Suicide Squad
Cytat z Kuba data 2 kwietnia, 2021, 18:11Przewidywalny bardzo opis. Właściwie żadnej szczególnej niespodzianki czy czegoś czego nie można było wydedukować po pierwszym materiale. Niemniej nadal mam nadzieje, że Gunn mimo zwiastunów zaskoczy i dostarczy po prostu przyjemną zabawe.
Przewidywalny bardzo opis. Właściwie żadnej szczególnej niespodzianki czy czegoś czego nie można było wydedukować po pierwszym materiale. Niemniej nadal mam nadzieje, że Gunn mimo zwiastunów zaskoczy i dostarczy po prostu przyjemną zabawe.
Cytat z Mierzwiak data 2 kwietnia, 2021, 18:51Dla mnie drugi trailer równie beznadziejny co pierwszy, a widok Harley z tą dzidą wywołuje we mnie reakcję alergiczną.
Dla mnie drugi trailer równie beznadziejny co pierwszy, a widok Harley z tą dzidą wywołuje we mnie reakcję alergiczną.
Cytat z Szaman data 3 kwietnia, 2021, 08:03Podobno padł rekord
https://twitter.com/JamesGunn/status/1378125668089667584?s=19
Podobno padł rekord
https://twitter.com/JamesGunn/status/1378125668089667584?s=19
Cytat z Szaman data 21 maja, 2021, 10:51Przyznam, że moje zainteresowanie tym filmem pokrywa się z tytułem jednego z hitów Lady Pank.
https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1395677263291633664?s=19
Przyznam, że moje zainteresowanie tym filmem pokrywa się z tytułem jednego z hitów Lady Pank.
Pojawiły się nowe grafiki z bohaterami „Legionu Samobójców”, które mogą ujawniać prawdziwych złoczyńców.https://t.co/4SIeVnLP3K
— Filmozercy.com (@FilmozercyCOM) May 21, 2021
Cytat z Mierzwiak data 21 maja, 2021, 14:40Mam to samo.
Miałem nadzieję że nowy Legion będzie przyziemniejszą historią o mniejszej skali w stylu fajnego animowanego Ataku na Arkham ale zamiast rozbuchanehj bzdury z czarodziejkami i magicznymi maszynami Ayera będzie rozbuchana bzdura z gigantycznymi rozgwiazdami Gunna.
Cieszyłem się z angażu Jamesa do tego projektu, teraz zaczynam przeczuwać że będzie on jego przekleństwem.
Mam to samo.
Miałem nadzieję że nowy Legion będzie przyziemniejszą historią o mniejszej skali w stylu fajnego animowanego Ataku na Arkham ale zamiast rozbuchanehj bzdury z czarodziejkami i magicznymi maszynami Ayera będzie rozbuchana bzdura z gigantycznymi rozgwiazdami Gunna.
Cieszyłem się z angażu Jamesa do tego projektu, teraz zaczynam przeczuwać że będzie on jego przekleństwem.
Cytat z Marek Pilarski data 22 czerwca, 2021, 16:50Podobno za 10 minut ma się pojawić nowy zwiastun.
Podobno za 10 minut ma się pojawić nowy zwiastun.
Cytat z Szaman data 22 czerwca, 2021, 16:52Narzekałem na zerowe zainteresowanie jakie mam Czarną Wdową, ale tutaj to jest dopiero masakra. Nie wierzę aby kolejny trailer to naprawił.
Narzekałem na zerowe zainteresowanie jakie mam Czarną Wdową, ale tutaj to jest dopiero masakra. Nie wierzę aby kolejny trailer to naprawił.
Cytat z Szaman data 22 czerwca, 2021, 16:56Od kilku godzin wisi na kanale Warnera, ma status niepubliczny i dopisek early access. Nie wiem co to ma być 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=aRHAE1AZugY&t
Od kilku godzin wisi na kanale Warnera, ma status niepubliczny i dopisek early access. Nie wiem co to ma być 🙂
Cytat z Szaman data 22 czerwca, 2021, 17:01Mam wrażenie, że trochę lepszy od poprzednika, ale moje zainteresowanie wzrośnie już raczej tylko po pozytywnych recenzjach.
Pytanie do tych którzy znają przecieki z fabuły:
[spoiler] Nie macie wrażenia, że spora część kampanii reklamowej jest marnowana na potrzeby gagu który wymyślił sobie Gunn? A nie jest to przecież szczególnie odkrywczy i przebiegły gag, identyczny motyw wykorzystano choćby w komedii Policja zastępcza. Trochę też w Krytycznej decyzji, ale już na poważnie (o, w sumie do dzisiaj nie widziałem tego filmu)
Można byłoby w pełni skupić się jednak na bohaterach którzy mają do odegrania rolę w filmie, a nie jedynie są dowcipem, wcale nie tak zaskakującym jak chce twórca. [/spoiler]
Mam wrażenie, że trochę lepszy od poprzednika, ale moje zainteresowanie wzrośnie już raczej tylko po pozytywnych recenzjach.
Można byłoby w pełni skupić się jednak na bohaterach którzy mają do odegrania rolę w filmie, a nie jedynie są dowcipem, wcale nie tak zaskakującym jak chce twórca.
