aby założyć posty i tematy.

House of Gucci (2021)

PreviousPage 6 of 8Next

Nie wiem dlaczego, ale obejrzany przed Bondem, a znany już z sieci zwiastun zrobił na mnie znacznie lepsze wrażenie. Szczególnie scena z przeżegnaniem się i dobór muzyki. Coś co wcześniej wydawało mi się przesadzoną włoszczyzną, teraz nabrało energii. Widocznie potrzebowałem drugiego seansu.

Tak, zwiastun w kinie robi lepsze wrażenie.

House of Gucci i Spencer mogą mocno zyskać na tym, że ich zwiastuny są wyświetlane przed każdym seansem Bonda.

Venom też może, ale zyskałby bardziej na drugim zwiastunie. Dzisiaj zastanawiałem się czy po pierwszym zwiastunie postronny widz nie pogubi się, że to dwa potwory, jeden czarny, a drugi czerwony 😀

Jednak, niestety, prawie na pewno film trwa jedynie 2,5 godziny.

https://twitter.com/ladygaga/status/1453496988427685890?s=20

Tym razem z Eurythmics?

Nie da się ukryć 🙂

Przeciętny zwiastun, ma Sweet Dreams, a jakby gubił swój rytm. Ale Joan Collins idzie po swoją nominację 🙂

Moim zdaniem ten zwiastun działa podobnie jak poprzedni, jest energiczny, dużo się dzieje, pasujący utwór, ogólnie dobrze sprzedaje ten produkt, plus daje lepsze spojrzenie na aktorstwo. Włoskie akcenty chyba dość dobrze odtworzone, a Gaga ma bardzo dużo miejsca do popisu. Globy to połkną bez popity, z Oscarami może być różnie, ale myślę, że jak dostanie nomkę od HFPP, SAG i CC, to nawet bez BAFTY powinna przebić się się do Oscarów.

Jezus jakie te plakaty są obrzydliwe

Chociaż Driver i Pacino dobrze podpisani, a Leto faktycznie nie do poznania 😛

Dzisiaj premiera w Londynie.

Wiadomo już może, kiedy schodzi embargo? Nie mogę znaleźć nigdzie informacji.

Gdyby Driver też zaszalał to wyglądaliby jak ABBA z alternatywnego wszechświata 🙂

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman
Cytat z Marek Pilarski data Listopad 9, 2021, 20:42

Dzisiaj premiera w Londynie.

Wiadomo już może, kiedy schodzi embargo? Nie mogę znaleźć nigdzie informacji.

Reakcje twitterowe mocno polaryzujące. Sporo krytyki.

Widziałem właśnie. Gaga jest chyba jednak mocno wychwalana. Widziałem tylko jeden krytyczny głos, ale okazało się, że koleś ogólnie ma problem z Gagą.

W ogóle jakieś pokazy prasowe odbywały się już wcześniej. Koleś z Vanity Fair pisał, że widział film już pod koniec października. Najwyraźniej wczoraj po premierze zeszło embargo na social media.

PreviousPage 6 of 8Next