Hyde Park
Cytat z Marek Pilarski data 4 października, 2022, 08:56Choć w sumie to są ceny na cały rok, więc i tak nie jest źle. Ale u nas jest póki co mega pod tym względem.
Choć w sumie to są ceny na cały rok, więc i tak nie jest źle. Ale u nas jest póki co mega pod tym względem.
Cytat z robgordon data 4 października, 2022, 15:40Cytat z Marek Pilarski data październik 4, 2022, 07:58Wow.. grube te ceny na Zachodzie.. nas pewnie ratuje to, że (póki co) stosunkowo mało osób korzysta w PL z Amazona.
I pewnie nie szybko się to zmieni. Stawiają głównie na produkcje własne, a tych nie ma aż tak wiele, by rzucić wyzwanie największym graczom. Choć akurat jakoś tak trafiają nimi w mój gust (Pierścienie, The Boys, Reacher, Terminal List, Undone, Paper Girls czy Invincible). U mnie rok, na który wykupiłem dostęp kończy się w listopadzie. Na razie go nie przedłużę. Wrócę pewnie na 4 sezon The Boys czy 2 Reachera. Czyli najwcześniej w połowie przyszłego roku, tak obstawiam.
Cytat z Marek Pilarski data październik 4, 2022, 07:58Wow.. grube te ceny na Zachodzie.. nas pewnie ratuje to, że (póki co) stosunkowo mało osób korzysta w PL z Amazona.
I pewnie nie szybko się to zmieni. Stawiają głównie na produkcje własne, a tych nie ma aż tak wiele, by rzucić wyzwanie największym graczom. Choć akurat jakoś tak trafiają nimi w mój gust (Pierścienie, The Boys, Reacher, Terminal List, Undone, Paper Girls czy Invincible). U mnie rok, na który wykupiłem dostęp kończy się w listopadzie. Na razie go nie przedłużę. Wrócę pewnie na 4 sezon The Boys czy 2 Reachera. Czyli najwcześniej w połowie przyszłego roku, tak obstawiam.
Cytat z Mierzwiak data 21 października, 2022, 14:59Album Erotica Królowej Popu obchodził wczoraj 30. urodziny:
https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_m6XdTo3lAhuDWyiORrzSG8SU0V2YU3mt8
Album Erotica Królowej Popu obchodził wczoraj 30. urodziny:
Cytat z robgordon data 21 października, 2022, 15:12Cytat z Mierzwiak data październik 21, 2022, 14:59Album Erotica Królowej Popu obchodził wczoraj 30. urodziny:
Za najlepszy zawsze uważałem "Ray of Light". To w mojej ocenie jej opus magnum 🙂
Cytat z Mierzwiak data październik 21, 2022, 14:59Album Erotica Królowej Popu obchodził wczoraj 30. urodziny:
Za najlepszy zawsze uważałem "Ray of Light". To w mojej ocenie jej opus magnum 🙂
Cytat z Mierzwiak data 21 października, 2022, 15:33Ja za najlepszy uważam ten którego w danej chwili słucham, pod warunkiem, że jest to Erotica, Ray of Light, Bedtime Stories albo Confessions on a Dancefloor 🙂
Ja za najlepszy uważam ten którego w danej chwili słucham, pod warunkiem, że jest to Erotica, Ray of Light, Bedtime Stories albo Confessions on a Dancefloor 🙂
Cytat z robgordon data 21 października, 2022, 17:51Refleksja po obejrzeniu kilku odcinków "Wielkiej wody", ale niezwiązana z fabułą. Co się stało z Tomaszem Schuchardtem? Facet ma ledwo 36 lat, a wygląda na zaniedbanego kolesia w okolicach 50-tki. Wiecie może?
Refleksja po obejrzeniu kilku odcinków "Wielkiej wody", ale niezwiązana z fabułą. Co się stało z Tomaszem Schuchardtem? Facet ma ledwo 36 lat, a wygląda na zaniedbanego kolesia w okolicach 50-tki. Wiecie może?
