aby założyć posty i tematy.

Sprawy administracyjne forum

PreviousPage 7 of 13Next

Tak sobie pomyślałem, że może od początku trzeba było ograniczyć do 10 tematów, aby nie było ich więcej niż użytkowników 🙂 dział film: newsy, opinie, filmowy hyde park, festiwale i nagrody. Dział BO: ameryka, polska, świat. Dział inne: seriale, hyde park, sprawy forum.

Tylko czy nie zatonęlibyśmy w bałaganie?

Można też pomyśleć o wielkim resecie, ale wiązałby się z usunięciem tysięcy postów na które poświęciliśmy czas i energię.

Chyba, że takim symbolicznym resecie bez usuwania.

Ale jednak jestem za tym aby zostawić jak jest, tylko może już raczej nie tworzyć kolejnych tematów. Zwłaszcza dla pojedynczych filmów, a nie rozbudowanych serii.

prawdopodobnie da się tak zrobić, że to co jest teraz forum Box officeowy... nazwać "Archiwum", a wyżej zrobić właściwe aktualne forum. Możliwe, że można dać część tematów do Archiwum, a część zostawić w nowym forum. Ale to musiałbym popróbować

EDIT: sprawdziłem, da się

robgordon has reacted to this post.
robgordon
Cytat z Szaman data listopad 6, 2022, 21:54

Tak sobie pomyślałem, że może od początku trzeba było ograniczyć do 10 tematów, aby nie było ich więcej niż użytkowników 🙂 dział film: newsy, opinie, filmowy hyde park, festiwale i nagrody. Dział BO: ameryka, polska, świat. Dział inne: seriale, hyde park, sprawy forum.

Told ya.

Myślę że np. temat o Strange'u który ma najwięcej postów można przemianować na Marvela i to w nim kontynuować rozmowę o produkcjacj z tej serii.

Cytat z Ernest Kubica data listopad 6, 2022, 22:45

prawdopodobnie da się tak zrobić, że to co jest teraz forum Box officeowy... nazwać "Archiwum", a wyżej zrobić właściwe aktualne forum. Możliwe, że można dać część tematów do Archiwum, a część zostawić w nowym forum. Ale to musiałbym popróbować

EDIT: sprawdziłem, da się

I tak można, zrobić zostawić filmowe serie, adaptacje komiksów, część starych wywalić.

Tylko nie róbcie mi tu żadnego rebootu!

Po tylu latach jakieś grubsze zmiany nie mają sensu; nawet jeśli forum trochę się rozrosło, to chyba nikt się tutaj nie pogubi. Można założyć dwa nowe wątki dla MCU i DC (bez przenoszenia starych postów) i w nich dyskutować o nowych filmach w ramach tych (nad)franczyz; Star Warsy mają już swój wątek, inne serie lub pojedyncze filmy, w zależności od zapotrzebowania, nikomu nie wadzą.

Admini, nie zachowujcie się jak facet w średnim wieku, który pędzi po czernidło, bo znalazł u siebie siwy włos 😉

Ja bym nic nie zmieniał jednak.

Najlepiej.

Czyli tworzymy dwa dodatkowe wątki na filmu MCU i DC, stare tematy zostawiamy?

Kto jest za, daje łapkę w górę, to jest przeciw daje łapkę w dół.

Szaman, Janko and 2 other users have reacted to this post.
SzamanJankoMierzwiakrobgordon

Myślę że w te 7 osób się raczej dogadujemy bez problemu między tematami 😛

Ale czas zakończyć tę dyskusję, bo trwa ona co najmniej o jeden dzień za długo. 😛

Cytat z Marek Pilarski data listopad 7, 2022, 22:46

Czyli tworzymy dwa dodatkowe wątki na filmu MCU i DC, stare tematy zostawiamy?

Kto jest za, daje łapkę w górę, to jest przeciw daje łapkę w dół.

Czekam do jutra do końca dnia. 😉

Utworzyłem dwa tematy o MCU i DCU. Jeśli uważacie, że źle, skasujcie je. Jeśli dobrze, to niech ktoś przerzuci moje opinie o Wakandzie do tematu o MCU, bo ja nie wiem jak 😉

Zmieniłbym DC Universe na DC, tak aby mieściły się tam pomysły w rodzaju Batgirl. No i widzę to tak, że niech tematy które są już zostaną (także Joker i Pantera), ale niech nowe, mniej ważne ekranizacje komiksów trafiają raczej tam (Ant Man i tak dalej).

To usuwam mój temat o Czarnej Panterze.

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

To chyba można już usunąć dodatkową belkę na dole forum?

robgordon
Cytat z robgordon data listopad 11, 2022, 11:01

Utworzyłem dwa tematy o MCU i DCU. Jeśli uważacie, że źle, skasujcie je. Jeśli dobrze, to niech ktoś przerzuci moje opinie o Wakandzie do tematu o MCU, bo ja nie wiem jak 😉

Raczej się nie da.

Chcecie, żeby niezalogowane osoby nie mogły czytać naszych postów?

Tak, niech będzie prywatnie 🙂

robgordon

Dzięki za założenie tematów.

PreviousPage 7 of 13Next