Hyde Park
Cytat z Ernest Kubica data 20 listopada, 2022, 12:00Rozmowa z 1993 roku z kandydatką do zagrania roli dziewczyny Wolfa w Psach 2. Sprawdziłem informacje o niej i okazuje się, że wpisywała się mocno w ulubiony typ aktorek Pasikowskiego - nie miała jeszcze skończone 16 lat.
https://www.youtube.com/watch?v=iYPNvXHdNak#t=9m50s
Rozmowa z 1993 roku z kandydatką do zagrania roli dziewczyny Wolfa w Psach 2. Sprawdziłem informacje o niej i okazuje się, że wpisywała się mocno w ulubiony typ aktorek Pasikowskiego - nie miała jeszcze skończone 16 lat.
Cytat z Ernest Kubica data 20 listopada, 2022, 13:08Cytat z Szaman data listopad 20, 2022, 12:57W życiu nie dałbym jej 15 lat...
a Jaskółce 14 lat w Jedynce?
Cytat z Szaman data listopad 20, 2022, 12:57W życiu nie dałbym jej 15 lat...
Cytat z robgordon data 20 listopada, 2022, 13:37Cytat z Ernest Kubica data listopad 20, 2022, 13:08Cytat z Szaman data listopad 20, 2022, 12:57W życiu nie dałbym jej 15 lat...
Z jej wiekiem zawsze były niedopowiedzenia. W necie są różne wersje. Skłaniałbym się do tego, że jednak była starsza.
Cytat z Ernest Kubica data listopad 20, 2022, 13:08Cytat z Szaman data listopad 20, 2022, 12:57W życiu nie dałbym jej 15 lat...
Z jej wiekiem zawsze były niedopowiedzenia. W necie są różne wersje. Skłaniałbym się do tego, że jednak była starsza.
Cytat z robgordon data 20 listopada, 2022, 13:39Np.: "Odtwórczyni roli Angeli Wenz miała 17 lat, gdy pojawiła się na sesji zdjęciowej Lidii Popiel, a stamtąd trafiła na plan filmowy."
Np.: "Odtwórczyni roli Angeli Wenz miała 17 lat, gdy pojawiła się na sesji zdjęciowej Lidii Popiel, a stamtąd trafiła na plan filmowy."
Cytat z Szaman data 20 listopada, 2022, 14:04A, bo dzisiaj 30 rocznica!
https://twitter.com/wirtualnemedia/status/1594315588469510144
A, bo dzisiaj 30 rocznica!
30 lat temu, 20 listopada 1992 r., na ekrany polskich kin wszedł film "Psy" w reż. Władysława Pasikowskiego. Jeden z najbardziej kasowych obrazów lat 90., dzisiaj określany mianem kultowego, wówczas wzbudził kontrowersje.https://t.co/3rRFG521wg
— Wirtualnemedia.pl (@wirtualnemedia) November 20, 2022
Cytat z Janko data 20 listopada, 2022, 16:07Jest na początku wydawało się że będzie tylko narratorem początkowej animacji, ale jednak jest też na miejscu.
Jest na początku wydawało się że będzie tylko narratorem początkowej animacji, ale jednak jest też na miejscu.
Cytat z robgordon data 20 listopada, 2022, 18:54W życiu bym się nie domyślił, czyje to zdjęcia za młodu (podpowiedź, to nie aktorka, a piosenkarka):
https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aDYWg0w_460swp.webp
Ty bardziej, że wygląda jak Iwonka Strahowska.
W życiu bym się nie domyślił, czyje to zdjęcia za młodu (podpowiedź, to nie aktorka, a piosenkarka):
https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aDYWg0w_460swp.webp
Ty bardziej, że wygląda jak Iwonka Strahowska.
Cytat z Marek Pilarski data 20 listopada, 2022, 20:56Nie mam pojęcia.
Nie mam pojęcia.
Cytat z Mierzwiak data 20 listopada, 2022, 21:17Dolly Parton. Wiem bo znajomy jakiś czas temu wysłał mi dokładnie to samo zdjęcie 🙂
Dolly Parton. Wiem bo znajomy jakiś czas temu wysłał mi dokładnie to samo zdjęcie 🙂
Cytat z robgordon data 21 listopada, 2022, 21:38Ćwierć wieku temu zmarł Michael Hutchence. Jedna z tych strat, która wciąż we mnie wywołuje ścisk żołądka.
Ćwierć wieku temu zmarł Michael Hutchence. Jedna z tych strat, która wciąż we mnie wywołuje ścisk żołądka.
Cytat z Szaman data 21 listopada, 2022, 21:40Widziałem jakiś czas temu solidny dokument od HBO. To jego załamanie po utracie węchu i smaku jest czymś naprawdę przerażającym. Zresztą mocno to uwypuklono we wspomnianym dokumencie, podobnie jak idealizowany tam związek z Kylie Minoque.
Widziałem jakiś czas temu solidny dokument od HBO. To jego załamanie po utracie węchu i smaku jest czymś naprawdę przerażającym. Zresztą mocno to uwypuklono we wspomnianym dokumencie, podobnie jak idealizowany tam związek z Kylie Minoque.
