The Lord of the Rings
Cytat z Kuba data 21 lipca, 2022, 15:34https://twitter.com/bearmccreary/status/1550123085113614339?t=CijtR0vFnKazK_TylawJfQ&s=19
W końcu oficjalnie potwierdzili głównego kompozytora.
Informacja znana oczywiście od września 🙂
https://twitter.com/bearmccreary/status/1550123085113614339?t=CijtR0vFnKazK_TylawJfQ&s=19
W końcu oficjalnie potwierdzili głównego kompozytora.
Informacja znana oczywiście od września 🙂
Cytat z robgordon data 21 lipca, 2022, 17:43Cytat z Szaman data lipiec 14, 2022, 16:47Rob, to jestem ciekaw co powiesz na nowego Thora, szczególnie pierwsze pół godziny
No jest plastikowo-sterylnie, ale przynajmniej wiadomo, że taka jest konwencja, a sam film nie jest na poważnie. Serial jest.
Cytat z Szaman data lipiec 14, 2022, 16:47Rob, to jestem ciekaw co powiesz na nowego Thora, szczególnie pierwsze pół godziny
No jest plastikowo-sterylnie, ale przynajmniej wiadomo, że taka jest konwencja, a sam film nie jest na poważnie. Serial jest.
Cytat z Kuba data 21 lipca, 2022, 21:13https://youtu.be/ncUhfsKrCMM
Na Amazon Music wleciało to oraz jeszcze jeden utwór, gorszy moim zdaniem, wręcz słaby.
Ten jest super.
Na Amazon Music wleciało to oraz jeszcze jeden utwór, gorszy moim zdaniem, wręcz słaby.
Ten jest super.
Cytat z Szaman data 22 lipca, 2022, 19:39Co to ma być? 😀
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1550547175075188737?t=XklQbs0q3Ta7WnorCOvEPQ&s=19
Co to ma być? 😀
First look at Anson Boon as Sauron in ‘THE LORD OF THE RINGS: THE RINGS OF POWER’ #SDCC pic.twitter.com/3VTzlYl9jM
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) July 22, 2022
Cytat z robgordon data 22 lipca, 2022, 20:57Cytat z Szaman data lipiec 22, 2022, 19:39Co to ma być?
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1550547175075188737?t=XklQbs0q3Ta7WnorCOvEPQ&s=19
Hehe, no wygląda dziwnie 😉 Ale może to tylko takie nieszczęśliwe ujęcie? Tylko, że w takim razie dlaczego udostępnili je jako pierwsze spojrzenie na postać?
Cytat z Szaman data lipiec 22, 2022, 19:39Co to ma być?
Hehe, no wygląda dziwnie 😉 Ale może to tylko takie nieszczęśliwe ujęcie? Tylko, że w takim razie dlaczego udostępnili je jako pierwsze spojrzenie na postać?
Cytat z robgordon data 22 lipca, 2022, 21:20Ciekawe, w zasadzie chyba same nieudostępnione wcześniej sceny. Wygląda to, przyznaję, coraz lepiej.
A powiedzcie, co uważacie. Wciąż mam wrażenie, że ci aktorzy zupełnie nie mają charyzmy. OK, młoda Galadriela jest w porządku. Ale reszta? Co jest powodem? Czy to dlatego, że naprawdę aktorzy z oryginalnej trylogii bili ich w tym aspekcie na głowę, czy to może dlatego, że tych nowych znamy jedynie z kilku zwiastunów, a ekipę trylogii Jacksona po wielokrotnych seansach, memach i wspominkach znamy czasem lepiej niż własną rodzinę.
Ciekawe, w zasadzie chyba same nieudostępnione wcześniej sceny. Wygląda to, przyznaję, coraz lepiej.
A powiedzcie, co uważacie. Wciąż mam wrażenie, że ci aktorzy zupełnie nie mają charyzmy. OK, młoda Galadriela jest w porządku. Ale reszta? Co jest powodem? Czy to dlatego, że naprawdę aktorzy z oryginalnej trylogii bili ich w tym aspekcie na głowę, czy to może dlatego, że tych nowych znamy jedynie z kilku zwiastunów, a ekipę trylogii Jacksona po wielokrotnych seansach, memach i wspominkach znamy czasem lepiej niż własną rodzinę.
Cytat z robgordon data 23 lipca, 2022, 09:01Cytat z Kuba data lipiec 22, 2022, 21:23No uważam, że sobie odpowiedziałeś
Ale tam był wybór. Chyba, że to i to 😉
Cytat z Kuba data lipiec 22, 2022, 21:23No uważam, że sobie odpowiedziałeś
Ale tam był wybór. Chyba, że to i to 😉
Cytat z robgordon data 23 lipca, 2022, 09:03Cytat z Kuba data lipiec 23, 2022, 00:01Aktor ze zdjęcia nie jest Sauronem. Saurona nie ma w trailerze.
Znaczy, że w artykule napisali nieprawdę?
Cytat z Kuba data lipiec 23, 2022, 00:01Aktor ze zdjęcia nie jest Sauronem. Saurona nie ma w trailerze.
Znaczy, że w artykule napisali nieprawdę?