Cytat z robgordon data 21 października, 2022, 18:30Cytat z Szaman data październik 21, 2022, 18:21Może czarodziejka z piosenki Budki?
Oczywiście w pierwszej kolejności pomyślałem o tym. Ale czasem bywa, że przyczyna jest inna.
Cytat z Szaman data październik 21, 2022, 18:21Może czarodziejka z piosenki Budki?
Oczywiście w pierwszej kolejności pomyślałem o tym. Ale czasem bywa, że przyczyna jest inna.
Cytat z Mierzwiak data 21 października, 2022, 18:42Skoro przy muzyce jestem, to Taylor Swift znowu to zrobiła <3
https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_kWZeGSo-nLOvieBOcWdvUk01TemSEVCKY
Cytat z robgordon data październik 21, 2022, 17:51Refleksja po obejrzeniu kilku odcinków "Wielkiej wody", ale niezwiązana z fabułą. Co się stało z Tomaszem Schuchardtem? Facet ma ledwo 36 lat, a wygląda na zaniedbanego kolesia w okolicach 50-tki. Wiecie może?
Przede wszystkim to ostatnio co go widzę to wygląda jak taki typowy, zapuszczony Janusz. To chyba też robi swoje.
Skoro przy muzyce jestem, to Taylor Swift znowu to zrobiła <3
Cytat z robgordon data październik 21, 2022, 17:51Refleksja po obejrzeniu kilku odcinków "Wielkiej wody", ale niezwiązana z fabułą. Co się stało z Tomaszem Schuchardtem? Facet ma ledwo 36 lat, a wygląda na zaniedbanego kolesia w okolicach 50-tki. Wiecie może?
Przede wszystkim to ostatnio co go widzę to wygląda jak taki typowy, zapuszczony Janusz. To chyba też robi swoje.
Cytat z Marek Pilarski data 21 października, 2022, 19:17Wydała album.
Wydała album.
Cytat z Mierzwiak data 21 października, 2022, 19:24Cytat z robgordon data październik 21, 2022, 19:15W sensie co zrobiła? Pytam o Taylor.
Nagrała kolejny świetny album, jeśli masz na ten temat inne zdanie szykuj się na pozew sądowy 🙃
Cytat z robgordon data październik 21, 2022, 19:15W sensie co zrobiła? Pytam o Taylor.
Nagrała kolejny świetny album, jeśli masz na ten temat inne zdanie szykuj się na pozew sądowy 🙃
Cytat z Ernest Kubica data 21 października, 2022, 20:00Cytat z robgordon data październik 21, 2022, 17:51Refleksja po obejrzeniu kilku odcinków "Wielkiej wody", ale niezwiązana z fabułą. Co się stało z Tomaszem Schuchardtem? Facet ma ledwo 36 lat, a wygląda na zaniedbanego kolesia w okolicach 50-tki. Wiecie może?
Przede wszystkim przytył, a "zaniedbanie" to raczej charakteryzacja do roli. Przypomina mi teraz Nicka Offermana
Przede wszystkim przytył, a "zaniedbanie" to raczej charakteryzacja do roli. Przypomina mi teraz Nicka Offermana 
Cytat z robgordon data 21 października, 2022, 21:50Cytat z Mierzwiak data październik 21, 2022, 19:24Cytat z robgordon data październik 21, 2022, 19:15W sensie co zrobiła? Pytam o Taylor.
Nagrała kolejny świetny album, jeśli masz na ten temat inne zdanie szykuj się na pozew sądowy
Nie mam innego zdania. I raczej nie będę miał, bo jej dokonania muzyczne nie znajdują się w kręgu moich zainteresowań 😉 Myślałem, że chodzi o coś innego.
