House of Gucci (2021)
Cytat z Szaman data 3 października, 2021, 15:50Nie wiem dlaczego, ale obejrzany przed Bondem, a znany już z sieci zwiastun zrobił na mnie znacznie lepsze wrażenie. Szczególnie scena z przeżegnaniem się i dobór muzyki. Coś co wcześniej wydawało mi się przesadzoną włoszczyzną, teraz nabrało energii. Widocznie potrzebowałem drugiego seansu.
Nie wiem dlaczego, ale obejrzany przed Bondem, a znany już z sieci zwiastun zrobił na mnie znacznie lepsze wrażenie. Szczególnie scena z przeżegnaniem się i dobór muzyki. Coś co wcześniej wydawało mi się przesadzoną włoszczyzną, teraz nabrało energii. Widocznie potrzebowałem drugiego seansu.
Cytat z Marek Pilarski data 3 października, 2021, 16:09House of Gucci i Spencer mogą mocno zyskać na tym, że ich zwiastuny są wyświetlane przed każdym seansem Bonda.
House of Gucci i Spencer mogą mocno zyskać na tym, że ich zwiastuny są wyświetlane przed każdym seansem Bonda.
Cytat z Szaman data 3 października, 2021, 16:15Venom też może, ale zyskałby bardziej na drugim zwiastunie. Dzisiaj zastanawiałem się czy po pierwszym zwiastunie postronny widz nie pogubi się, że to dwa potwory, jeden czarny, a drugi czerwony 😀
Venom też może, ale zyskałby bardziej na drugim zwiastunie. Dzisiaj zastanawiałem się czy po pierwszym zwiastunie postronny widz nie pogubi się, że to dwa potwory, jeden czarny, a drugi czerwony 😀
Cytat z Marek Pilarski data 28 października, 2021, 09:11https://twitter.com/ladygaga/status/1453496988427685890?s=20
Tym razem z Eurythmics?
https://twitter.com/ladygaga/status/1453496988427685890?s=20
Tym razem z Eurythmics?
Cytat z Szaman data 28 października, 2021, 17:34https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1453759802962743304?t=LL7MGx4P2jAHwIA-zR7U7g&s=19
Official posters of Lady Gaga and Adam Driver in ‘HOUSE OF GUCCI’. pic.twitter.com/l3pxL0ICUh
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) October 28, 2021
Cytat z Szaman data 28 października, 2021, 18:37Przeciętny zwiastun, ma Sweet Dreams, a jakby gubił swój rytm. Ale Joan Collins idzie po swoją nominację 🙂
Przeciętny zwiastun, ma Sweet Dreams, a jakby gubił swój rytm. Ale Joan Collins idzie po swoją nominację 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 28 października, 2021, 18:51Moim zdaniem ten zwiastun działa podobnie jak poprzedni, jest energiczny, dużo się dzieje, pasujący utwór, ogólnie dobrze sprzedaje ten produkt, plus daje lepsze spojrzenie na aktorstwo. Włoskie akcenty chyba dość dobrze odtworzone, a Gaga ma bardzo dużo miejsca do popisu. Globy to połkną bez popity, z Oscarami może być różnie, ale myślę, że jak dostanie nomkę od HFPP, SAG i CC, to nawet bez BAFTY powinna przebić się się do Oscarów.
Moim zdaniem ten zwiastun działa podobnie jak poprzedni, jest energiczny, dużo się dzieje, pasujący utwór, ogólnie dobrze sprzedaje ten produkt, plus daje lepsze spojrzenie na aktorstwo. Włoskie akcenty chyba dość dobrze odtworzone, a Gaga ma bardzo dużo miejsca do popisu. Globy to połkną bez popity, z Oscarami może być różnie, ale myślę, że jak dostanie nomkę od HFPP, SAG i CC, to nawet bez BAFTY powinna przebić się się do Oscarów.
Cytat z Marek Pilarski data 4 listopada, 2021, 20:16

Cytat z Marek Pilarski data 9 listopada, 2021, 20:42Dzisiaj premiera w Londynie.
Wiadomo już może, kiedy schodzi embargo? Nie mogę znaleźć nigdzie informacji.
Dzisiaj premiera w Londynie.
Cytat z Mierzwiak data 10 listopada, 2021, 09:16Gdyby Driver też zaszalał to wyglądaliby jak ABBA z alternatywnego wszechświata 🙂
Gdyby Driver też zaszalał to wyglądaliby jak ABBA z alternatywnego wszechświata 🙂
Cytat z Kuba data 10 listopada, 2021, 09:48Cytat z Marek Pilarski data Listopad 9, 2021, 20:42Dzisiaj premiera w Londynie.
Reakcje twitterowe mocno polaryzujące. Sporo krytyki.
Cytat z Marek Pilarski data Listopad 9, 2021, 20:42Dzisiaj premiera w Londynie.
Reakcje twitterowe mocno polaryzujące. Sporo krytyki.
Cytat z Marek Pilarski data 10 listopada, 2021, 10:09Widziałem właśnie. Gaga jest chyba jednak mocno wychwalana. Widziałem tylko jeden krytyczny głos, ale okazało się, że koleś ogólnie ma problem z Gagą.
Widziałem właśnie. Gaga jest chyba jednak mocno wychwalana. Widziałem tylko jeden krytyczny głos, ale okazało się, że koleś ogólnie ma problem z Gagą.
Cytat z Marek Pilarski data 10 listopada, 2021, 10:11W ogóle jakieś pokazy prasowe odbywały się już wcześniej. Koleś z Vanity Fair pisał, że widział film już pod koniec października. Najwyraźniej wczoraj po premierze zeszło embargo na social media.
W ogóle jakieś pokazy prasowe odbywały się już wcześniej. Koleś z Vanity Fair pisał, że widział film już pod koniec października. Najwyraźniej wczoraj po premierze zeszło embargo na social media.