Cytat z Marek Pilarski data 22 czerwca, 2021, 17:06To chyba miał być jakiś dżołk, ale nie wiem..
Jakoś nadal nie czuję tego.. w dodatku zdjęcia/użyty filtr sprawiają, że wygląda to zwyczajnie, a nie jak wysokobudżetowa produkcja.
To chyba miał być jakiś dżołk, ale nie wiem..
Jakoś nadal nie czuję tego.. w dodatku zdjęcia/użyty filtr sprawiają, że wygląda to zwyczajnie, a nie jak wysokobudżetowa produkcja.
Cytat z Szaman data 22 czerwca, 2021, 17:11Jak można zrobić dla Marvela bajecznie kolorowych Strażników 2, a dla DC coś takiego? Przecież powinno być odwrotnie 🙂
Jak można zrobić dla Marvela bajecznie kolorowych Strażników 2, a dla DC coś takiego? Przecież powinno być odwrotnie 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 22 czerwca, 2021, 17:19Cytat z Marek Pilarski data Czerwiec 22, 2021, 17:06To chyba miał być jakiś dżołk, ale nie wiem..
Miałem na myśli to, że jest unlisted i napisane jest "do not share".
Cytat z Marek Pilarski data Czerwiec 22, 2021, 17:06To chyba miał być jakiś dżołk, ale nie wiem..
Miałem na myśli to, że jest unlisted i napisane jest "do not share".
Cytat z Mierzwiak data 22 czerwca, 2021, 23:16Trailer olewam bo i po co mi to oglądać, ale tu się wypowiem - ależ KOSZMARNY plakat!
https://twitter.com/JamesGunn/status/1407415559654842371?s=20
Trailer olewam bo i po co mi to oglądać, ale tu się wypowiem - ależ KOSZMARNY plakat!
Heroes - while supplies last. #TheSuicideSquad See it on the big screen August 6. pic.twitter.com/TAPiqvOJ9G
— James Gunn (@JamesGunn) June 22, 2021
Cytat z Kuba data 23 czerwca, 2021, 07:55Cytat z Szaman data Czerwiec 22, 2021, 17:01Mam wrażenie, że trochę lepszy od poprzednika, ale moje zainteresowanie wzrośnie już raczej tylko po pozytywnych recenzjach.
[spoiler] Nie macie wrażenia, że spora część kampanii reklamowej jest marnowana na potrzeby gagu który wymyślił sobie Gunn? A nie jest to przecież szczególnie odkrywczy i przebiegły gag, identyczny motyw wykorzystano choćby w komedii Policja zastępcza. Trochę też w Krytycznej decyzji, ale już na poważnie (o, w sumie do dzisiaj nie widziałem tego filmu)
Można byłoby w pełni skupić się jednak na bohaterach którzy mają do odegrania rolę w filmie, a nie jedynie są dowcipem, wcale nie tak zaskakującym jak chce twórca. [/spoiler]
Możliwe, nie wiem. W ogóle nie czuje kampanii promocyjnej tego filmu. Ten trailer jest niezły, głównie dlatego, że nieco się chociaż skupia na tym Bloodsporcie. Reszta wygląda jak na poprzednich. Nie umiem się zaangażować w ten hype jaki jest w internecie. W sumie możesz mieć racje
A pozytywne recenzje będą na pewno 😛 pytanie tylko czy aż tak pozytywne jak pierwsze reakcje do Black Widow 😛
Cytat z Szaman data Czerwiec 22, 2021, 17:01Mam wrażenie, że trochę lepszy od poprzednika, ale moje zainteresowanie wzrośnie już raczej tylko po pozytywnych recenzjach.
SpoilerNie macie wrażenia, że spora część kampanii reklamowej jest marnowana na potrzeby gagu który wymyślił sobie Gunn? A nie jest to przecież szczególnie odkrywczy i przebiegły gag, identyczny motyw wykorzystano choćby w komedii Policja zastępcza. Trochę też w Krytycznej decyzji, ale już na poważnie (o, w sumie do dzisiaj nie widziałem tego filmu)Można byłoby w pełni skupić się jednak na bohaterach którzy mają do odegrania rolę w filmie, a nie jedynie są dowcipem, wcale nie tak zaskakującym jak chce twórca.
Możliwe, nie wiem. W ogóle nie czuje kampanii promocyjnej tego filmu. Ten trailer jest niezły, głównie dlatego, że nieco się chociaż skupia na tym Bloodsporcie. Reszta wygląda jak na poprzednich. Nie umiem się zaangażować w ten hype jaki jest w internecie. W sumie możesz mieć racje
A pozytywne recenzje będą na pewno 😛 pytanie tylko czy aż tak pozytywne jak pierwsze reakcje do Black Widow 😛
Cytat z Szaman data 2 lipca, 2021, 17:32https://twitter.com/empiremagazine/status/1410999578766286853?s=19
The #SuicideSquad is back! Join @JamesGunn's band of super-powered miscreants in Empire's August 2021 issue, with *five* collectible covers, all on sale from 8 July. First up is @idriselba's Bloodsport, @MelchiorDaniela's Ratcatcher 2, and @flula's Javelin. pic.twitter.com/EKKlrBnduz
— Empire Magazine (@empiremagazine) July 2, 2021
Cytat z Marek Pilarski data 2 lipca, 2021, 18:51