aby założyć posty i tematy.

BO Polska

PreviousPage 10 of 70Next

Ernest nie pisał, więc ja pozwolę sobie napisać, że Obecność 3 idzie na ponad 100 tys., przypuszczalnie nawet ponad 120 tys. 😉

145 tys. widzów na Obecności 3.

https://www.facebook.com/BoxOfficeowyZawrotGlowy/posts/4509270889107187

Tom i Jerry też mocno - 60 tys. w sam weekend, 90 tys. z przedpremierowymi.

Na rauszu 30 (bardzo dużo, możliwe że tyle z przedpremierami) Magnezja 6,5, Geniusze i 10 dni- poniżej tysiąca

Spójrzcie jakie ceny są teraz w Heliosie w Kaliszu i jeszcze kilku innych np. w Bydgoszczy https://www.helios.pl/40,Kalisz/Cennik/

w kinie Multikinie Malta w Poznaniu są teraz fotele SuperVIP, sale mają pojemność tylko od 36 do 120 osób, a bilety są w zwykłych cenach

In the Heights jednak bez polskiej premiery, a Suicide Squad tydzień później, niż było pierwotnie planowane, czyli teraz premiera jest 06.08.

Cytat z Marek Pilarski data Czerwiec 26, 2021, 11:35

In the Heights jednak bez polskiej premiery

Czyli co, czekać na HBO?

Może jakieś festiwalowe pokazy też.

Helios wymyślił sposób na wypełnianie seansów powyżej 75% i sprzedaje teraz bilety z informacją, czy ktoś jest zaszczepiony, czy nie.

https://www.helios.pl/17,Opole/Aktualnosci/Szczegoly/id/7210

Osoba w pełni zaczepiona, która będzie w stanie udowodnić to, nie będzie wliczana do tych 75%.

To ostatnie zdanie chyba nie do końca zgodne z prawdą. 75% może być zapełnione maksymalnie, niezależnie czy przez zaszczepionych czy nie, a do nadwyżki będą liczone po prostu osoby zaszczepione.

BOM podał przychód Szybkich - $893 tys. to będzie ok. 160-170 tys. widzów.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Jak myślicie, Czarna Wdowa ma szanse na najlepsze otwarcie w czasie pandemii w polskich kinach? W tej chwili rekord należy do Pętli (178 tys.).

Wdowa "tylko" 121, Elfinki i Piotruś Pan  10,5

Kosmiczny mecz 2 idzie w kierunku 100 tys. na otwarcie. 😉

Żużel po pierwszym weekendzie ma tylko 250 ocen na Filmwebie. Chyba szykuje się bolesne otwarcie.

Co to w ogóle za film i skąd się wziął? 🙂

Próba monetyzacji dość specyficznej grupy fanów żużla, która niby wypełnia stadiony, ale nie ma zbyt wielkiego potencjału sprzedażowego. Tutaj już bardziej wypowiedziałby się jakiś ekspert, skąd powstaje taka zmyłka.

Widziałem zwiastun przed Czarną Wdową i wyglądało standardowo aż do bólu. Wilczak trochę się starał i w sumie tyle.

Mieliśmy już filmy taneczne, talent show, była jakaś tam próba podpięcia się pod piłkę nożną, MMA, wyścigi samochodowe...

Kiedy "pierwszy polski film o skokach narciarskich"? 🙂

Nie sprawdzałem, jak idzie sprzedaż, ale myślę, że było raczej słabo (poniżej 10 tys.). Liczba ocen na Filmwebie to jakiś miernik, choć w tym przypadku raczej mniej miarodajny niż w przypadku innych filmów. Fani żużlu, którzy wybrali się na film, to chyba tylko w bardzo niewielkim stopniu osoby, które mają konto na Filmwebie. Podobnie jest z polskimi komediami romantycznymi. Przykład: Listy do M. 3, które miały 3 mln widzów, mają 59 tys. głosów, z kolei Nomadland, którego w kinach widziało ok. 100 tys. widzów, ma 27 tys. głosów. 😉

PreviousPage 10 of 70Next