Spider-Man
Cytat z Kuba data 8 grudnia, 2020, 22:44Ale to i tak pewnie pierwsza połowa, żeby być przed Flashem 😛
Najgorsze, że chyba Vulture nie wróci bo Keaton zajęty od początku startu zdjęć. Chyba, że jakoś to ogarną.
Ale to i tak pewnie pierwsza połowa, żeby być przed Flashem 😛
Najgorsze, że chyba Vulture nie wróci bo Keaton zajęty od początku startu zdjęć. Chyba, że jakoś to ogarną.
Cytat z Marek Pilarski data 8 grudnia, 2020, 23:49https://www.youtube.com/watch?v=wACT59ZlZ94
Cytat z Szaman data 9 grudnia, 2020, 00:02Zostawię sobie na jutro do roboty ten aksamitny głosik Grace 🙂 Maguire to chyba pieniędzy mocno potrzebuje, wyczeka aż wrócą Dunst, Molina i Dafoe, a potem łaskawie przyjmie ofertę milion wyższą. Ale chytry dwa razy traci i jeszcze Kirsten Dunst okaże się wdową po poległym w walce superbohaterze.
Zostawię sobie na jutro do roboty ten aksamitny głosik Grace 🙂 Maguire to chyba pieniędzy mocno potrzebuje, wyczeka aż wrócą Dunst, Molina i Dafoe, a potem łaskawie przyjmie ofertę milion wyższą. Ale chytry dwa razy traci i jeszcze Kirsten Dunst okaże się wdową po poległym w walce superbohaterze.
Cytat z Marek Pilarski data 9 grudnia, 2020, 00:03Grace uważa, żę Flashpoint przestaje mieć sens + na końcu zasugerowała, że wie coś nowego na temat finału WandaVision.
Grace uważa, żę Flashpoint przestaje mieć sens + na końcu zasugerowała, że wie coś nowego na temat finału WandaVision.
Cytat z Szaman data 9 grudnia, 2020, 00:08To jest sytuacja którą DC przegra, tak jak przegrało pojedynek BvS kontra Civil War. Różnica jest taka, że nie czuć było w kampaniach promocyjnych aż takiego przekonania, że to konkurencyjne pomysły jak filmy o asteroidzie czy wyprawach na Marsa 20 lat temu. Tutaj nie da się tego uniknąć, ale sądzę, że przegrana DC nie będzie bolesna, a Flashpoint skorzysta na trendzie.
To jest sytuacja którą DC przegra, tak jak przegrało pojedynek BvS kontra Civil War. Różnica jest taka, że nie czuć było w kampaniach promocyjnych aż takiego przekonania, że to konkurencyjne pomysły jak filmy o asteroidzie czy wyprawach na Marsa 20 lat temu. Tutaj nie da się tego uniknąć, ale sądzę, że przegrana DC nie będzie bolesna, a Flashpoint skorzysta na trendzie.
Cytat z Kuba data 9 grudnia, 2020, 00:34Flashpoint nadal ma sens bo fabuła i DC trzeba posprzatac. No i Keaton to jednak poziom Spiderków.
A odnośnie finału wandaVision to pewnie chodzi o ploty dotyczące Cumberbatcha
Flashpoint nadal ma sens bo fabuła i DC trzeba posprzatac. No i Keaton to jednak poziom Spiderków.
A odnośnie finału wandaVision to pewnie chodzi o ploty dotyczące Cumberbatcha
Cytat z Szaman data 9 grudnia, 2020, 10:03Zobaczcie, że nawiązała do Quicksilvera w temacie WandaVision, czyli takiego mutanta z MCU jeśli pamiętacie zamieszanie z Foxem, a Benedictem raczej nie byłaby tak podekscytowana, to postać która już pojawiała się w filmach z Elizabeth Olsen. Taka podpowiedź sugeruje bardziej, że w finale serialu pojawi się... Hugh Jackman jako Wolverine. Kiedyś sugerowała już, że Feige ma taki plan, sądzę, że raczej zostawiliby go na film Raimiego, ale no cóż, tak się buduje przepych i zainteresowanie własnej platformy streamingowej.
Wracając do Spider-Mana, ona widzi w przedłużających się negocjacjach z Tobiaszem jego chęć odbudowania kariery, moim zdaniem oprócz kwestii finansowych on jest chyba jednak dość niechętny na powrót z aktorskiej emerytury. Grace zapomniała, że Maguire od 6 lat wybrał życie producenta filmowego.
