Spider-Man
Cytat z Szaman data 9 grudnia, 2020, 16:06Jedyna chwila chwały tej strony jaką kojarzę to pierwsze video z tą która wcale, ani trochę, absolutnie nie gra w serialu Hawkeye. No ale wtedy wystarczyło, że otrzymali odpowiedni plik na skrzynkę wiadomości.
Stawialbym jednak na 4 sezon jako jedną z lokomotyw Hulu wchłoniętego przez Disney Plus.
Jedyna chwila chwały tej strony jaką kojarzę to pierwsze video z tą która wcale, ani trochę, absolutnie nie gra w serialu Hawkeye. No ale wtedy wystarczyło, że otrzymali odpowiedni plik na skrzynkę wiadomości.
Stawialbym jednak na 4 sezon jako jedną z lokomotyw Hulu wchłoniętego przez Disney Plus.
Cytat z Mierzwiak data 9 grudnia, 2020, 16:16Na tym etapie to już raczej koncert życzeń i wyliczanka postaci które ludzie najchętniej znowu by zobaczyli, tak jak wtedy gdy spekulowano że w Infinity War zobaczymy też herosów z seriali Netfliksa, czyli min. Daredevila właśnie. Niektórzy po prostu wciąż nie mogą odżałować tego biednego Coxa.
Na tym etapie to już raczej koncert życzeń i wyliczanka postaci które ludzie najchętniej znowu by zobaczyli, tak jak wtedy gdy spekulowano że w Infinity War zobaczymy też herosów z seriali Netfliksa, czyli min. Daredevila właśnie. Niektórzy po prostu wciąż nie mogą odżałować tego biednego Coxa.
Cytat z Kuba data 9 grudnia, 2020, 16:31Direct, Richtman, Disscusing, wszystkie naprawde legitne źródła łacznie z waszą Grace potwierdzają!
Ma być prawnikiem Parkera
Direct, Richtman, Disscusing, wszystkie naprawde legitne źródła łacznie z waszą Grace potwierdzają!
Ma być prawnikiem Parkera
Cytat z Kuba data 9 grudnia, 2020, 16:39Jezus w ogóle gorąco mi, cały czerwony się zrobiłem i zachowuje się mniej wiecej jak 9 letnia dziewczynka.
Pal licho jak to będzie się trzymać kupy. Dawajcie mi to !
Jezus w ogóle gorąco mi, cały czerwony się zrobiłem i zachowuje się mniej wiecej jak 9 letnia dziewczynka.
Pal licho jak to będzie się trzymać kupy. Dawajcie mi to !
Cytat z Kuba data 9 grudnia, 2020, 16:52Randolph twierdzi tez, że Cox może pojawić się w "She Hulk" i Strangu 2.
Wybaczcie spamik, hype 🙂
Randolph twierdzi tez, że Cox może pojawić się w "She Hulk" i Strangu 2.
Wybaczcie spamik, hype 🙂
Cytat z Szaman data 9 grudnia, 2020, 16:52To może być też ta figura mentorska której szukaliśmy po Iron Manie. Nieoczywista? Stark też nie był oczywisty. Poza tym coś kojarzę ten motyw z dzieciństwa i TM-Semiców.
A może przynajmniej nauczy go sztuk walki 🙂
To może być też ta figura mentorska której szukaliśmy po Iron Manie. Nieoczywista? Stark też nie był oczywisty. Poza tym coś kojarzę ten motyw z dzieciństwa i TM-Semiców.
A może przynajmniej nauczy go sztuk walki 🙂
Cytat z Janko data 9 grudnia, 2020, 16:55O kurna, ale grube newsy. A wydawało się, że po ostatnim Avengers Marvel nie jest w stanie bardziej podkręcić temperaturę. A, że Sony przy okazji animacji udowodniło, że ogarnia temat multiversum to już zaczynam przebierać nogami. Wisienką na tym torcie byłaby informacja, że Emma będzie grała Spider-Gwen.
O kurna, ale grube newsy. A wydawało się, że po ostatnim Avengers Marvel nie jest w stanie bardziej podkręcić temperaturę. A, że Sony przy okazji animacji udowodniło, że ogarnia temat multiversum to już zaczynam przebierać nogami. Wisienką na tym torcie byłaby informacja, że Emma będzie grała Spider-Gwen.
Cytat z Kuba data 9 grudnia, 2020, 16:58No i powiedzcie mi, że ktoś nie woli tego (jeśli wszystko się sprawdzi) zobaczyć w IMAXie 😛
No i powiedzcie mi, że ktoś nie woli tego (jeśli wszystko się sprawdzi) zobaczyć w IMAXie 😛
Cytat z Marek Pilarski data 9 grudnia, 2020, 17:27Grace potwierdza
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1336694213073924099?s=20
i mówi, że Deadpool też może się pojawić
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1336698905929637892?s=20
Grace potwierdza
I checked - #CharlieCox as #Daredevil IS back in #SpiderMan3
and I can add to the story that he will indeed be Peter Parker’s lawyer!
