aby założyć posty i tematy.

BO Polska

PreviousPage 3 of 70Next

Dużo ludzi pyta w sieci, gdzie można zobaczyć 25 lat niewinności. Nieźle by zarobili gdyby teraz wrzucili, nie wiem na co czekają.

Ja chciałem się wybrać w piątek, ale jak sprawdzałem godzinę przed seansem, to z tej 1/4 miejsc, które były ogólnie dostępne, wolne były tylko dwa w pierwszym rzędzie.

No to tyle w temacie Wonder Woman

Galerie handlowe zamknięte od 28 grudnia do 17 stycznia, również kina nadal pozostaną zamknięte.

Helios z kolejnym kredytem

Kina zamknięte do końca stycznia

Podobno data otwarcia polskich kin jest bardzo odległa: 16 marca.

https://www.facebook.com/1124755570928348/posts/4850108481726353/

Dziwne, bo to wtorek. No ale żyjemy w dziwnych czasach...

Po tym jak jeden z polityków bąknął, że nie ma po co otwierać kin bo nie ma widzów, a jakiś profesor doradca, że po co otwierać siłownie jak można kupić sobie do domu hantle, to nie sądzę aby zdawali sobie sprawę w jaki dzień jest najwięcej premier.

🙂

U mnie w mieście w tani wtorek jest więcej widzów niż w weekend. A tak poważnie to koniec marca-początek kwietnia to zwykle martwy sezon w kinach jeśli na dworze ciepło. Dwa najważniejsze terminy dla niedzielnych widzów - Walentynki i Dzień Kobiet odpadną.

Wiem, ale studyjne teraz błagają o każdy grosz.

Kina zamknięte do 14 lutego. Ale mają je w dupie, galerie sztuki i muzea otworzyli bo pewnie w większości państwowe.

Dobra, ale 14 lutego jest lepszy niż 16 marca. ;p

Aj tam, nie otworzą 15-tego. Nikogo to nie obchodzi, bo przecież "wszystko przełożyli".

"Nie otworzymy kin, bo i tak nikt do nich nie chodzi". 😉

Otwarcie kin 12 lutego

To teraz licze na ekspresowe przyśpieszenie premier Another Round, Falling, Nomadland,Father i reszty 😛

No i cicho trzymam kciuki, że ogłoszone wczoraj pierwsze w historii pokazy w IMAX LOTRa (w tej wersji 4K) wyjdą jednak poza US...

No to kina mają niezłą zagwozdkę - przygotować się tak szybko na 12 lutego. We wtorek już muszą mieć ustalone repertuary. Producenci Listów do M. chyba plują sobie w brodę.

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 3 of 70Next