Cytat z Szaman data 23 lipca, 2022, 09:43No tak, Discussing Film narobiło brudu serialowi. Zresztą te ich screeny ze zwiastunów są najgorsze.
No tak, Discussing Film narobiło brudu serialowi. Zresztą te ich screeny ze zwiastunów są najgorsze.
Cytat z Kuba data 23 lipca, 2022, 12:05Przez noc się nieco temat bardziej rozjaśnił.
Przede wszystkim - to nie jest Anson Boon. ba, to jest aktorka. Bridie Sisson. I nie ma żadnej pewności że to Sauron (jedna z osob które widziały pierwsze odcinki twierdzi, że raczej nie). Za to ostatnie słowa w trailerze padają z ust Saurona lub postaci Josepha Mawla (też antagonisty). Jednocześnie nie wypowiada ich ta postać ze zdjęcia.
Ogólnie tożsamość Saurona najpewniej będzie rozbita w jakiś sposób, stąd ten mętlik.
Przez noc się nieco temat bardziej rozjaśnił.
Przede wszystkim - to nie jest Anson Boon. ba, to jest aktorka. Bridie Sisson. I nie ma żadnej pewności że to Sauron (jedna z osob które widziały pierwsze odcinki twierdzi, że raczej nie). Za to ostatnie słowa w trailerze padają z ust Saurona lub postaci Josepha Mawla (też antagonisty). Jednocześnie nie wypowiada ich ta postać ze zdjęcia.
Ogólnie tożsamość Saurona najpewniej będzie rozbita w jakiś sposób, stąd ten mętlik.
Cytat z Mierzwiak data 23 lipca, 2022, 12:21Kiedy ostatnio była tak duża produkcja na temat której każdy musiał mieć zdanie, często już gotowe, kategorycznie oceniające efekt końcowy?
Kiedy ostatnio była tak duża produkcja na temat której każdy musiał mieć zdanie, często już gotowe, kategorycznie oceniające efekt końcowy?
Cytat z Kuba data 23 lipca, 2022, 14:36Mnie to trochę się kojarzy z podejściem do....filmów DC Zacka Snydera 😛
Ale wydaje się być pewna zmiana po tych dwóch ostatnich zwiastunach. Niestety największym problemem jest to, że o wielu aspektach serialu ciągle panuje duża dezinformacja i główne serwisy, zwłaszcza w Polsce.
Za to chyba argumenty o tym że serial jest tani przestają być sensowne 😛 nawet kostiumy Numenoru wyglądają znacznie lepiej w akcji.
Mnie to trochę się kojarzy z podejściem do....filmów DC Zacka Snydera 😛
Ale wydaje się być pewna zmiana po tych dwóch ostatnich zwiastunach. Niestety największym problemem jest to, że o wielu aspektach serialu ciągle panuje duża dezinformacja i główne serwisy, zwłaszcza w Polsce.
Za to chyba argumenty o tym że serial jest tani przestają być sensowne 😛 nawet kostiumy Numenoru wyglądają znacznie lepiej w akcji.
Cytat z Mierzwiak data 23 lipca, 2022, 14:44Może w ruchu, na zdjęcia narzekają 😛
https://twitter.com/0wlGhost/status/1550134845610885120?s=20&t=GjXUhNokaq4ICdgf908IrA
Może w ruchu, na zdjęcia narzekają 😛
$100 million budget vs $465 million budget pic.twitter.com/xVR4Ja3Llh
— Owlmandias: Winter Mood (@0wlGhost) July 21, 2022
Cytat z Kuba data 23 lipca, 2022, 15:26Bawi mnie to o tyle, że jakby spojrzeć na zdjęcia robione przez Entertainment Weekly do trylogii Jacksona to te stroje też byłyby biedne. Przecież tam połowa osób chodzi w szlafrok a klimat robi operatorka i muzyka która mocno buduje obraz bohaterów 😛
Ciekawi mnie że Balrog designowo jest niemalże identyczny.
Bawi mnie to o tyle, że jakby spojrzeć na zdjęcia robione przez Entertainment Weekly do trylogii Jacksona to te stroje też byłyby biedne. Przecież tam połowa osób chodzi w szlafrok a klimat robi operatorka i muzyka która mocno buduje obraz bohaterów 😛
Ciekawi mnie że Balrog designowo jest niemalże identyczny.
Cytat z Mierzwiak data 23 lipca, 2022, 15:33Balrog był stworzony na podstawie ilustracji Johna Howe'a który pracował też przy serialu więc ani trochę mnie to nie dziwi, tym bardziej, że projekt jest doskonały.
Balrog był stworzony na podstawie ilustracji Johna Howe'a który pracował też przy serialu więc ani trochę mnie to nie dziwi, tym bardziej, że projekt jest doskonały.
Cytat z Kuba data 23 lipca, 2022, 16:09Też tak uważam, ale zakładałem, że z powodów prawnych spróbują odejść od tego. No ale chyba nie będzie miał skrzydeł więc może wystarczy.
Teraz czekam na design wilkołaków i potwierdzenie plotki o smokach w prologu.
Też tak uważam, ale zakładałem, że z powodów prawnych spróbują odejść od tego. No ale chyba nie będzie miał skrzydeł więc może wystarczy.
Teraz czekam na design wilkołaków i potwierdzenie plotki o smokach w prologu.