Kuba donosił ostatnio, że Garfield do Świąt przebywa na planie jakiegoś filmu, sądzę więc, że Tobey ma jeszcze 2-3 tygodnie na swoje przeciąganie liny, a trzeci akt będzie kręcony właśnie po Nowym Roku. Natomiast nie do końca wierzę aby potrzebne było CGI do maskowania ciąży Emmy, wydaje mi się, że jej rola zajmuje najwyżej kilka dni zdjęciowych, a latem i tak dojdzie do jakichś dokrętek przed grudniową premierą. Prawdopodobnie nasza rudość będzie już wtedy kilka miesięcy po porodzie.
Molina nie ma popędzać negocjacji Tobiasza, moim zdaniem THR i Colliderowi udało się po prostu zajrzeć za kulisy jutrzejszego panelu Disneya dla inwestorów.
Zobaczcie, że nawiązała do Quicksilvera w temacie WandaVision, czyli takiego mutanta z MCU jeśli pamiętacie zamieszanie z Foxem, a Benedictem raczej nie byłaby tak podekscytowana, to postać która już pojawiała się w filmach z Elizabeth Olsen. Taka podpowiedź sugeruje bardziej, że w finale serialu pojawi się... Hugh Jackman jako Wolverine. Kiedyś sugerowała już, że Feige ma taki plan, sądzę, że raczej zostawiliby go na film Raimiego, ale no cóż, tak się buduje przepych i zainteresowanie własnej platformy streamingowej.
Wracając do Spider-Mana, ona widzi w przedłużających się negocjacjach z Tobiaszem jego chęć odbudowania kariery, moim zdaniem oprócz kwestii finansowych on jest chyba jednak dość niechętny na powrót z aktorskiej emerytury. Grace zapomniała, że Maguire od 6 lat wybrał życie producenta filmowego.
Kuba donosił ostatnio, że Garfield do Świąt przebywa na planie jakiegoś filmu, sądzę więc, że Tobey ma jeszcze 2-3 tygodnie na swoje przeciąganie liny, a trzeci akt będzie kręcony właśnie po Nowym Roku. Natomiast nie do końca wierzę aby potrzebne było CGI do maskowania ciąży Emmy, wydaje mi się, że jej rola zajmuje najwyżej kilka dni zdjęciowych, a latem i tak dojdzie do jakichś dokrętek przed grudniową premierą. Prawdopodobnie nasza rudość będzie już wtedy kilka miesięcy po porodzie.
Molina nie ma popędzać negocjacji Tobiasza, moim zdaniem THR i Colliderowi udało się po prostu zajrzeć za kulisy jutrzejszego panelu Disneya dla inwestorów.
Cytat z Mierzwiak data 9 grudnia, 2020, 10:10Ciężko mi uwierzyć by tak dużego kalibru cameo jak Jackman w roli Logana miało się pojawić w serialu na platformie streamingowej, co z góry obniżyłoby jego, nie wiem, prestiżowość. (cameo, nie serialu)
Ja stawiam na Quicksilvera właśnie, to ważna postać w życiu Wandy, którą straciła tak jak Visiona, no ale jeśli miałby się pojawić ktoś jeszcze... hmm. Może po prostu ich nie doceniam 🙂
Ciężko mi uwierzyć by tak dużego kalibru cameo jak Jackman w roli Logana miało się pojawić w serialu na platformie streamingowej, co z góry obniżyłoby jego, nie wiem, prestiżowość. (cameo, nie serialu)
Ja stawiam na Quicksilvera właśnie, to ważna postać w życiu Wandy, którą straciła tak jak Visiona, no ale jeśli miałby się pojawić ktoś jeszcze... hmm. Może po prostu ich nie doceniam 🙂
Cytat z Kuba data 9 grudnia, 2020, 10:20Garfield już zdjęcia skończył. Miranda (to jego debiut) uwinął się błyskawicznie.
IMO dziennikarz Collidera bardzo mocno wyrwał się przed szereg i oni są na finiszu dogadania Maguira i Stone i ich intencją było ogłoszenie całej czwórki na raz pod koniec grudnia, razem z tym legendarnym już teaserem. Maguire prawdopodobnie jakoś do tego kina wróci - w końcu mamy mnóstwo tych plotek o Babylonie i dość ważnej roli. Więc tym bardziej wyjątkowo wierze w informacje o tym, że chce więcej scen bez stroju - co łączy się z inną plotą według której Maguire może jednocześnie zagrać wersje wujka Bena z uniwersum Hollanda (zerżnięcie pomysłu z Flasha gdzie John Wesley Shipp zagrał Allena i ojca Gustina).
