aby założyć posty i tematy.

BO Polska

PreviousPage 39 of 70Next

Na 13-letni film? Bez przesady 🙂

Więc może 20-latkowie będą chcieli go zobaczyć w IMAXie

Osobiście nie sądzę aby to miało sens. Avatar jest do bólu ograny w telewizji ostatnich lat, do bólu ograny na platformach streamingowych. Nie wierzę w ogóle w tą re-edycję. To nie jest tytuł który wypadł już z ramówek, lub mógł umknąć podczas zmiany pokoleniowej, to nie jest tytuł będący obiektem podziemnego kultu, nawet nie jest to jeszcze tytuł będący symbolem utraconego dzieciństwa (próby w tym temacie przy rok młodszym Despicable Me raczej wyśmiano, za to powszechną i akceptowalną nostalgią zaczął cieszyć się 7 lat starszy od Avatara Spider-Man, co oznacza, że na film Camerona jest jeszcze odrobinę za wcześnie).

Dla jasności: nie chodziło mi o to czy ktoś na to pójdzie, tylko o sens przedsprzedaży biletów na film, który nie jest wyczekiwaną nowością 🙂

W ogóle, ciekawe, czy będą jacyś niedzielni widzowie, którzy zakupią bilet z założeniem, że zobaczą "nowego Avatara". 😛

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Pani Zołza hitem nie będzie - raczej standardowe trzydzieści parę tys. na otwarcie.

Zołza to mi się głównie z niedzielnym obiadem kojarzy. 😉

Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 16, 2022, 19:35

Chcesz nam się do czegoś przyznać? 😉

Pokochasz teściową jak jej się oczy zamkną 🙂 No ale wiem, wiem, z niedzielnym wypadem do kina.

Cytat z robgordon data wrzesień 16, 2022, 21:32
Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 16, 2022, 19:35

Chcesz nam się do czegoś przyznać? 😉

Tak... raz w tygodniu jem kluski śląskie z zołzą. 😛

Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 14, 2022, 17:24
Cytat z Szaman data wrzesień 14, 2022, 16:21

14.10 Gdzie diabeł nie może...

Jutro pojawi się w sieci nowy zwiastun.

Jestę scooperę. 😜

Jednak we wtorek będzie. 😛

Dopracowuja arcydzieło

Cytat z Ernest Kubica data wrzesień 16, 2022, 17:43

Pani Zołza hitem nie będzie - raczej standardowe trzydzieści parę tys. na otwarcie.

Cytat z Ernest Kubica data wrzesień 16, 2022, 17:43

Jednak pięćdziesiąt parę. 😛

W niedzielę było trochę lepiej, właśnie miałem pisać wczoraj, że może się w okolicach 50 zakręcić, co nie zmienia sytuacji, że jednak porażka.

Była już taka sytuacja, że zwycięzca weekendu nie załapał się do następnego zestawienia TOP10?

Wygląda na to, że właśnie udała się ta sztuka Bodies Bodies Bodies: https://www.sfp.org.pl/box_office,561

Odpowiedzią jest kombinacja maratonów i fatalnych opinii?

Jest to jakaś odpowiedź, ale nie na moje pytanie 😉

A tak w ogóle to się zgadzam.

Nie pamiętam takiej sytuacji, ale ja ogólnie niewiele pamiętam. 😛

A jak obstawiacie bieg Avatara w naszym kraju?

Myślałem, że to wznowienie nie zainteresuje zbyt wielu widzów, ale patrzę na repertuar, a tam wszystkie możliwe wersje: 2D, 3D, dubbing, napisy, IMAXy. Ma szansę na pierwsze miejsce w przyszły weekend?

PreviousPage 39 of 70Next