aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 117 of 244Next

Chyba nie mają co ze sobą zrobić w erze po Fergie.

Cytat z Marek Pilarski data grudzień 2, 2022, 12:11

Tak se po prostu wrzuciłeś to zdjęcie czy odnosi się ono do czegoś?

Skoro już mowa o Gadze.. na Spotify od kilku dni w siłę rośnie jej Bloody Mary z Born This Way, bo ktoś podłożył ten utwór do sceny tańca netfliksowej Wednesday i wrzucił filmik na TikToka, który stał się viralem.

Już doszło też do jakichś interakcji na Twitterze:

https://twitter.com/ladygaga/status/1598421125679091712?t=ZtY1SkX5Oh7KMYkhRPW2yA&s=19

Wczoraj słyszałem w RMF Maxx, a sześcioletnia siostrzenica podśpiewuje sobie od kilku dni wersję tiktokową. xD

Ale się komuś chciało tego szukać

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Kiedy mniej więcej pojawia się repertuar na kolejny tydzień w Cinema City?

Wtorek późnym wieczorem / środa rano.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Sprawdziłem po południu dzisiaj, i były już dostępne rezerwacje na seanse premium na następny tydzień. Wchodzę na IMAX 3D na sobotę 18:00, a tam ponad połowa miejsc zajęta, w tym najlepsze. xD

Mierzwiak

Miley wraca!

Widziałem. Jest też już okładka płyty.

Ktoś oprócz mnie czeka na wtorkową premierę autobiografii Harry'ego?

Nie, przeczytałem ją już w całości na Twitterze. Jeden z fragmentów jest o tym, że zabił 25 osób podczas jednej z misji, ale twierdzi, że nie wstydzi się tego, ponieważ nie postrzegał ofiar jako "ludzi", ale jako "figury szachowe", które usuwał z szachownicy.

Najwyraźniej dał się zainspirować jednym z zadań z czasów Kamienia Filozoficznego.. :/

Tutaj ten fragment. Tylko nie wiem, czemu dali zdjęcie Rona i nazwali Harry'ego księciem. Chyba im się pomyliło z Księciem Półkrwi. 🤷‍♂️

Mierzwiak

Pytanie - jak wam się widzi nasz nowy "projekt"? Chociaż to akurat jest bardziej dla widza "obrazkowego". W planie jest też wrzucenie filmów na youtube.

boxofficeowy (@boxofficeowy) | TikTok

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

TT to dobre miejsce na takie treści?

ciężko powiedzieć. Są tam różne TOPy - największe, najpopularniejsze itd. i zdarza się, że są popularne. Pierwszy filmik ma prawie 1000 wyświetleń i 29 lajków - to tyle co zwykle ma nasz popularny artykuł. Ale na razie nikt nie subskrybuje.

Przyznam, że sam nie korzystam z tego rodzaju treści, więc nie pomogę. Wygląda ładnie 😉

Za te wkurwiające reklamy nie zasłużyli na nic innego..

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Shopee pi pi pi pi pi pi pi

Z Polski wychodzi dzi dzi dzi dzi dzi dzi

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Mierzwiak data styczeń 5, 2023, 22:54

Miley wraca!

https://youtu.be/Hn4AGj_aRo4

PreviousPage 117 of 244Next