Quicksilver był nawet na jakichś zabawkach czy gadżetach serialu przez chwile. Jego powrót nie byłby niczym zaskakującym a w Jackmana za cholere nie wierze. Już raz, że pojawil się w raporcie Richtmana który tam wymienił każdego aktora mającego cokolwiek wspólnego z Marvelem. Dwa - za wcześnie po Loganie a gdyby Hugh miał wracać to byłoby to w kinie i przy dużej pompie.
Pytanie też jak Stone miałaby się pojawić. Bo może się pojawić w stroju, wtedy to może być kwestia jednej sceny z aktorką więc faktycznie absolutnie żaden problem aby to nagrać. Garfield co prawda w 2021 ma kręcić serial z Guadagnino, ale no nie oszukujmy się, że Marvel jak bedzie chciał to wszystko zorganizuje.
Garfield już zdjęcia skończył. Miranda (to jego debiut) uwinął się błyskawicznie.
IMO dziennikarz Collidera bardzo mocno wyrwał się przed szereg i oni są na finiszu dogadania Maguira i Stone i ich intencją było ogłoszenie całej czwórki na raz pod koniec grudnia, razem z tym legendarnym już teaserem. Maguire prawdopodobnie jakoś do tego kina wróci - w końcu mamy mnóstwo tych plotek o Babylonie i dość ważnej roli. Więc tym bardziej wyjątkowo wierze w informacje o tym, że chce więcej scen bez stroju - co łączy się z inną plotą według której Maguire może jednocześnie zagrać wersje wujka Bena z uniwersum Hollanda (zerżnięcie pomysłu z Flasha gdzie John Wesley Shipp zagrał Allena i ojca Gustina).
Quicksilver był nawet na jakichś zabawkach czy gadżetach serialu przez chwile. Jego powrót nie byłby niczym zaskakującym a w Jackmana za cholere nie wierze. Już raz, że pojawil się w raporcie Richtmana który tam wymienił każdego aktora mającego cokolwiek wspólnego z Marvelem. Dwa - za wcześnie po Loganie a gdyby Hugh miał wracać to byłoby to w kinie i przy dużej pompie.
Pytanie też jak Stone miałaby się pojawić. Bo może się pojawić w stroju, wtedy to może być kwestia jednej sceny z aktorką więc faktycznie absolutnie żaden problem aby to nagrać. Garfield co prawda w 2021 ma kręcić serial z Guadagnino, ale no nie oszukujmy się, że Marvel jak bedzie chciał to wszystko zorganizuje.
Cytat z Szaman data 9 grudnia, 2020, 10:25Tobey Maguire to rocznik 1975, Marisa Tomei 1964, więc plotka o wujku Benie wydaje mi się dość karkołomna. Nawet jeśli panna Tomei od lat wygląda na 40+, to Maguire ma jednak tą swoją niewinną twarzyczkę. Aby ich jakoś połączyć mimo tej różnicy wieku trzeba byłoby założyć, że Ben zginął już w dzieciństwie Parkera, czyli nie miał tak formatującego wpływu na Spider-Mana.
Niech zostawią tak jak jest, albo obsadzą Johna Cusacka którego kiedyś, sto lat temu postulowałem na blogu.
Tobey Maguire to rocznik 1975, Marisa Tomei 1964, więc plotka o wujku Benie wydaje mi się dość karkołomna. Nawet jeśli panna Tomei od lat wygląda na 40+, to Maguire ma jednak tą swoją niewinną twarzyczkę. Aby ich jakoś połączyć mimo tej różnicy wieku trzeba byłoby założyć, że Ben zginął już w dzieciństwie Parkera, czyli nie miał tak formatującego wpływu na Spider-Mana.
Niech zostawią tak jak jest, albo obsadzą Johna Cusacka którego kiedyś, sto lat temu postulowałem na blogu.
Cytat z Kuba data 9 grudnia, 2020, 10:27Z jednej strony tak, ale z drugiej.. Guy Pearce w Prometeuszu też nie miał tych 90 paru lat (czy ile tam ten typ miał) 🙂 a akurat Maguira postarzyć o 20 lat nie byłoby żadnym wyzwaniem. Też jestem absolutnie przeciw takiemu pomysłowi, w ogóle Benowi w świecie Hollanda i wolałbym aby pozbawioną maski sceną Maguira była rozmowa z jego ciotką na przykład.
