aby założyć posty i tematy.

Batman

PreviousPage 12 of 18Next

Wydaje mi się, czy on na tej okładce ma inny kostium? Pamiętam video/zdjęcie z planu gdzie był ubrany w taki kostium przypominający latającą wiewiórkę czyli polatucha, nie wiem jak to inaczej opisać 🙂 Widocznie będą mocno starać się o uwiarygodnienie tego jego skakania po wieżowcach.

Ta okładka to tylko concept art 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Nowe zdjęcie

Chryste Panie!

Niech oni już przestaną reklamować ten film i go po prostu wypuszczą..

Na co patrzę? Dlaczego ktoś wydrukował plakaty tego filmu, podarł je na kawałki, połknął a następnie zwrócił i zrobił tym wymiocinom zdjęcie? O co chodzi?

Żeby nie offtopować w temacie o serialach:

Jeśli się nie mylę to ostatni raz zarwałem nockę dla trailera w 2008 roku, w szczycie kampanii viralowej The Dark Knight czego efektem była ta fenomenalna zajawka:

Pamiętam jakby to było wczoraj. Ależ mi serce waliło gdy go odpalałem

Też nie wiem, jakieś nieudolne stylizowanie na coś co mógłby wyciąć z gazet Zagadka. Kompletna porażka.

Taki styl Billa Sienkiewicza (rysownika komiksów z Batmanem, autora banneru powyżej), który najwyraźniej chciał zawrzeć na grafice tyle, ile mógł. Zwróciliście uwagę do czego przenosi ten banner? Odp: https://www.thebatman.com/imax/

Previews Batmana w IMAX będą już we wtorek 1 marca. Pewnie podepną je pod czwartkowe, które ruszają wyjątkowo wcześnie (już o 3 p.m., czyli w zasadzie będą trwać prawie cały dzień), a i te podepną zwyczajowo pod piątek. Dla wszystkich, którzy kupią bilet na wtorkowe pokazy ma czekać komiksowy Batman: The Long Halloween #1 Special Edition z okładką inspirowaną filmem.

Cytat z Mierzwiak data luty 7, 2022, 21:53

Żeby nie offtopować w temacie o serialach:

Jeśli się nie mylę to ostatni raz zarwałem nockę dla trailera w 2008 roku, w szczycie kampanii viralowej The Dark Knight czego efektem była ta fenomenalna zajawka:

Czy to nie było w 2007 roku? Sam jeszcze wrzucałeś newsa na BatCave, kiedy opublikowano go do sieci w HD. 😉

http://www.batcave.com.pl/old/ramka.php?subaction=showcomments&id=1197855073&archive=1199142659&start_from=&ucat=8&show=arch1207

http://www.batcave.com.pl/old/ramka.php?subaction=showcomments&id=1197927626&archive=1199142659&start_from=&ucat=8&show=arch1207

Ten komunikat przy update rozwala 🙂

Ja nie pamiętam dawnych "zarywań nocek" dla trailerów (pewnie nie było tego wiele, albo wcale), ale oglądałem oba DC FanDome i wrażenia z obejrzenia teaserka The Batman o 3 w nocy w sierpniu 2020 zostaną ze mną na zawsze. Nie wiem, czy kiedykolwiek wcześniej tak długo zbierałem szczękę z podłogi po obejrzeniu jakiejś zapowiedzi do filmu.

Cytat z Juby data luty 8, 2022, 08:48

Czy to nie było w 2007 roku? Sam jeszcze wrzucałeś newsa na BatCave, kiedy opublikowano go do sieci w HD. 😉

Grudzień 2007; byłem blisko 😛

1 marca

Cytat z Szaman data luty 10, 2022, 18:22

W pierwszej chwili pomyślałem, że Gacek reklamuje Dolce & Gabbana.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Z ciekawości sprawdziłem, czy są już jakieś informacje na temat przedsprzedaży w Polsce i wpisałem w Google "Batman IMAX Polska", i przekierowało mnie na stronę CC. W Łodzi można już kupić bilet na piątek 04.03. Ale tylko w Łodzi póki co, i tylko na piątek. I na ten moment jest jeden seans w IMAX, o 11:00.. Taka ciekawostka dla tutejszych łodzian. 😉

Jest już więcej seansów.

PreviousPage 12 of 18Next