aby założyć posty i tematy.

Sprawy administracyjne forum

PreviousPage 4 of 13Next

Mnie również. Ale poza tym wszystko gra.

Zaraz pewnie ogłoszą Venoma 3 i Diunę 2 i naszła mnie taka kwestia organizacyjna. Czy przy sequelach zakładamy nowe tematy, czy piszemy w tych już istniejących, na przykład usuwając z tytułu "Let There Be Carnage (2021)" i zostawiając samo "Venom"?

Dla mnie to bez znaczenia. Możemy zmienić nazwy tematów albo założyć nowe. 🙂

No to wypowiem się, że jestem chyba za zakładaniem nowych tematów dla porządku dyskusji. Stare i tak opadają gdzieś tam na koniec listy. Wyjątkiem niech pozostaną Avatary, bo to bardzo specyficzny projekt i niech temat już pozostanie zbiorczy.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Mój głos na wspólne tematy 🙂

Marek Pilarski

Cytat z Mierzwiak data październik 2, 2021, 14:33

Mój głos na wspólne tematy 🙂

Mój też.

A dobra, w sumie to możecie mieć rację i przychylam się jednak do wspólnych tematów 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Mierzwiak data październik 1, 2021, 19:36

Coś dziwnego dzieje się z forum - strona nie chce się załadować przez internet mobilny (Play) a w pracy dostaję info że strona nie istnieje. W domu przez wi-fi, jak widać, działa 🙂

Dzisiaj stwierdziło, że działa 🙂

Ale to na bank nie wina samej strony bo kilka innych (np. gazeta.pl) również szwankowało i one też teraz działają bez problemu.

Zgodnie z mini głosowaniem, ale też dlatego, że to dobry pomysł, wprowadzam zmianę nazw swoich tematów na bardziej ogólne. To znaczy, że temat o Indianie Jonesie, czy Matrixie będzie od teraz dotyczył całej serii, a nie tylko nadchodzących odcinków. Otwierające posty chyba pozostawię bez zmian, niech już sobie wiszą.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

A może by tak założyć, wzorem forum ***, temat ogólny o MCU? Dużo tam się dzieje w kwestii filmów i seriali i może warto byłoby to trzymać w jednym miejscu?

Nie mam zdania. Pierwsza moja myśl jest taka, że tych tematów ogólnych chyba już wystarczy. Podoba mi się ten podział newsy, opinie, seriale, nagrody, hyde park plus konkretne tytuły.

Czy chcecie pisać także o serialowym Supermanie i serialowych Gwiezdnych Wojnach w tematach poświęconym filmom z tych serii? Czy to już groch z kapustą się zrobi?

Moim zdaniem o tym w temacie serialowym.

Przemyślałem i zgadzam się 🙂

Yeah, 10 tysięcy postów stuknęło! 🙂

Marek Pilarski

Najpopularniejsze strony na BOZG w tym roku. 🙂

Ernest Kubica, Juby and 3 other users have reacted to this post.
Ernest KubicaJubySzamanMierzwiakrobgordon

Trochę zaskoczenie, bo mało ostatnio piszę, a tu 7 z 9 jest moich.

Marek Pilarski

Pamiętam jak wrzuciłem ten tekst o Wejściu smoka. Coś miałem w domu do zrobienia, a kończyłem ten tekst bo chciałem żeby poszedł w Sylwestra, że to może dobry czas. Było strasznie marne zainteresowanie, w ten pierwszy dzień było tylko kilkadziesiąt odsłon i trochę się wkurzyłem, że go nie odłożyłem na później.

Widzę, że przegapiliśmy bardzo ważną rocznicę - „Spider-Man: No Way Home” z miliardem" był wpisem nr 1000 na stronie.

Marek Pilarski
Cytat z Ernest Kubica data grudzień 27, 2021, 22:00

Trochę zaskoczenie, bo mało ostatnio piszę, a tu 7 z 9 jest moich.

Jak już coś piszesz, to jest hit. Cześć z nich nie jest chyba nawet z tego roku. 😉

PreviousPage 4 of 13Next