Cytat z Mierzwiak data październik 21, 2022, 19:24Cytat z robgordon data październik 21, 2022, 19:15W sensie co zrobiła? Pytam o Taylor.
Nagrała kolejny świetny album, jeśli masz na ten temat inne zdanie szykuj się na pozew sądowy
Nie mam innego zdania. I raczej nie będę miał, bo jej dokonania muzyczne nie znajdują się w kręgu moich zainteresowań 😉 Myślałem, że chodzi o coś innego.
Cytat z robgordon data 23 października, 2022, 09:09Lokalna ciekawostka. Od pewnego czasu pogłębiają tor wodny między Szczecinem a Świnoujściem. Poważna inwestycja, która jak każda ma efekty uboczne. Otóż, coś trzeba zrobić z wykopanym piaskiem. Zdecydowano się na usypanie z niego dwóch wysp. Link do filmu, który pokazuje obecny stan, a także skalę operacji:
https://www.facebook.com/watch/?v=674671877385581
Lokalna ciekawostka. Od pewnego czasu pogłębiają tor wodny między Szczecinem a Świnoujściem. Poważna inwestycja, która jak każda ma efekty uboczne. Otóż, coś trzeba zrobić z wykopanym piaskiem. Zdecydowano się na usypanie z niego dwóch wysp. Link do filmu, który pokazuje obecny stan, a także skalę operacji:
Cytat z Mierzwiak data 25 października, 2022, 20:39https://variety.com/2022/music/global/adidas-kanye-west-terminates-partnership-1235413548/
https://www.hollywoodreporter.com/lifestyle/lifestyle-news/gap-kanye-west-yeezy-gap-removed-website-1235248335/
Uważam za absolutnie cudowne - nawiązując do tej żenady w 2009 roku z wtargnięciem na scenę i wyrwaniem jej mikrofonu gdy odbierała nagrodę za klip by ogłosić, że Beyonce miała lepszy - że w samym środku tego szamba wokół Kanye Taylor wydała nowy album z kawałkiem Karma. Pozdro, Kanye 🙂
https://youtu.be/rg18Kf4en2o
https://variety.com/2022/music/global/adidas-kanye-west-terminates-partnership-1235413548/
Uważam za absolutnie cudowne - nawiązując do tej żenady w 2009 roku z wtargnięciem na scenę i wyrwaniem jej mikrofonu gdy odbierała nagrodę za klip by ogłosić, że Beyonce miała lepszy - że w samym środku tego szamba wokół Kanye Taylor wydała nowy album z kawałkiem Karma. Pozdro, Kanye 🙂
Cytat z Fandorin data 26 października, 2022, 09:42@marek
Czy te wirtualne nagrody od cinemaghost mają jakieś praktyczne zastosowanie?
Jestem trochę nieogarnięty w temacie i nie bardzo wiem co mogę z tym zrobić. Na razie mam na koncie 50 dyszek, ale po tym kwartale chyba coś tam mi jeszcze wpadnie. Jak z tego rozsądnie skorzystać?
Czy te wirtualne nagrody od cinemaghost mają jakieś praktyczne zastosowanie?
Jestem trochę nieogarnięty w temacie i nie bardzo wiem co mogę z tym zrobić. Na razie mam na koncie 50 dyszek, ale po tym kwartale chyba coś tam mi jeszcze wpadnie. Jak z tego rozsądnie skorzystać?
Cytat z Marek Pilarski data 26 października, 2022, 10:09Możesz w sumie płacić jak kartą debetową przy przelewach online, choć nie wszędzie i za wszystko. Ja kiedyś opłaciłem chyba nawet nocleg we Wrocławiu przy okazji AFF i też płaciłem bodajże za bilety wtedy.
Możesz w sumie płacić jak kartą debetową przy przelewach online, choć nie wszędzie i za wszystko. Ja kiedyś opłaciłem chyba nawet nocleg we Wrocławiu przy okazji AFF i też płaciłem bodajże za bilety wtedy.