Feige considered #SheHulk to rep Parker but felt the Daredevil connection in the comics is stronger!
Will make a video today! pic.twitter.com/ctZu2cKFwR
— Grace Randolph (@GraceRandolph) December 9, 2020
i mówi, że Deadpool też może się pojawić
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1336698905929637892?s=20
Cytat z Kuba data 9 grudnia, 2020, 18:39Brzmi dobrze 😛
Nie umiem sobie nawet wyobrazić jaki hype musza czuć ludzie którzy są mocno zaangażowani w kino superbohaterskie i wychowywali się na Keatonie oraz Maguirze a teraz ujrza ich ponownie na przestrzeni półtora roku. To musi być niesamowite
Brzmi dobrze 😛
Nie umiem sobie nawet wyobrazić jaki hype musza czuć ludzie którzy są mocno zaangażowani w kino superbohaterskie i wychowywali się na Keatonie oraz Maguirze a teraz ujrza ich ponownie na przestrzeni półtora roku. To musi być niesamowite
Cytat z Mierzwiak data 9 grudnia, 2020, 19:54Cytat z Kuba data Grudzień 9, 2020, 18:39Nie umiem sobie nawet wyobrazić jaki hype musza czuć ludzie którzy są mocno zaangażowani w kino superbohaterskie i wychowywali się na Keatonie oraz Maguirze a teraz ujrza ich ponownie na przestrzeni półtora roku. To musi być niesamowite
Hmm, chyba już o tym pisałem - póki co zupełnie nie kręci mnie multiwersum od DC ani nawet powrót Keatona. (nawet w duecie z Pfeiffer która, zgaduję, pewnie też wróci) Tamci aktorzy i postaci które odtwarzali byli nierozerwalnie związani ze swoimi filmami w tym sensie, że były one dziećmi swoich czasów jak i twórcy czyli Tima Burtona i jego specyficznej wyobraźni i poczucia humoru. Takie proste wzięcie ich i wrzucenie do pełnego CGI współczesnego widowiska wydaje mi się wręcz prostym przepisem na coś, czego właśnie nie chciałbym zobaczyć. Na ten moment nie wiążę z tym zbyt dużych nadziei, ale też nie skreślam. Czy jestem ciekaw? Tak, ale to taka ostrożna ciekawość, bardziej "z obowiązku" aniżeli dlatego że serducho fana bije szybciej na samą myśl o tym.
Wracając do MCU, to śmieszne są teraz te wszystkie narzekania które pojawiły się gdy po Far From Home Marvel ujawnił tytuły 4. Fazy. Wypowiedzi pokroju "Meh, nic ciekawego, MCU skończyło się na Endgame" były standardem wśród narzekaczy, inni zastanawiali się gdzie w tym wszystkim jest jakiś wspólny mianownik prowadzący do czegoś w rodzaju zwieńczenia jakie miała 1. Faza, tymczasem okazuje się że nie tak długo po dylogii Infinity War / Endgame dostaniemy trzyczęściową (WandaVision / SM3 / Strange 2) jak służnie zauważyła Grace, historię o niesamowitym wręcz potencjale, która świadczy o tym, że po gargantuicznym zwieńczeniu jakim były wspomniane dwie części Avengers wcale nie czeka nas złapanie oddechu i zmniejszenie skali wydarzeń, wręcz przeciwnie.
Cytat z Kuba data Grudzień 9, 2020, 18:39Nie umiem sobie nawet wyobrazić jaki hype musza czuć ludzie którzy są mocno zaangażowani w kino superbohaterskie i wychowywali się na Keatonie oraz Maguirze a teraz ujrza ich ponownie na przestrzeni półtora roku. To musi być niesamowite
Hmm, chyba już o tym pisałem - póki co zupełnie nie kręci mnie multiwersum od DC ani nawet powrót Keatona. (nawet w duecie z Pfeiffer która, zgaduję, pewnie też wróci) Tamci aktorzy i postaci które odtwarzali byli nierozerwalnie związani ze swoimi filmami w tym sensie, że były one dziećmi swoich czasów jak i twórcy czyli Tima Burtona i jego specyficznej wyobraźni i poczucia humoru. Takie proste wzięcie ich i wrzucenie do pełnego CGI współczesnego widowiska wydaje mi się wręcz prostym przepisem na coś, czego właśnie nie chciałbym zobaczyć. Na ten moment nie wiążę z tym zbyt dużych nadziei, ale też nie skreślam. Czy jestem ciekaw? Tak, ale to taka ostrożna ciekawość, bardziej "z obowiązku" aniżeli dlatego że serducho fana bije szybciej na samą myśl o tym.
