BO Polska
Cytat z Ernest Kubica data 15 września, 2022, 20:31Więc może 20-latkowie będą chcieli go zobaczyć w IMAXie
Więc może 20-latkowie będą chcieli go zobaczyć w IMAXie
Cytat z Szaman data 15 września, 2022, 20:38Osobiście nie sądzę aby to miało sens. Avatar jest do bólu ograny w telewizji ostatnich lat, do bólu ograny na platformach streamingowych. Nie wierzę w ogóle w tą re-edycję. To nie jest tytuł który wypadł już z ramówek, lub mógł umknąć podczas zmiany pokoleniowej, to nie jest tytuł będący obiektem podziemnego kultu, nawet nie jest to jeszcze tytuł będący symbolem utraconego dzieciństwa (próby w tym temacie przy rok młodszym Despicable Me raczej wyśmiano, za to powszechną i akceptowalną nostalgią zaczął cieszyć się 7 lat starszy od Avatara Spider-Man, co oznacza, że na film Camerona jest jeszcze odrobinę za wcześnie).
Osobiście nie sądzę aby to miało sens. Avatar jest do bólu ograny w telewizji ostatnich lat, do bólu ograny na platformach streamingowych. Nie wierzę w ogóle w tą re-edycję. To nie jest tytuł który wypadł już z ramówek, lub mógł umknąć podczas zmiany pokoleniowej, to nie jest tytuł będący obiektem podziemnego kultu, nawet nie jest to jeszcze tytuł będący symbolem utraconego dzieciństwa (próby w tym temacie przy rok młodszym Despicable Me raczej wyśmiano, za to powszechną i akceptowalną nostalgią zaczął cieszyć się 7 lat starszy od Avatara Spider-Man, co oznacza, że na film Camerona jest jeszcze odrobinę za wcześnie).
Cytat z Mierzwiak data 15 września, 2022, 20:54Dla jasności: nie chodziło mi o to czy ktoś na to pójdzie, tylko o sens przedsprzedaży biletów na film, który nie jest wyczekiwaną nowością 🙂
Dla jasności: nie chodziło mi o to czy ktoś na to pójdzie, tylko o sens przedsprzedaży biletów na film, który nie jest wyczekiwaną nowością 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 15 września, 2022, 21:35W ogóle, ciekawe, czy będą jacyś niedzielni widzowie, którzy zakupią bilet z założeniem, że zobaczą "nowego Avatara". 😛
W ogóle, ciekawe, czy będą jacyś niedzielni widzowie, którzy zakupią bilet z założeniem, że zobaczą "nowego Avatara". 😛
Cytat z Ernest Kubica data 16 września, 2022, 17:43Pani Zołza hitem nie będzie - raczej standardowe trzydzieści parę tys. na otwarcie.
Pani Zołza hitem nie będzie - raczej standardowe trzydzieści parę tys. na otwarcie.
Cytat z Marek Pilarski data 16 września, 2022, 19:35Zołza to mi się głównie z niedzielnym obiadem kojarzy. 😉
Zołza to mi się głównie z niedzielnym obiadem kojarzy. 😉
Cytat z robgordon data 16 września, 2022, 21:32Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 16, 2022, 19:35Zołza to mi się głównie z niedzielnym obiadem kojarzy.
Chcesz nam się do czegoś przyznać? 😉
Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 16, 2022, 19:35Zołza to mi się głównie z niedzielnym obiadem kojarzy.
Chcesz nam się do czegoś przyznać? 😉
Cytat z Szaman data 16 września, 2022, 21:34Pokochasz teściową jak jej się oczy zamkną 🙂 No ale wiem, wiem, z niedzielnym wypadem do kina.
Pokochasz teściową jak jej się oczy zamkną 🙂 No ale wiem, wiem, z niedzielnym wypadem do kina.
Cytat z Marek Pilarski data 16 września, 2022, 22:00Cytat z robgordon data wrzesień 16, 2022, 21:32Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 16, 2022, 19:35Zołza to mi się głównie z niedzielnym obiadem kojarzy.
Chcesz nam się do czegoś przyznać?
