aby założyć posty i tematy.

Doctor Strange

PreviousPage 14 of 20Next

No to dobrze 🙂 Aby tylko potem ludzie nie marudzili, bo już wokół tego Toma Starka narosły legendy i jakieś fejkowe zdjęcia z planu.

Cytat z Marek Pilarski data kwiecień 23, 2022, 20:45

Grace mówiła, że ten film, wbrew temu coś się mówi, nie jest aż tak bardzo "cameo-heavy".

Tylko że to ona lansowała tezę, że dokrętki służyły a) zmianie Wandy b) dodaniu wielu cameo 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Link do tego momentu w streamie: https://youtu.be/smOl9NKTIco?t=3141

Cytat z Mierzwiak data kwiecień 23, 2022, 20:51

Grace mówiła, że ten film, wbrew temu coś się mówi, nie jest aż tak bardzo "cameo-heavy".

Tylko ze to ona lansowała tezę, że dokrętki służyły a) zmianie Wandy b) dodanie wielu cameo 🙂

Tak, ale a) od tego czasu znów mogło się coś pozmieniać b) te wszystkie dodane camea być może zdążyły już wycieknąć do sieci. 😉

Cytat z Mierzwiak data kwiecień 23, 2022, 20:51

Tylko ze to ona lansowała tezę, że dokrętki służyły a) zmianie Wandy b) dodanie wielu cameo 🙂

Jak Ty ją kochasz nienawidzić 😀 Ale uwaga w punkt.

Takie reklamy proszku do prania mogę oglądać 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Gdyby to był polski film to ta scena nie byłaby osobną reklamą 😛

Szaman

No nie postarali się...

Wanda dołączyła do Klubu Rozkładaczy Rąk Marvela w którym wcześniej byli Hela i Thor:

...oraz Iron Man:

Szaman
Cytat z Szaman data kwiecień 26, 2022, 05:39

https://twitter.com/guardian/status/1518780380094021633?t=C1_G2st_sGB65IPeXv6O4A&s=19

Biorąc pod uwage o jakiej scenie mowimy to ruch niemalże pozerski i pod publiczkę po ostatniej burzy z Warnerem.

Jest nowe promo które potwierdza pewną oczywistość

Mam bardzo pozytywne uczucia po tej kampanii plakatowej. Nic mnie nie zażenowało.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Jezus ludzie w Marvelu to są tak napaleni na ujawnianie tajemnic że własnie wypuścili spot który

Spoiler
poza wózkiem Xaviera i jego linią długą dialogową pokazuje lepiej Captain Marvel i pokazuje Captain Carter

😀

Szaman

Co się stało, że w temacie nie pojawił się nowy zwiastun? 🙂

Ja nie oglądałem i trzymam się już z dala od jakichkolwiek materiałów i informacji.

PreviousPage 14 of 20Next