Cytat z robgordon data 22 listopada, 2022, 18:36Cytat z Szaman data listopad 21, 2022, 21:40Widziałem jakiś czas temu solidny dokument od HBO. To jego załamanie po utracie węchu i smaku jest czymś naprawdę przerażającym. Zresztą mocno to uwypuklono we wspomnianym dokumencie, podobnie jak idealizowany tam związek z Kylie Minoque.
Ciężki temat. Te samobójstwa jednak nie biorą się z niczego. A o tym, że jest źle, dowiadujemy się przeważnie już po.
Cytat z Szaman data listopad 21, 2022, 21:40Widziałem jakiś czas temu solidny dokument od HBO. To jego załamanie po utracie węchu i smaku jest czymś naprawdę przerażającym. Zresztą mocno to uwypuklono we wspomnianym dokumencie, podobnie jak idealizowany tam związek z Kylie Minoque.
Ciężki temat. Te samobójstwa jednak nie biorą się z niczego. A o tym, że jest źle, dowiadujemy się przeważnie już po.
Cytat z Szaman data 22 listopada, 2022, 19:09Z ekstraklasy wyjdziesz, ale ekstraklasowy trener nie wyjdzie z Ciebie nigdy. Turniej nie jest miejscem na ciułanie punktów, ciułać można przez 10 miesięcy w Niecieczy. Może nie jestem jakimś ekspertem, ale jeśli trzech obrońców siedzi na Lewandowskim jak komary w czerwcowy wieczór, to przecież aż prosi się aby tam był jeszcze jeden koleś. Zieliński raczej nie odnajduje się na tak wysokiej pozycji, a na ławce byli do wyboru Milik, Piątek i Świderski.
Z ekstraklasy wyjdziesz, ale ekstraklasowy trener nie wyjdzie z Ciebie nigdy. Turniej nie jest miejscem na ciułanie punktów, ciułać można przez 10 miesięcy w Niecieczy. Może nie jestem jakimś ekspertem, ale jeśli trzech obrońców siedzi na Lewandowskim jak komary w czerwcowy wieczór, to przecież aż prosi się aby tam był jeszcze jeden koleś. Zieliński raczej nie odnajduje się na tak wysokiej pozycji, a na ławce byli do wyboru Milik, Piątek i Świderski.
Cytat z Szaman data 22 listopada, 2022, 19:17Nie do końca, bo nie przegrali. Ale też zawsze daje mi do myślenia, że kolejny polski trener gdy już dostał się na sam Olimp, to panicznie schował się za defensywą. A potem zdziwienie, że naród zaczyna tęsknić za ofensywnym "siwym bajerantem".
Nie do końca, bo nie przegrali. Ale też zawsze daje mi do myślenia, że kolejny polski trener gdy już dostał się na sam Olimp, to panicznie schował się za defensywą. A potem zdziwienie, że naród zaczyna tęsknić za ofensywnym "siwym bajerantem".
Cytat z Szaman data 22 listopada, 2022, 19:23Jeszcze jeden wątek ogólny. Jakiś czas temu czytałem, że spada oglądalność futbolu wśród młodych. Jako powód podawano małą dynamikę i rozciągnięty czas spotkań. Pojawiły się wtedy plotki o próbach forsowania 30-minutowych połówek, czy wykonywania autu z nogi. Jak to się skończyło? Według nowych wytycznych w Katarze dolicza się zwykle około 10 minut do każdej połowy. Dla mnie absolutny koszmar, zobaczycie jak będzie boleć przy dogrywkach w fazie pucharowej. Teraz wszyscy piłkarze lecą jeszcze na entuzjazmie i podeszli do tego jak do kolejki ligowej.
Jestem przekonany, że wymyślił to jakiś sabotażysta opłacany przez mordobicie w klatkach, albo federację e-sportu.
Jeszcze jeden wątek ogólny. Jakiś czas temu czytałem, że spada oglądalność futbolu wśród młodych. Jako powód podawano małą dynamikę i rozciągnięty czas spotkań. Pojawiły się wtedy plotki o próbach forsowania 30-minutowych połówek, czy wykonywania autu z nogi. Jak to się skończyło? Według nowych wytycznych w Katarze dolicza się zwykle około 10 minut do każdej połowy. Dla mnie absolutny koszmar, zobaczycie jak będzie boleć przy dogrywkach w fazie pucharowej. Teraz wszyscy piłkarze lecą jeszcze na entuzjazmie i podeszli do tego jak do kolejki ligowej.
Jestem przekonany, że wymyślił to jakiś sabotażysta opłacany przez mordobicie w klatkach, albo federację e-sportu.
Cytat z robgordon data 30 listopada, 2022, 15:35Odpalam jakiś filmik na YT, a tu atakuje mnie twarz Parolka z reklamy społecznej Parlamentu Europejskiego 😉
Odpalam jakiś filmik na YT, a tu atakuje mnie twarz Parolka z reklamy społecznej Parlamentu Europejskiego 😉