Thor
Cytat z Szaman data 4 stycznia, 2022, 09:51https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1478287124541677568?t=Y2jggyBC76v0KLkRR8rINw&s=19
Do sieci wyciekły kolejne grafiki koncepcyjne do filmu „Thor: Love and Thunder”, które dają nam dokładne spojrzenie na nowe wizerunki dwójki głównych bohaterów, w których wcielają się Natalie Portman oraz Chris Hemsworth. #Marvelhttps://t.co/r2nWU4jTbT
— Filmozercy.com (@FilmozercyCOM) January 4, 2022
Cytat z Szaman data 7 stycznia, 2022, 21:31Nowy kostium, który wygląda dość dziwacznie i jest kolejną poszlaką według której Taika zamierza pójść mocno w kolory
https://filmozercy.com/wpis/takiego-thora-jeszcze-nie-widzieliscie-wyciekla-grafika-promujaca-4-faze-marvela
Nowy kostium, który wygląda dość dziwacznie i jest kolejną poszlaką według której Taika zamierza pójść mocno w kolory
Cytat z Szaman data 17 lutego, 2022, 20:18https://twitter.com/filmnewsPL/status/1494385403348107276
Figurki Thora i Jane Foster od firmy S.H.Figuarts promujące film #ThorLoveAndThunder pic.twitter.com/FJ8ZEtRZ8G
— Film News PL (@filmnewsPL) February 17, 2022
Cytat z Szaman data 21 lutego, 2022, 15:31Kolejne zabawki
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1495767787477819398
Kolejne zabawki
The first toys for ‘THOR: LOVE & THUNDER’ reveal a first look at the film. pic.twitter.com/YsQt2tTjOA
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) February 21, 2022
Cytat z Juby data 10 marca, 2022, 09:20Do 8 lipca pozostało mniej niż 4 m-ce, a tu ani widu, ani słuchu choćby jednej fotki promującej film. Myślicie, że Disney skupi się na Strange'u i Buzzie latem, a Thora wywalą na 4, lub 11 listopada? Wtedy Wakanda Forever, z którą mieli sporo problemów (skończyli w końcu te zdjęcia?) wypadłby na 2023. Jeśli szybko nie zaczną reklamować Thora, wydaje mi się to prawdopodobnym scenariuszem (zwłaszcza po wczorajszych roszadach w kalendarzu konkurencji).
Do 8 lipca pozostało mniej niż 4 m-ce, a tu ani widu, ani słuchu choćby jednej fotki promującej film. Myślicie, że Disney skupi się na Strange'u i Buzzie latem, a Thora wywalą na 4, lub 11 listopada? Wtedy Wakanda Forever, z którą mieli sporo problemów (skończyli w końcu te zdjęcia?) wypadłby na 2023. Jeśli szybko nie zaczną reklamować Thora, wydaje mi się to prawdopodobnym scenariuszem (zwłaszcza po wczorajszych roszadach w kalendarzu konkurencji).
Cytat z Kuba data 10 marca, 2022, 09:49Myślę, że Disney może zdjąć nacisk z promowania Thora bo wiedzą że film się sprzeda a sam w sobie nie wydaje się być ani eventem ani filmem kluczowym dla całego uniwersum.
Póki się da będą unikać przesunięć bo wiadomo jakie zamieszanie wywołuje mieszanie kolejności. Zwłaszcza że BP ruszone oznacza, że trzeba przesunąć Ironheart.
Myślę, że Disney może zdjąć nacisk z promowania Thora bo wiedzą że film się sprzeda a sam w sobie nie wydaje się być ani eventem ani filmem kluczowym dla całego uniwersum.
Póki się da będą unikać przesunięć bo wiadomo jakie zamieszanie wywołuje mieszanie kolejności. Zwłaszcza że BP ruszone oznacza, że trzeba przesunąć Ironheart.
Cytat z Szaman data 10 marca, 2022, 10:06Moim zdaniem ewidentnie pachnie to przesunięciem. I też strzelałbym w roszadę z Panterą.
Moim zdaniem ewidentnie pachnie to przesunięciem. I też strzelałbym w roszadę z Panterą.
Cytat z Juby data 10 marca, 2022, 11:09Na forum BOT ktoś wyliczył, że najpóźniej wypuszczonym zwiastunem do filmu MCU był teaser No Way Home - 116 dni do premiery. Tyle dni oczekiwania na czwartego Thora minie w najbliższy poniedziałek. Jeśli po weekendzie nie wypuszczą chociaż teasera, myślę że sprawa będzie jasna. Szczególnie biorąc pod uwagę, że przy Spider-Manie długo zwlekali, gdyż chcieli zdradzać jak najmniej (konflikt na linii Feige-Sony) i nie byli pewni, czy uda im się wypuścić film do kin w grudniu ze względu na covid. W obecnej sytuacji nie ma powodu, by czekać tak długo.
