aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 115 of 244Next
Cytat z Ernest Kubica data grudzień 15, 2022, 20:42

ale film z pendrive i netflix z przeglądarki bezpośrednio z telewizora.

Aha, w ten deseń. Spróbuję z Netfliksem w ten sposób. Z pendrive'a to nie wiem czy gdzieś mam w ogóle zgrany jakiś film. Raczej nie, bo w życiu chyba żadnego nie ściągnąłem 😉

ściągnij sobie coś z youtube w wysokiej rozdzielczości, albo po porostu włącz coś na youtube w 4k

WTF?

Cytat z Mierzwiak data grudzień 18, 2022, 10:45

https://www.instagram.com/owocowa_mama/

Rob, ale to jest od Wilkinsona z Zakochanego bez pamięci 😀

Faktem jest, że moje prawdziwe nazwisko też zaczyna się na M 🙂

Cytat z Szaman data grudzień 18, 2022, 11:27

Raczej domyślałem się, że to nie jest prawdziwe nazwisko. Dlatego też na końcu mojego pytania jest emotka 😉 To tak jakbym spytał, czy film Żuławskiego z 1996 roku opowiada o kimś z Twojej rodziny, albo czy Justyna Steczkowska śpiewa o Twojej dziewczynie 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Gdybyś napisał Gabi Mierzwiak to byłoby od razu jasne, ale pominąłeś najważniejsze więc, pewnie Szaman pomyślał to samo, zastanawiałem się, czy nie piszesz na wyjątkowo ciężkim kacu 😛

Szaman
Cytat z Mierzwiak data grudzień 18, 2022, 12:22

Gdybyś napisał Gabi Mierzwiak to byłoby od razu jasne, ale pominąłeś najważniejsze więc, pewnie Szaman pomyślał to samo, zastanawiałem się, czy nie piszesz na wyjątkowo ciężkim kacu 😛

Oczywiście, że byłoby. Ale wolałem, żebyście trochę jednak się wysili 😉

W niedzielę przed 11? Błagam 😛

Szaman
Cytat z robgordon data grudzień 18, 2022, 12:16
Cytat z Szaman data grudzień 18, 2022, 11:27

Raczej domyślałem się, że to nie jest prawdziwe nazwisko. Dlatego też na końcu mojego pytania jest emotka 😉 To tak jakbym spytał, czy film Żuławskiego z 1996 roku opowiada o kimś z Twojej rodziny, albo czy Justyna Steczkowska śpiewa o Twojej dziewczynie 😉

😀 kiedyś koleżanka przekręcała moje nazwisko. Nie przyjęło się to na dłużej, ale na forach zostało. W sumie to bym chętnie to zmienił, np na prawdziwe imię. Tutaj jest taka opcja to może kiedyś się zdecyduje.

Wydaje mi się, że pseudonimy/nicki tak się "zrastają" z używającymi je osobami, że z biegiem czasu przestajesz kojarzyć je z prawdziwym znaczeniem danego słowa. "Szaman" nie wywołuje we mnie skojarzeń z "osobą pełniącą funkcję religijną, polegającą na sformalizowanej i instytucjonalnej więzi ekstatycznej z istotami nadludzkimi, duchami przodków lub demonami", ale z konkretnym, ukrytym za tym nickiem człowiekiem.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Szaman

Uszko mu się odlepiło. Temu misiu.

No to Wesołych Świąt chłopaki. Obyście mogli spędzić te dni w taki sposób, jaki Wam najbardziej pasuje 🙂

Marek Pilarski, Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiSzamanMierzwiak

Wzajemnie Wesołych dla wszystkich! Bez irytacji, ze spokojem, bez zażenowania familią 🙂 No i mega udanego filmowo 23 roku i wielu fajnych dyskusji na naszym forum.

Marek Pilarski, Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiakrobgordon

Marek Pilarski, Szaman and robgordon have reacted to this post.
Marek PilarskiSzamanrobgordon

Wesołych Świąt.. I zdrowych. Bo u mnie połowa rodziny choruje.

Szaman
PreviousPage 115 of 244Next