Sprawy administracyjne forum
Cytat z Szaman data 3 sierpnia, 2022, 19:19Ech co to się stało, że forum się zwęziło, a z boku pojawiła się stopka ze strony głównej? Mam się przyzwyczaić i nie marudzić? 🙂
Ech co to się stało, że forum się zwęziło, a z boku pojawiła się stopka ze strony głównej? Mam się przyzwyczaić i nie marudzić? 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 3 sierpnia, 2022, 20:29Ja nic nie zrobiłem jakby co.. Na telefonie wygląda jak dawniej, na kompie jeszcze nie widziałem.. 😅
Ja nic nie zrobiłem jakby co.. Na telefonie wygląda jak dawniej, na kompie jeszcze nie widziałem.. 😅
Cytat z Marek Pilarski data 3 sierpnia, 2022, 20:35A faktycznie, doszły tabelki poniżej. Za chwilę zobaczę na kompie
A faktycznie, doszły tabelki poniżej. Za chwilę zobaczę na kompie
Cytat z Marek Pilarski data 3 sierpnia, 2022, 20:50Chyba jest po staremu teraz 🙂
Chyba jest po staremu teraz 🙂
Cytat z Szaman data 25 września, 2022, 18:50Administrator, Moderator i Użytkownik mają przydzielone różne kolory. Te funkcje są umowne, zrobiliśmy się administratorami na samym początku bo był jakiś problem techniczny na forum i to miało go rozwiązać. Ale nie pamiętam już o co chodziło 🙂
Administrator, Moderator i Użytkownik mają przydzielone różne kolory. Te funkcje są umowne, zrobiliśmy się administratorami na samym początku bo był jakiś problem techniczny na forum i to miało go rozwiązać. Ale nie pamiętam już o co chodziło 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 28 października, 2022, 17:47W ogóle ten wpis to 20 000. wpis na forum 🙂
W ogóle ten wpis to 20 000. wpis na forum 🙂
Cytat z robgordon data 28 października, 2022, 22:43Cytat z Marek Pilarski data październik 28, 2022, 17:47W ogóle ten wpis to 20 000. wpis na forum
Takie trochę ...mil naszej podwodnej żeglugi po odmętach popkultury.
Cytat z Marek Pilarski data październik 28, 2022, 17:47W ogóle ten wpis to 20 000. wpis na forum
Takie trochę ...mil naszej podwodnej żeglugi po odmętach popkultury.
Cytat z Mierzwiak data 5 listopada, 2022, 14:43Nie za dużo nam się mnoży tematów? Wydaje mi się że o sequelu Jokera spokojnie można rozmawiać w temacie o Batmanie, a o temacie zbiorczym o MCU pisałem już dawno 🙂 (to przytyk do tematu o Panterze)
Nie za dużo nam się mnoży tematów? Wydaje mi się że o sequelu Jokera spokojnie można rozmawiać w temacie o Batmanie, a o temacie zbiorczym o MCU pisałem już dawno 🙂 (to przytyk do tematu o Panterze)
Cytat z Marek Pilarski data 5 listopada, 2022, 15:20Ja kiedyś też chyba proponowałem kilka zbiorczych tematów. Jestem jak najbardziej MCU, ale z DC jest jednak trochę inaczej, bo mają tam osobno DCEU/DC Films (teraz Gunn), Batmana (Reevesa) i Jokera (Phillips). Więc ja bym tak zrobił:
- MCU
- DCEU / DC Films
- Batman
- Joker
Ja kiedyś też chyba proponowałem kilka zbiorczych tematów. Jestem jak najbardziej MCU, ale z DC jest jednak trochę inaczej, bo mają tam osobno DCEU/DC Films (teraz Gunn), Batmana (Reevesa) i Jokera (Phillips). Więc ja bym tak zrobił:
- MCU
- DCEU / DC Films
- Batman
- Joker
Cytat z Janko data 5 listopada, 2022, 19:37Albo jeszcze prościej:
- filmy (i seriale) na podstawie komiksów Marvela
- filmy (i seriale) na podstawie komiksów DC
Albo jeszcze prościej:
- filmy (i seriale) na podstawie komiksów Marvela
- filmy (i seriale) na podstawie komiksów DC
Cytat z Szaman data 6 listopada, 2022, 09:38A co z już istniejącymi? Porzucamy i przenosimy się do zbiorczych? Usuwać trochę szkoda.
A co z już istniejącymi? Porzucamy i przenosimy się do zbiorczych? Usuwać trochę szkoda.
Cytat z Szaman data 6 listopada, 2022, 14:35Jeśli już będziemy zmniejszać to podział DC, Marvel, Star Wars jest najlepszy. Ale skoro nie ma jak łączyć to chyba musi zostać jak jest.
Jeśli już będziemy zmniejszać to podział DC, Marvel, Star Wars jest najlepszy. Ale skoro nie ma jak łączyć to chyba musi zostać jak jest.
Cytat z Marek Pilarski data 6 listopada, 2022, 16:01Możemy stworzyć nowe MCU, DCEU, Star Wars, a oddzielne zostawimy, ale nie będziemy już sie tam udzielać po prostu
Możemy stworzyć nowe MCU, DCEU, Star Wars, a oddzielne zostawimy, ale nie będziemy już sie tam udzielać po prostu
Cytat z Szaman data 6 listopada, 2022, 16:09Mam mieszane uczucia. Teraz już chyba nie ma co kombinować. Ale niech każdy się wypowie 🙂
Mam mieszane uczucia. Teraz już chyba nie ma co kombinować. Ale niech każdy się wypowie 🙂
Cytat z Szaman data 6 listopada, 2022, 16:28A i proponuję DC zamiast DCEU, żeby po prostu zmieścić tam wszystkie ekranizacje komiksów z bohaterami tej marki. I Marvel aby nie było wątpliwości z Kravenami i innymi pomysłami Sony.
A i proponuję DC zamiast DCEU, żeby po prostu zmieścić tam wszystkie ekranizacje komiksów z bohaterami tej marki. I Marvel aby nie było wątpliwości z Kravenami i innymi pomysłami Sony.