Na forum BOT ktoś wyliczył, że najpóźniej wypuszczonym zwiastunem do filmu MCU był teaser No Way Home - 116 dni do premiery. Tyle dni oczekiwania na czwartego Thora minie w najbliższy poniedziałek. Jeśli po weekendzie nie wypuszczą chociaż teasera, myślę że sprawa będzie jasna. Szczególnie biorąc pod uwagę, że przy Spider-Manie długo zwlekali, gdyż chcieli zdradzać jak najmniej (konflikt na linii Feige-Sony) i nie byli pewni, czy uda im się wypuścić film do kin w grudniu ze względu na covid. W obecnej sytuacji nie ma powodu, by czekać tak długo.
Cytat z Juby data 16 marca, 2022, 10:55To już trzecie dokrętki + wciąż brak trailera, a jest wtorek. Imho sprawa jest jasna. Thor wyląduje 4, lub 11 listopada, a Pantera wyleci na 2023. Nie chce mi się wierzyć, że Wakanda Forever, której nawet nie skończą kręcić w tym miesiącu trafi do kin w 2022, a The Marvels i Ant-Man and the Wasp: Quantumania, które są już w post-produkcji (o ile nie będzie dokrętek są w całości nagrane) później. Disney musi zaktualizować kalendarz swoich premier.
To już trzecie dokrętki + wciąż brak trailera, a jest wtorek. Imho sprawa jest jasna. Thor wyląduje 4, lub 11 listopada, a Pantera wyleci na 2023. Nie chce mi się wierzyć, że Wakanda Forever, której nawet nie skończą kręcić w tym miesiącu trafi do kin w 2022, a The Marvels i Ant-Man and the Wasp: Quantumania, które są już w post-produkcji (o ile nie będzie dokrętek są w całości nagrane) później. Disney musi zaktualizować kalendarz swoich premier.
Cytat z Marek Pilarski data 16 marca, 2022, 15:15To by miało sens. Bo inaczej druga Pantera z mocnym wodnym motywem i drugi Avatar z mocnym wodnym motywem trafiłyby do kin w odstępie miesiąca. No i oba są filmami Disneya.
To by miało sens. Bo inaczej druga Pantera z mocnym wodnym motywem i drugi Avatar z mocnym wodnym motywem trafiłyby do kin w odstępie miesiąca. No i oba są filmami Disneya.
Cytat z Mierzwiak data 4 kwietnia, 2022, 22:47Ciekawe czy pokażą jakiś teaser, czy żeby nie wchodzić w drogę Dziwago dołączą go dopiero do tamtego filmu?
Ciekawe czy pokażą jakiś teaser, czy żeby nie wchodzić w drogę Dziwago dołączą go dopiero do tamtego filmu?
Cytat z Szaman data 5 kwietnia, 2022, 05:14Przy Dziwago. Chyba nieźle wyszło z tym trailerem po NWH, zostawiło lepsze wrażenie, niż dwie wymuszone sceny.
Przy Dziwago. Chyba nieźle wyszło z tym trailerem po NWH, zostawiło lepsze wrażenie, niż dwie wymuszone sceny.
Cytat z Mierzwiak data 5 kwietnia, 2022, 06:06W sumie racja. Będzie teaser przy Dziwago, a potem odczekają z miesiąc i pełny trailer. To będzie jedna z najkrótszych blockbusterowych kampanii reklamowych.
W sumie racja. Będzie teaser przy Dziwago, a potem odczekają z miesiąc i pełny trailer. To będzie jedna z najkrótszych blockbusterowych kampanii reklamowych.
Cytat z Szaman data 10 kwietnia, 2022, 10:01Też liczyłem, że będzie miał w sobie więcej ze zwierzaka. Widocznie Bale, zmęczony transformacjami do Vice i Le Mans (chociaż czy nie było czasem zdjęć z Australii na których był mocno wychudzony?) chciał spróbować klasycznej charakteryzacji. A łatwo się domyślić, że nie interesowało go motion capture.
Też liczyłem, że będzie miał w sobie więcej ze zwierzaka. Widocznie Bale, zmęczony transformacjami do Vice i Le Mans (chociaż czy nie było czasem zdjęć z Australii na których był mocno wychudzony?) chciał spróbować klasycznej charakteryzacji. A łatwo się domyślić, że nie interesowało go motion capture.