Hyde Park
Cytat z robgordon data 15 grudnia, 2022, 21:25Cytat z Ernest Kubica data grudzień 15, 2022, 20:42ale film z pendrive i netflix z przeglądarki bezpośrednio z telewizora.
Aha, w ten deseń. Spróbuję z Netfliksem w ten sposób. Z pendrive'a to nie wiem czy gdzieś mam w ogóle zgrany jakiś film. Raczej nie, bo w życiu chyba żadnego nie ściągnąłem 😉
Cytat z Ernest Kubica data grudzień 15, 2022, 20:42ale film z pendrive i netflix z przeglądarki bezpośrednio z telewizora.
Aha, w ten deseń. Spróbuję z Netfliksem w ten sposób. Z pendrive'a to nie wiem czy gdzieś mam w ogóle zgrany jakiś film. Raczej nie, bo w życiu chyba żadnego nie ściągnąłem 😉
Cytat z Ernest Kubica data 15 grudnia, 2022, 21:48ściągnij sobie coś z youtube w wysokiej rozdzielczości, albo po porostu włącz coś na youtube w 4k
ściągnij sobie coś z youtube w wysokiej rozdzielczości, albo po porostu włącz coś na youtube w 4k
Cytat z robgordon data 18 grudnia, 2022, 12:16Cytat z Szaman data grudzień 18, 2022, 11:27Rob, ale to jest od Wilkinsona z Zakochanego bez pamięci
Raczej domyślałem się, że to nie jest prawdziwe nazwisko. Dlatego też na końcu mojego pytania jest emotka 😉 To tak jakbym spytał, czy film Żuławskiego z 1996 roku opowiada o kimś z Twojej rodziny, albo czy Justyna Steczkowska śpiewa o Twojej dziewczynie 😉
Cytat z Szaman data grudzień 18, 2022, 11:27Rob, ale to jest od Wilkinsona z Zakochanego bez pamięci
Raczej domyślałem się, że to nie jest prawdziwe nazwisko. Dlatego też na końcu mojego pytania jest emotka 😉 To tak jakbym spytał, czy film Żuławskiego z 1996 roku opowiada o kimś z Twojej rodziny, albo czy Justyna Steczkowska śpiewa o Twojej dziewczynie 😉
Cytat z Mierzwiak data 18 grudnia, 2022, 12:22Gdybyś napisał Gabi Mierzwiak to byłoby od razu jasne, ale pominąłeś najważniejsze więc, pewnie Szaman pomyślał to samo, zastanawiałem się, czy nie piszesz na wyjątkowo ciężkim kacu 😛
Gdybyś napisał Gabi Mierzwiak to byłoby od razu jasne, ale pominąłeś najważniejsze więc, pewnie Szaman pomyślał to samo, zastanawiałem się, czy nie piszesz na wyjątkowo ciężkim kacu 😛
Cytat z robgordon data 18 grudnia, 2022, 12:35Cytat z Mierzwiak data grudzień 18, 2022, 12:22Gdybyś napisał Gabi Mierzwiak to byłoby od razu jasne, ale pominąłeś najważniejsze więc, pewnie Szaman pomyślał to samo, zastanawiałem się, czy nie piszesz na wyjątkowo ciężkim kacu
Oczywiście, że byłoby. Ale wolałem, żebyście trochę jednak się wysili 😉
Cytat z Mierzwiak data grudzień 18, 2022, 12:22Gdybyś napisał Gabi Mierzwiak to byłoby od razu jasne, ale pominąłeś najważniejsze więc, pewnie Szaman pomyślał to samo, zastanawiałem się, czy nie piszesz na wyjątkowo ciężkim kacu
Oczywiście, że byłoby. Ale wolałem, żebyście trochę jednak się wysili 😉
Cytat z Szaman data 18 grudnia, 2022, 12:42Cytat z robgordon data grudzień 18, 2022, 12:16Cytat z Szaman data grudzień 18, 2022, 11:27Rob, ale to jest od Wilkinsona z Zakochanego bez pamięci
Raczej domyślałem się, że to nie jest prawdziwe nazwisko. Dlatego też na końcu mojego pytania jest emotka
To tak jakbym spytał, czy film Żuławskiego z 1996 roku opowiada o kimś z Twojej rodziny, albo czy Justyna Steczkowska śpiewa o Twojej dziewczynie
😀 kiedyś koleżanka przekręcała moje nazwisko. Nie przyjęło się to na dłużej, ale na forach zostało. W sumie to bym chętnie to zmienił, np na prawdziwe imię. Tutaj jest taka opcja to może kiedyś się zdecyduje.
Cytat z robgordon data grudzień 18, 2022, 12:16Cytat z Szaman data grudzień 18, 2022, 11:27Rob, ale to jest od Wilkinsona z Zakochanego bez pamięci
Raczej domyślałem się, że to nie jest prawdziwe nazwisko. Dlatego też na końcu mojego pytania jest emotka
To tak jakbym spytał, czy film Żuławskiego z 1996 roku opowiada o kimś z Twojej rodziny, albo czy Justyna Steczkowska śpiewa o Twojej dziewczynie
😀 kiedyś koleżanka przekręcała moje nazwisko. Nie przyjęło się to na dłużej, ale na forach zostało. W sumie to bym chętnie to zmienił, np na prawdziwe imię. Tutaj jest taka opcja to może kiedyś się zdecyduje.
Cytat z robgordon data 18 grudnia, 2022, 12:55Wydaje mi się, że pseudonimy/nicki tak się "zrastają" z używającymi je osobami, że z biegiem czasu przestajesz kojarzyć je z prawdziwym znaczeniem danego słowa. "Szaman" nie wywołuje we mnie skojarzeń z "osobą pełniącą funkcję religijną, polegającą na sformalizowanej i instytucjonalnej więzi ekstatycznej z istotami nadludzkimi, duchami przodków lub demonami", ale z konkretnym, ukrytym za tym nickiem człowiekiem.
Wydaje mi się, że pseudonimy/nicki tak się "zrastają" z używającymi je osobami, że z biegiem czasu przestajesz kojarzyć je z prawdziwym znaczeniem danego słowa. "Szaman" nie wywołuje we mnie skojarzeń z "osobą pełniącą funkcję religijną, polegającą na sformalizowanej i instytucjonalnej więzi ekstatycznej z istotami nadludzkimi, duchami przodków lub demonami", ale z konkretnym, ukrytym za tym nickiem człowiekiem.
Cytat z robgordon data 24 grudnia, 2022, 09:14No to Wesołych Świąt chłopaki. Obyście mogli spędzić te dni w taki sposób, jaki Wam najbardziej pasuje 🙂
No to Wesołych Świąt chłopaki. Obyście mogli spędzić te dni w taki sposób, jaki Wam najbardziej pasuje 🙂
Cytat z Szaman data 24 grudnia, 2022, 09:19Wzajemnie Wesołych dla wszystkich! Bez irytacji, ze spokojem, bez zażenowania familią 🙂 No i mega udanego filmowo 23 roku i wielu fajnych dyskusji na naszym forum.
Wzajemnie Wesołych dla wszystkich! Bez irytacji, ze spokojem, bez zażenowania familią 🙂 No i mega udanego filmowo 23 roku i wielu fajnych dyskusji na naszym forum.
Cytat z Marek Pilarski data 24 grudnia, 2022, 12:02Wesołych Świąt.. I zdrowych. Bo u mnie połowa rodziny choruje.
Wesołych Świąt.. I zdrowych. Bo u mnie połowa rodziny choruje.