aby założyć posty i tematy.

BO Polska

PreviousPage 40 of 70Next

Raczej nie ma szans bo będzie Johnny (trochę marketingowo słaby tytuł) i Nie martw się kochanie

Cytat z Fandorin data wrzesień 20, 2022, 20:44

Była już taka sytuacja, że zwycięzca weekendu nie załapał się do następnego zestawienia TOP10?

Wygląda na to, że właśnie udała się ta sztuka Bodies Bodies Bodies: https://www.sfp.org.pl/box_office,561

Chyba nie było. Kojarzę jakiś film niedawno, który chyba z drugiego miejsca wypadł poza TOP10

Dostałem informację od jednego z naszych czytelników, że był już kiedyś przypadek, że film z pierwszego miejsca wypadł poza TOP10: Gra Endera była numerem jeden w weekend 01.-03.11.2013, tydzień później nie było już jej w TOP10. 😉

Cytat z Ernest Kubica data wrzesień 20, 2022, 21:58

Raczej nie ma szans bo będzie Johnny (trochę marketingowo słaby tytuł) i Nie martw się kochanie

Już drugi raz złapałem się na tym, że przy przeczytaniu polskiego tytułu Don't You Worry Darling pomyślałem, że to jakaś kolejna polska komedia romantyczna. 😛

Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 21, 2022, 19:47

Już drugi raz złapałem się na tym, że przy przeczytaniu polskiego tytułu Don't You Worry Darling pomyślałem, że to jakaś kolejna polska komedia romantyczna. 😛

W tytule nie ma "You". Może bez tego nie będziesz mieć tych skojarzeń? 😉

Ja też jak rzuciłem okiem na nowy repertuar w Heliosie to też w pierwszej chwili się zastanawiałem co to za polski film, który mi umknął

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski
Cytat z robgordon data wrzesień 21, 2022, 20:03

W tytule nie ma "You". Może bez tego nie będziesz mieć tych skojarzeń? 😉

Nie, bo chodzi mi o polski tytuł, który wywołuje takie skojarzenia. Ale teraz najwyraźniej nawet nie wiem, jaki jest oryginalny tytuł. 😛

Nie martw się, kochanie, nie trzeba pamiętać tytułu każdego filmu 🙂

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

W Heliosach jest seans Johnny'ego z angielskimi napisami. Na jutro jest dużo rezerwacji.

https://www.helios.pl/17,Opole/Seans/info/seans/35A00F64-D208-4439-94EC-5E7F0BA585AE/dzien/183447/film/25649

Dużo rezerwacji widzę na jutro na Avatara w Opolu, więcej niż na Don't You Worry Darling...

Ach tak, Avatar, ten film którego już nikt nie pamięta, nikt nie lubi i nikt nie czeka na kontynuację 🙂

Ludzie pewnie myślą, że to już druga część. 😛

Ostatnio mignęła mi wypowiedź, że sam Cameron był sceptyczny, czy nie wyszła mu zbyt długa przerwa. No to jak król świata miał wątpliwości to czuję się rozgrzeszony 🙂

Cytat z Szaman data wrzesień 23, 2022, 21:07

Ostatnio mignęła mi wypowiedź, że sam Cameron był sceptyczny, czy nie wyszła mu zbyt długa przerwa. No to jak król świata miał wątpliwości to czuję się rozgrzeszony 🙂

Tak, był taki news. Mówił o tym w jakimś wywiadzie. Sam przed sobą usprawiedliwił się tym, że kontynuację Obcego i Terminatora zrobił aż 7 lat po pierwszych filmach. Oczywiście w przypadku Avatara okres ten jest dłuższy ale i skala większa i czasy inne.

Informacja od jednego z redaktorów Filmożerców

Marek Pilarski, Szaman and robgordon have reacted to this post.
Marek PilarskiSzamanrobgordon

Next Film podał, że to nr 1 weekendu

Cytat z Szaman data wrzesień 26, 2022, 15:28

Informacja od jednego z redaktorów Filmożerców

https://twitter.com/ZaczykMateusz/status/1574401926933803009?t=pRIMIDP_YEVvyi1Apli_Cg&s=19

W weekend otwarcia było akurat niecałe 82 tys., a 100 tys. z przedpremierowymi. 😉

37 tysięcy na Avatarze

https://sporwkinie.blogspot.com/2022/09/wielu-polakow-na-avatarze-ilu-sie.html?fbclid=IwAR3L2d59n1Q_T4qpBJKCKZ7EsgPYuwway1lEu7uKg2RMp91EqG38nJdX5Io

Trochę jestem zaskoczony, że Kochanie wypadło lepiej od Avatara... 43,5 tys.

PreviousPage 40 of 70Next