Z jednej strony tak, ale z drugiej.. Guy Pearce w Prometeuszu też nie miał tych 90 paru lat (czy ile tam ten typ miał) 🙂 a akurat Maguira postarzyć o 20 lat nie byłoby żadnym wyzwaniem. Też jestem absolutnie przeciw takiemu pomysłowi, w ogóle Benowi w świecie Hollanda i wolałbym aby pozbawioną maski sceną Maguira była rozmowa z jego ciotką na przykład.
Cytat z Marek Pilarski data 9 grudnia, 2020, 12:29Cytat z Kuba data Grudzień 9, 2020, 10:20IMO dziennikarz Collidera bardzo mocno wyrwał się przed szereg i oni są na finiszu dogadania Maguira i Stone i ich intencją było ogłoszenie całej czwórki na raz pod koniec grudnia, razem z tym legendarnym już teaserem.
Coś może w tym być, bo na początku swojego tekstu pisze coś o spoilerach. Poza tym Jeff Sneider osobiście nie jara się za bardzo kinem superhero, ale na scoopach zależy mu pewnie jako dziennikarzowi. Podejrzewam, że ci wszyscy dziennikarze z THR, Variety, Deadline jakoś dogadują się między sobą, kto co napisze i poda jako exclusive, a pozostali niezależni albo z mniejszych stronek, jak coś mają, to publikują. ;P
Cytat z Kuba data Grudzień 9, 2020, 10:20IMO dziennikarz Collidera bardzo mocno wyrwał się przed szereg i oni są na finiszu dogadania Maguira i Stone i ich intencją było ogłoszenie całej czwórki na raz pod koniec grudnia, razem z tym legendarnym już teaserem.
Coś może w tym być, bo na początku swojego tekstu pisze coś o spoilerach. Poza tym Jeff Sneider osobiście nie jara się za bardzo kinem superhero, ale na scoopach zależy mu pewnie jako dziennikarzowi. Podejrzewam, że ci wszyscy dziennikarze z THR, Variety, Deadline jakoś dogadują się między sobą, kto co napisze i poda jako exclusive, a pozostali niezależni albo z mniejszych stronek, jak coś mają, to publikują. ;P
Cytat z Szaman data 9 grudnia, 2020, 14:16Spider-Man Three, albo Spider-Men wzorem Aliens 🙂 A tak poważnie to stawiam na kolejną zbitkę z Home, ale nie mam na nią pomysłu. Multihome? Nie, to brzmi jak promocja Vectry z Pazurą 🙂
Spider-Man Three, albo Spider-Men wzorem Aliens 🙂 A tak poważnie to stawiam na kolejną zbitkę z Home, ale nie mam na nią pomysłu. Multihome? Nie, to brzmi jak promocja Vectry z Pazurą 🙂
Cytat z Kuba data 9 grudnia, 2020, 14:28Spider-Man Home Home Home 🙂
Richtman twierdzi na Patronite podobno, że DeHaana i Dafoe powrócą.
Spider-Man Home Home Home 🙂
Richtman twierdzi na Patronite podobno, że DeHaana i Dafoe powrócą.
Cytat z Mierzwiak data 9 grudnia, 2020, 14:50Cytat z Kuba data Grudzień 9, 2020, 14:02Swoją droga jaki tytuł obstawiacie
Spider man: Spider-verse? Home Invasion?
Spider-Man: Into the Spider-verse (But It's Live Action This Time)
🙂
Cytat z Kuba data Grudzień 9, 2020, 14:02Swoją droga jaki tytuł obstawiacie
Spider man: Spider-verse? Home Invasion?
Spider-Man: Into the Spider-verse (But It's Live Action This Time)
🙂
Cytat z Kuba data 9 grudnia, 2020, 16:03https://www.murphysmultiverse.com/charlie-cox-daredevil-spiderman-3-marvel-studios/
Czy Charlie Murphy jest źródłem o jakimkolwiek poziomie wiarygodności?
https://www.murphysmultiverse.com/charlie-cox-daredevil-spiderman-3-marvel-studios/
Czy Charlie Murphy jest źródłem o jakimkolwiek poziomie wiarygodności?