Wracając do MCU, to śmieszne są teraz te wszystkie narzekania które pojawiły się gdy po Far From Home Marvel ujawnił tytuły 4. Fazy. Wypowiedzi pokroju "Meh, nic ciekawego, MCU skończyło się na Endgame" były standardem wśród narzekaczy, inni zastanawiali się gdzie w tym wszystkim jest jakiś wspólny mianownik prowadzący do czegoś w rodzaju zwieńczenia jakie miała 1. Faza, tymczasem okazuje się że nie tak długo po dylogii Infinity War / Endgame dostaniemy trzyczęściową (WandaVision / SM3 / Strange 2) jak służnie zauważyła Grace, historię o niesamowitym wręcz potencjale, która świadczy o tym, że po gargantuicznym zwieńczeniu jakim były wspomniane dwie części Avengers wcale nie czeka nas złapanie oddechu i zmniejszenie skali wydarzeń, wręcz przeciwnie.
Cytat z Kuba data 9 grudnia, 2020, 20:32Nom 🙂 zwłaszcza ja mam niesamowity ubaw z tego, zwłaszcza z perspektywy tego co działo się na pewnym forum.
Mnie osobiście Faza 4 i 5 MCU jara tysiąckroć bardziej niż wszystko poprzednie poza IW i Endgame.
Nom 🙂 zwłaszcza ja mam niesamowity ubaw z tego, zwłaszcza z perspektywy tego co działo się na pewnym forum.
Mnie osobiście Faza 4 i 5 MCU jara tysiąckroć bardziej niż wszystko poprzednie poza IW i Endgame.
Cytat z robgordon data 9 grudnia, 2020, 20:54Dopiszę się do tych opinii. Nawet przez chwilę nie zwątpiłem w to, że Feige z kolegami po IW/Endgame nas jeszcze nieraz pozytywnie zaskoczy.
Jeśli chodzi o Flasha i Spider-Mana 3, to oczywiście intrygują mnie te newsy, ale jednocześnie daleki jestem od spazmatycznych reakcji. Chcę przede wszystkim (bardzo) dobrych jakościowo filmów. I jeśli SONY nie będzie miało dobrej historii i dobrego uzasadnienia dla tych wszystkich postaci, to wolę po prostu kolejny film o Peterze Parkerze od Jona Wattsa.
Dopiszę się do tych opinii. Nawet przez chwilę nie zwątpiłem w to, że Feige z kolegami po IW/Endgame nas jeszcze nieraz pozytywnie zaskoczy.
Jeśli chodzi o Flasha i Spider-Mana 3, to oczywiście intrygują mnie te newsy, ale jednocześnie daleki jestem od spazmatycznych reakcji. Chcę przede wszystkim (bardzo) dobrych jakościowo filmów. I jeśli SONY nie będzie miało dobrej historii i dobrego uzasadnienia dla tych wszystkich postaci, to wolę po prostu kolejny film o Peterze Parkerze od Jona Wattsa.
Cytat z Marek Pilarski data 9 grudnia, 2020, 22:38Cytat z Kuba data Grudzień 9, 2020, 14:28Richtman twierdzi na Patronite podobno, że DeHaana i Dafoe powrócą.
Gdzie można znaleźć info o tym, co jest podobno na jego Patronite? 😉
I przy okazji jeszcze zapytam - skąd wiesz kiedy jaki aktor/ jaka aktorka jest zajęty/zajęta kręceniem jakiegoś filmu? Kilka razy już pisałeś o tym. 😛
Cytat z Kuba data Grudzień 9, 2020, 14:28Richtman twierdzi na Patronite podobno, że DeHaana i Dafoe powrócą.
Gdzie można znaleźć info o tym, co jest podobno na jego Patronite? 😉
I przy okazji jeszcze zapytam - skąd wiesz kiedy jaki aktor/ jaka aktorka jest zajęty/zajęta kręceniem jakiegoś filmu? Kilka razy już pisałeś o tym. 😛
Cytat z Kuba data 9 grudnia, 2020, 22:44Zawartość jego patronita dostaje ze screenów od jego patronów XD
Nie no - nie wiem oczywiście do końca, tylko patrze po tym co akurat kręca, gdzie i mniej więcej jaka jest rola, w tym kontekście.
Zawartość jego patronita dostaje ze screenów od jego patronów XD
Nie no - nie wiem oczywiście do końca, tylko patrze po tym co akurat kręca, gdzie i mniej więcej jaka jest rola, w tym kontekście.
Cytat z Marek Pilarski data 9 grudnia, 2020, 22:48Cytat z Kuba data Grudzień 9, 2020, 22:44Zawartość jego patronita dostaje ze screenów od jego patronów XD
Wiesz może, czy na twitterze można coś znaleźć? ;P
Cytat z Kuba data Grudzień 9, 2020, 22:44Zawartość jego patronita dostaje ze screenów od jego patronów XD
Wiesz może, czy na twitterze można coś znaleźć? ;P