Tak... raz w tygodniu jem kluski śląskie z zołzą. 😛
Cytat z robgordon data wrzesień 16, 2022, 21:32Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 16, 2022, 19:35Zołza to mi się głównie z niedzielnym obiadem kojarzy.
Chcesz nam się do czegoś przyznać?
Tak... raz w tygodniu jem kluski śląskie z zołzą. 😛
Cytat z Marek Pilarski data 17 września, 2022, 09:49Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 14, 2022, 17:24Cytat z Szaman data wrzesień 14, 2022, 16:2114.10 Gdzie diabeł nie może...
Jutro pojawi się w sieci nowy zwiastun.
Jestę scooperę.
Jednak we wtorek będzie. 😛
Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 14, 2022, 17:24Cytat z Szaman data wrzesień 14, 2022, 16:2114.10 Gdzie diabeł nie może...
Jutro pojawi się w sieci nowy zwiastun.
Jestę scooperę.
Jednak we wtorek będzie. 😛
Cytat z Ernest Kubica data 17 września, 2022, 19:36Dopracowuja arcydzieło
Dopracowuja arcydzieło
Cytat z Fandorin data 18 września, 2022, 17:48Cytat z Ernest Kubica data wrzesień 16, 2022, 17:43Pani Zołza hitem nie będzie - raczej standardowe trzydzieści parę tys. na otwarcie.
https://www.youtube.com/watch?v=ZOKKtbSb4dM
Cytat z Ernest Kubica data wrzesień 16, 2022, 17:43Pani Zołza hitem nie będzie - raczej standardowe trzydzieści parę tys. na otwarcie.
Cytat z Marek Pilarski data 19 września, 2022, 17:48Cytat z Ernest Kubica data wrzesień 16, 2022, 17:43Pani Zołza hitem nie będzie - raczej standardowe trzydzieści parę tys. na otwarcie.
Jednak pięćdziesiąt parę. 😛
Cytat z Ernest Kubica data wrzesień 16, 2022, 17:43Pani Zołza hitem nie będzie - raczej standardowe trzydzieści parę tys. na otwarcie.
Jednak pięćdziesiąt parę. 😛
Cytat z Ernest Kubica data 19 września, 2022, 19:22W niedzielę było trochę lepiej, właśnie miałem pisać wczoraj, że może się w okolicach 50 zakręcić, co nie zmienia sytuacji, że jednak porażka.
W niedzielę było trochę lepiej, właśnie miałem pisać wczoraj, że może się w okolicach 50 zakręcić, co nie zmienia sytuacji, że jednak porażka.
Cytat z Fandorin data 20 września, 2022, 20:44Była już taka sytuacja, że zwycięzca weekendu nie załapał się do następnego zestawienia TOP10?
Wygląda na to, że właśnie udała się ta sztuka Bodies Bodies Bodies: https://www.sfp.org.pl/box_office,561
Była już taka sytuacja, że zwycięzca weekendu nie załapał się do następnego zestawienia TOP10?
Wygląda na to, że właśnie udała się ta sztuka Bodies Bodies Bodies: https://www.sfp.org.pl/box_office,561
Cytat z Marek Pilarski data 20 września, 2022, 21:14Nie pamiętam takiej sytuacji, ale ja ogólnie niewiele pamiętam. 😛
Nie pamiętam takiej sytuacji, ale ja ogólnie niewiele pamiętam. 😛
Cytat z Fandorin data 20 września, 2022, 21:23A jak obstawiacie bieg Avatara w naszym kraju?
Myślałem, że to wznowienie nie zainteresuje zbyt wielu widzów, ale patrzę na repertuar, a tam wszystkie możliwe wersje: 2D, 3D, dubbing, napisy, IMAXy. Ma szansę na pierwsze miejsce w przyszły weekend?
A jak obstawiacie bieg Avatara w naszym kraju?
Myślałem, że to wznowienie nie zainteresuje zbyt wielu widzów, ale patrzę na repertuar, a tam wszystkie możliwe wersje: 2D, 3D, dubbing, napisy, IMAXy. Ma szansę na pierwsze miejsce w przyszły weekend?