aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 106 of 244Next

Choć w sumie to są ceny na cały rok, więc i tak nie jest źle. Ale u nas jest póki co mega pod tym względem.

Cytat z Marek Pilarski data październik 4, 2022, 07:58

Wow.. grube te ceny na Zachodzie.. nas pewnie ratuje to, że (póki co) stosunkowo mało osób korzysta w PL z Amazona.

I pewnie nie szybko się to zmieni. Stawiają głównie na produkcje własne, a tych nie ma aż tak wiele, by rzucić wyzwanie największym graczom. Choć akurat jakoś tak trafiają nimi w mój gust (Pierścienie, The Boys, Reacher, Terminal List, Undone, Paper Girls czy Invincible). U mnie rok, na który wykupiłem dostęp kończy się w listopadzie. Na razie go nie przedłużę. Wrócę pewnie na 4 sezon The Boys czy 2 Reachera. Czyli najwcześniej w połowie przyszłego roku, tak obstawiam.

Album Erotica Królowej Popu obchodził wczoraj 30. urodziny:

Cytat z Mierzwiak data październik 21, 2022, 14:59

Album Erotica Królowej Popu obchodził wczoraj 30. urodziny:

https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_m6XdTo3lAhuDWyiORrzSG8SU0V2YU3mt8

Za najlepszy zawsze uważałem "Ray of Light". To w mojej ocenie jej opus magnum 🙂

Ja za najlepszy uważam ten którego w danej chwili słucham, pod warunkiem, że jest to Erotica, Ray of Light, Bedtime Stories albo Confessions on a Dancefloor 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Refleksja po obejrzeniu kilku odcinków "Wielkiej wody", ale niezwiązana z fabułą. Co się stało z Tomaszem Schuchardtem? Facet ma ledwo 36 lat, a wygląda na zaniedbanego kolesia w okolicach 50-tki. Wiecie może?

Może czarodziejka z piosenki Budki?

Cytat z Szaman data październik 21, 2022, 18:21

Może czarodziejka z piosenki Budki?

Oczywiście w pierwszej kolejności pomyślałem o tym. Ale czasem bywa, że przyczyna jest inna.

Skoro przy muzyce jestem, to Taylor Swift znowu to zrobiła <3

Cytat z robgordon data październik 21, 2022, 17:51

Refleksja po obejrzeniu kilku odcinków "Wielkiej wody", ale niezwiązana z fabułą. Co się stało z Tomaszem Schuchardtem? Facet ma ledwo 36 lat, a wygląda na zaniedbanego kolesia w okolicach 50-tki. Wiecie może?

Przede wszystkim to ostatnio co go widzę to wygląda jak taki typowy, zapuszczony Janusz. To chyba też robi swoje.

W sensie co zrobiła? Pytam o Taylor.

Wydała album.

Cytat z robgordon data październik 21, 2022, 19:15

Nagrała kolejny świetny album, jeśli masz na ten temat inne zdanie szykuj się na pozew sądowy 🙃

Cytat z robgordon data październik 21, 2022, 17:51

Przede wszystkim przytył, a "zaniedbanie" to raczej charakteryzacja do roli. Przypomina mi teraz Nicka Offermana 

robgordon has reacted to this post.
robgordon
Cytat z Mierzwiak data październik 21, 2022, 19:24
Cytat z robgordon data październik 21, 2022, 19:15

Nagrała kolejny świetny album, jeśli masz na ten temat inne zdanie szykuj się na pozew sądowy 🙃

Nie mam innego zdania. I raczej nie będę miał, bo jej dokonania muzyczne nie znajdują się w kręgu moich zainteresowań 😉 Myślałem, że chodzi o coś innego.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Jeff Goldblum kończy dziś 70 lat, a Bob Odenkirk 60.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Lokalna ciekawostka. Od pewnego czasu pogłębiają tor wodny między Szczecinem a Świnoujściem. Poważna inwestycja, która jak każda ma efekty uboczne. Otóż, coś trzeba zrobić z wykopanym piaskiem. Zdecydowano się na usypanie z niego dwóch wysp. Link do filmu, który pokazuje obecny stan, a także skalę operacji:

https://www.facebook.com/watch/?v=674671877385581

https://variety.com/2022/music/global/adidas-kanye-west-terminates-partnership-1235413548/

https://www.hollywoodreporter.com/lifestyle/lifestyle-news/gap-kanye-west-yeezy-gap-removed-website-1235248335/

Uważam za absolutnie cudowne - nawiązując do tej żenady w 2009 roku z wtargnięciem na scenę i wyrwaniem jej mikrofonu gdy odbierała nagrodę za klip by ogłosić, że Beyonce miała lepszy - że w samym środku tego szamba wokół Kanye Taylor wydała nowy album z kawałkiem Karma. Pozdro, Kanye 🙂

@marek

Czy te wirtualne nagrody od cinemaghost mają jakieś praktyczne zastosowanie?

Jestem trochę nieogarnięty w temacie i nie bardzo wiem co mogę z tym zrobić. Na razie mam na koncie 50 dyszek, ale po tym kwartale chyba coś tam mi jeszcze wpadnie. Jak z tego rozsądnie skorzystać?

Możesz w sumie płacić jak kartą debetową przy przelewach online, choć nie wszędzie i za wszystko. Ja kiedyś opłaciłem chyba nawet nocleg we Wrocławiu przy okazji AFF i też płaciłem bodajże za bilety wtedy.

Dzięki, będę musiał się temu przyjrzeć. Szkoda byłoby żeby przepadło.

PreviousPage 106 of 244Next