aby założyć posty i tematy.

Sprawy administracyjne forum

PreviousPage 5 of 13Next
Cytat z Ernest Kubica data grudzień 27, 2021, 22:11

Widzę, że przegapiliśmy bardzo ważną rocznicę - „Spider-Man: No Way Home” z miliardem" był wpisem nr 1000 na stronie.

W sumie 986., bo 14 to nieopublikowane szkice. 😛

Przygotowałem już swoją prognozę na rok 2022. Jest ustawiona kolejnością przychodów worldwide, ale podaję też prognozę domestic. W który wątek powinienem ją wkleić, Box Office Ameryka, czy Świat?

Moim zdaniem Ameryka, mimo, że określasz też worldwide. Wątpię abyś pochylał się nad chińskim kinem propagandowym na przyszły rok 🙂

Cytat z Juby data grudzień 27, 2021, 23:03

Przygotowałem już swoją prognozę na rok 2022. Jest ustawiona kolejnością przychodów worldwide, ale podaję też prognozę domestic. W który wątek powinienem ją wkleić, Box Office Ameryka, czy Świat?

Możesz obie. 😉

Cytat z Szaman data grudzień 27, 2021, 23:08

Moim zdaniem Ameryka, mimo, że określasz też worldwide. Wątpię abyś pochylał się nad chińskim kinem propagandowym na przyszły rok 🙂

Oczywiście że nie, to prognoza dziesięciu największych Hollywoodzkich filmów, bez uwzględniania chińskich szlagierów. Niemniej, kolejność przyjąłem wynikiem worldwide, więc chyba jednak wstawię w B.O. Świat.

Cytat z Marek Pilarski data grudzień 27, 2021, 22:35
Cytat z Ernest Kubica data grudzień 27, 2021, 22:11

Widzę, że przegapiliśmy bardzo ważną rocznicę - „Spider-Man: No Way Home” z miliardem" był wpisem nr 1000 na stronie.

W sumie 986., bo 14 to nieopublikowane szkice. 😛

1000. tekstem na stronie jest podsumowanie minionego weekendu w polskich kinach. 😉

wyszła aktualizacja forum, doszło kilka nowych opcji

Co sądzicie o tym pomyśle?

Cytat z Marek Pilarski data luty 7, 2022, 22:52

Ostatnio zastanawiałem się właśnie, czy w przypadku tych najbardziej znanych twórców nie zrobić tematów reżyserskich zamiast filmowych, np. Nolan, Scorsese, Fincher, Spielberg,

Ja jestem za jakby co 🙂

Ale z drugiej strony, nie zakopiemy się już w tych tematach? Newsy i opinie dobrze się sprawdzają dla tych filmów z trochę mniejszą kampanią reklamową.

W sumie przemyślałem, że wolę obecną formułę forum. Rozdziobiemy to jak KMF gdzie funkcjonuje podobny pomysł, nie ma takiej potrzeby. Tak, dobrze myślicie, moją życiową wadą jest niezdecydowanie 😀

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Ja zawsze uważałem, że lepiej jednak mniej niż więcej.

Nie pamiętam jak wrzucić zdjęcie do nowego wpisu tak, aby wyświetlało jego miniaturę na stronie głównej i w tle artykułu, gdy się w niego kliknie. Jeśli dasz radę @marek byłbym wdzięczny za poprawki (zdjęcie/link jest w środku). Tekst też możesz przejrzeć w celu wyłapania potencjalnych baboli. 😉

Sorki, dopiero teraz przeczytałem.. za chwilę się tym zajmę.

Zmienię trochę początek, bo jest już znany wynik otwarcia The Batmana.

i może być problem z ustawieniem tego zdjęcia jako tło/miniaturka.

Nie wiem czemu, ale nie potrafię dodać zdjęcia. Jakiś błąd wywala.. miałem coś takiego w niedzielę, ale ostatecznie udało się. Teraz próbowałem już kilkanaście razy i nic...

Też próbowałem dodać do mediów, ale wywalało błąd. Dlatego wstawiłem tak, jak jest.

@admin się udało. Dzięki! 🙂

Zamiast przyciąć fotkę dodaliście z boku czarne pasy? W takim razie wymieniam ją na poziomą (u mnie też już zadziałało dodanie mediów). 😛 Poprawiłem też literówkę i kilka zdań. Teraz powinno być dobrze.

PreviousPage 5 of 13Next