aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 136 of 244Next

Ogólnie do dawnego sposobu przeglądania newsów 🙂

Ale to coś ma się zmienić w tym względzie? Mam wrażenie że nawet nie wiedziałbym o co chodzi gdyby nie to, że każda najmniejsza zmiana tam spotyka się z paniczną reakcją 😉

A w sumie racja, to tylko nazwa 🙂

Nie zdziwię się, jak Elon zmieni zdanie w ciągu nocy. 😉

Tego dnia urodzili się: Kevin Spacey, Jason Statham, Sandra Bullock (59!), Hellen Mirren, Kate Beckinsale, Stanley Kubrick, Thomasin Mackenzie i... Marta Żmuda Trzebiatowska.

Piękny clickbait. Chodzi o stację Radio Anioł Beskidów o której na pewno słyszeliście 🙂

Cytat z robgordon data lipiec 26, 2023, 06:15

Tego dnia urodzili się: Kevin Spacey, Jason Statham, Sandra Bullock (59!), Hellen Mirren, Kate Beckinsale, Stanley Kubrick, Thomasin Mackenzie i... Marta Żmuda Trzebiatowska.

Plus jeszcze Mick Jagger kończy 80 lat.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Archiwalny materiał z planu Spider-Man 3. Zero CGI. 😉

https://twitter.com/jimmy_farring/status/1684168538104410113?t=q4_zLkk4GAaKC3SUtRzPsw&s=19

Mam nadzieję, że nikt nie ucierpiał..

00:20- Topher Grace robi zdjęcia z ulicy. Obok James Cromwell 🙂

6 osób zostało rannych, to dźwig firmy związanej ze śmiertelnymi wypadkami z 2008 roku:

https://nypost.com/2023/07/26/company-behind-hells-kitchen-crane-collapse-tied-to-previous-disasters/

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Co następne? Cudowne ozdrowienia na koncertach?

Mierzwiak

Uwaga bluzgi. Ale chciałem dać znać, że Konrad Niewolski w końcu dotarł tam gdzie chciał i stamtąd nadaje. Dziękuję algorytmie Twittera za informację 🙂

Ten film, co go kręcił podczas pierwszego lockdownu, to już wyszedł czy jeszcze nie?

Wróciłem po raz pierwszy od premiery trzy miesiące temu do nowego albumu Jessie Ware. Wtedy odsłuchałem go raz tak na szybko, ale nie dało mi spokoju, że już do niego nie wracałem. I choć nie przypadł mi do gustu tak bardzo jak poprzednik, to jest tam dużo dobrego, szczególnie lubię "Begin Again"

I jeszcze wersja na żywo.

Wersja z albumu trwa w ogóle ponad pięć minut.

To powinno mieć dziesiątki milionów wyświetleń..

Mierzwiak

Z jakiegoś powodu przegapiłem tę premierę. Dzięki, jutro w pracy posłucham.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski
Cytat z Marek Pilarski data lipiec 30, 2023, 16:28

Ten film, co go kręcił podczas pierwszego lockdownu, to już wyszedł czy jeszcze nie?

A to nie była ta Asymetria z Roznerskim którą sprzedawał z bagażnika? 🙂

Nagłówki z USA nigdy nie przestaną mnie zadziwiać:

Gdyby nie był przerażającą rzeczywistością mógłby być kolejnym absurdalnym odcinkiem CSI: Jakieś miasto.

Cytat z Marek Pilarski data lipiec 30, 2023, 16:32

I choć nie przypadł mi do gustu tak bardzo jak poprzednik, to jest tam dużo dobrego, szczególnie lubię "Begin Again"

(...)

To powinno mieć dziesiątki milionów wyświetleń..

Ja wiem... Przede wszystkim piosenka w stylu dziś mało popularnym. No i mimo klasy wykonawczej Jesse Ware, przeciętnie przebojowe, przynajmniej wg mnie.

Mierzwiak, zobacz co wyszło na Disneyu! 😀

https://upflix.pl/film/zobacz/imagine-dragons-live-in-vegas-2023

PreviousPage 136 of 244Next