aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 130 of 244Next

To jest od ponad roku na liście radia 357 i tam jest jakaś wojna o to, bo jedni ostro hejtują, a inni ciągle głosują - może złośliwie.

Jaki fajny powrót do brzmienia prosto z kanału Viva w latach 90-tych / wczesnych 2000!

O rany, rzeczywiście! Ale przyznam, że darzę większym, niezasłużonym sentymentem ten przeklęty euro dance w stylu Mr President czy Fun Factory 🙂

Tak przy okazji... YT podpowiada mi, że Harris i Goulding są na 96. miejscu listy najpopularniejszych teledysków. (w Polsce) Co jest na 1.?

Coś takiego:

Kolejne miejsca sprawdzajcie już na własne ryzyko 🙂

Ona działa na mnie jak wódka i bletki. Jak imprezy i setki. Jak pieniądze i fendi.
Piękne, wzruszyłem się. Chociaż niezbyt wiem co to fendi 🙂

Na 4. miejscu zrymowali randki i majtki 🙂

Randki i majtki łączą się lepiej niż wódka i tabsy 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Mierzwiak data czerwiec 19, 2023, 16:46

Jaki fajny powrót do brzmienia prosto z kanału Viva w latach 90-tych / wczesnych 2000!

https://www.youtube.com/watch?v=961v0E3b01g

Tylko ten dubstep na końcu trochę psuje klimat.

A Ellie wydała ostatnio całkiem fajną płytę.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Filmiku jeszcze nie widziałem, ale według artykułu 22 osoby zadzwoniły w sprawie zakupu zmyślonego "gwizdka motywacyjnego" reklamowanego w "Sukcesach i porażkach".

I co tutaj się dziwić, że potem rzucają kasę przez balkon "policjantom".

https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/uokik-praca-reklamy-podejrzanych-specyfikow-biostymulator-erekcji-antidotum-na-nadwage-filipinskie-bransoletki-prozdrowotne

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Jeśli planujecie jakiś niezobowiązujący urlop gdzieś poza krajem, polecam Czechy. Nie będę ukrywał, że lubię odwiedzać naszych południowych sąsiadów i ten ostatni pobyt (wróciłem w niedzielę) to była już któraś tam wizyta. Oczywiście tydzień to mało, ale lubię ich podejście do życia, kuchnię (aczkkolwiek mało urozmaiconą i dość ciężką), piwo i, co może niektórych zaskoczyć, również (głównie morawskie) wino. Tym razem byliśmy m.in. w Czeskim Krumlowie. Piękne miasteczko i idealne na poddanie się czeskiemu stylowi życia. Z kolei Karlowe Wary (tam też trafiliśmy) to zupełnie inne miejsce, ale również warte zobaczenia. Chyba jedyne takie miejsce, może nawet unikatowe na skalę światową. W każdym razie my już planujemy kolejny wypad do Czech (choć dopiero za kilka lat) 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

A ja lubię mołdawskie wino z Kauflanda. Teraz by się przydało 😀

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Po prostu nie wierzę w to co czytam. Niech to nawet będzie redagowanie szpalty z prognozą pogody, to i tak jedna z największych porażek ludzkości.

W temacie:

Właśnie się zorientowałem, że w Laysach znowu można znaleźć banknoty. Michael Keaton gra Batmana, Harrison Ford Indianę Jonesa, teraz to. Strasznie dziwne lato 🙂

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Ale tylko w małych paczkach, tak?

Nie wiem, mignęła mi reklama. A jak wpiszę w Google to wyskakują same dziwne strony 🙂

27 lat żyłem w niewiedzy 🙂

Trzeba było mnie zapytać, wiem o tym utworze bardzo dużo. Tekst jest irlandzkiego barda z roku ok. 1700. Tłumaczył na polski Ernest Bryll. Gdy Myslovitz chcieli ten tekst wykorzystać poprosili o zgodę Brylla, on zażądał, żeby mu przesłali utwór. Nie był podobno zadowolony i nie chciał się zgodzić.

Wiem o tej wersji 2+1 od bardzo dawna, jeszcze z czasów przedinternetowych. Bardzo chciałem tą wersje usłyszeć i gdy po wielu latach do niej dotarłem totalnie mnie zawiodła, niczym szczególnym się nie wyróżnia. Wygląda trochę jakby muzyka została ułożona w 10 minut.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Takie menu z Igrzysk Europejskich

PreviousPage 130 of 244Next