aby założyć posty i tematy.

Batman

PreviousPage 16 of 18Next

https://twitter.com/Guslivesagain/status/1501992661829357590?s=20&t=eKUXKlUN7ltrOwwA84fXFA

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Pierwszy kadr z wyciętej sceny od Battinsona

Spoiler

Sama scena jest na Twitterze (nie mogę wkleić linku)

Keoghan jest absolutnie tragiczny. Oby nie powrócił w żadnej roli.

Keoghan dowodzi przede wszystkim, że Phoenix ostatecznie wyczerpał temat. Jego Jokera postrzegam tylko jako mieszankę Ledgera i Leto, nie widać tutaj niczego nowego. O co chodzi z jego obrażeniami? Tym razem bardzo dosłownie podeszli do kwestii kąpieli w kwasie? Nie było to 5 minut zachęcające do dalszych spotkań.

Czy choć części roli Jokera w świecie Battinsona nie mógłby przejąć Dwie Twarze? Mam już przesyt Jokerem, Denta nie było na kinowym ekranie od 14 lat.

To i tak za krótko, a Dwie-Twarze był już dwa razy, w tym jeden w bardzo satysfakcjonującej wersji. Jokerowi i Dentowi w filmach o Batmanie mówię stanowcze dość qrwa!

A co do powyższej sceny. . .

Jeśli to coś ma się pojawić w kolejnych częściach choćby gościnnie, to chyba wolę żeby The Batman pozostał solowym filmem bez kontynuacji. Bieda-Ledger rodem z serialu Gotham = fatalny pod każdym względem, który udowadnia, że Joker został przemielony przez Hollywood do sucha i nie mają już żadnych pomysłów jak zrobić go jeszcze inaczej.

Joker jak Joker, ten wyróżnia się swoim wyglądem, więc to już coś. Trochę kojarzy mi się z Zeilonym Goblinem z TASM2. Połowy tego co mówi, nie rozumiem akustycznie. Ogólnie też wolałbym jednak inną postać, bo ta jest mocno wyeksploatowana.

Na pewno jest to scena lepsza od tej, która trafiła do filmu, ale też słusznie wyleciała bo jest za długa i zbędna.

Jak wyżej, kolejnemu Jokerowi też mówię nie. Batman ma fantastyczną galerię przeciwników, tak kurczowe trzymanie się jednego z nich jest mu (postaci Batmana / kolejnym filmom) niepotrzebne.

Osobiście bardzo chciałbym zobaczyć Scarecrowa z prawdziwego zdarzenia.

Joker to jedyny villain jakiemu mówię nie. Dent by na jego miejscu świetnie się wpisał.

Osobiście jedyne postaci jakie faktycznie wyczekuje to Freeze i Court of Owls.

Nie rozumiem 😛

W sumie tylko tak wrzuciłem, zainspirowane Batmanem. 😉

I tyle z szumnych zapowiedzi nowej ery, Batman na HBO Max dopiero w maju

https://upflix.pl/aktualnosci/premiera-nowego-batmana-w-hbo-max-prawdopodobnie-w-pozniejszym-terminie-2022-04-01

Oglądać od początku do końca i podstawić pod nos patologii z WB/DC.

Czyli od tego dnia w zasadzie 0 widzów na filmie w Polsce, przekreślenie szans na milion sprzedanych biletów, na $800m worldwide i pewnie też na przebicie No Time to Die. Brawo, Warner.

Fascynujące... 2,5 roku po premierze nadal w Polsce nie mogę zobaczyć oficjalnie pierwszego sezonu Mandaloriana, tymczasem 1,5 miesiąca po kinowej premierze będę mógł w domu zobaczyć największy przebój roku.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak
Cytat z Juby data kwiecień 11, 2022, 10:27

Czyli od tego dnia w zasadzie 0 widzów na filmie w Polsce, przekreślenie szans na milion sprzedanych biletów, na $800m worldwide i pewnie też na przebicie No Time to Die. Brawo, Warner.

Kto chciał iść ten już dawno poszedł. Naprawdę nie ma powodu by aż tak to demonizować 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 16 of 18Next