyma ich nawet to, że Dafoe i Molina dobiegają już 70-tki. A co dopiero temat dalszego wykorzystywania Spider-Manów.

robgordon has reacted to this post.
robgordon
Cytat z Szaman data grudzień 22, 2021, 21:39
Cytat z robgordon data grudzień 22, 2021, 21:30

Kim był ten barman? 🙂

Nie skojarzyłeś?
🙂

Nie oglądałem jeszcze Teda 🙂

Sorki 😉 Pytanie skierowałem do Mistera, bo wiedziałem że oglądał. Gdy spytałeś, coś mnie musiało rozkojarzyć, bo przeoczyłem że to Ty a nie on 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Moja odpowiedź była przez komentarzem Szamana, ale na poprzedniej stronie jeszcze. 😉

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Heroic Hollywood napisało na FB o powrocie Andrew i Tobeya więc to chyba już żaden spoiler.

O kim? Jakim powrocie? 😛

Co do spoilerów, wydaje mi się, że wszyscy tutaj już widzieli film, choć nie jestem pewien co do @admin. 😉

Więc ukryję to jeszcze jako spoiler, mnie to rozbawiło. 🙂

Spoiler

W sumie w tytule filmiku jest błąd, bo to Oscar za rolę w I Feel Like. 😉

Napisałem Andrew i Tobeya? Mój błąd, miałem napisać Angourie (Rice) i Tonyego (Revolori) 😉

Najwyraźniej prognozy THR nie są takie szalone bo Disney faktycznie ma zamiar ostro promować ten film jako kandydata do głównego Oscara.

Tymczasem Tom Holland postanowił trochę pobredzić:

"You can ask [Martin] Scorsese ‘Would you want to make a Marvel movie?’ But he doesn’t know what it’s like because he’s never made one," the actor says. "I’ve made Marvel movies and I’ve also made movies that have been in the conversation in the world of the Oscars, and the only difference, really, is one is much more expensive than the other. But the way I break down the character, the way the director etches out the arc of the story and characters - it’s all the same, just done on a different scale. So I do think they’re real art.

I mean, you can also ask Benedict Cumberbatch or Robert Downey Jr. or Scarlett Johansson - people who have made the kinds of movies that are ‘Oscar-worthy’ and also made superhero movies - and they will tell you that they’re the same, just on a different scale," Holland continued. "And there’s less Spandex in ‘Oscar movies.'"

https://www.comicbookmovie.com/spider-man/no_way_home/spider-man-no-way-home-will-receive-a-best-picture-push-tom-holland-responds-to-martin-scorsese-a190512#gs.ka9wtg

O matko, Tom, no trochę dali Ci się posmucić w kostiumie i tyle 🙂

Cytat z Mierzwiak data grudzień 24, 2021, 18:07

Najwyraźniej prognozy THR nie są takie szalone bo Disney faktycznie ma zamiar ostro promować ten film jako kandydata do głównego Oscara.

Ale jestem na 99% pewien, że nic z tego nie wyniknie. Poza tym Sony, a nie Disney. 😉

No co tam, Grace? 😀

Spoiler

Wow 🙂

Jak ktoś słusznie zauważył w necie, już nie Iron Man z 2008 jest teraz pierwszym filmem MCU, ale o 6 lat młodszy Spider-Man Sama Raimiego 😉

Edit: Po chwili uświadomiłem sobie, że faktycznie tylko 6 lat dzieli te filmy. Jakoś gdzieś w tyle głowy czaiła się świadomość, że to więcej, że to cała era w kinie komiksowym.

A Spider-Mana 3 i Iron Mana niecały rok. Nie wiem czemu ale w mojej świadomości dzieli je o wiele więcej czasu? Nie umiem tego wyjaśnić.

Ciekawe ile filmów do kanonu wciągnie drugi Strange.

Spójrzcie na to. Vintage!

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon
PreviousPage 40 of 43Next