aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 153 of 244Next

Może ten baner pod wyprzedaż? Przejmowanie sklepów tym bardziej jest nieopłacalne, że i tak coraz mniej ludzi kupuje stacjonarnie. Wszystkie moje ostatnie zakupy elektroniczne były online. A w Szczecinie sklepów tego typu kilka jest.

Baner, banerem, a oni jeszcze w listopadzie gdzieś w Polsce sklep otwierali 🙂

Ale niby jednak mają szansę przetrwać

https://www.money.pl/gospodarka/neonet-zlozyl-wniosek-o-upadlosc-jest-oswiadczenie-spolki-6969027599952384a.html

Nigdy wcześniej o tym nie słyszałem, co za absurd 🙂

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Rojek też pakował do Superman: Legacy, ale wzięli Houlta 🙂 A nowa piosenka niestety cieniutka.

Ale to miałkie, idealne na piosenkę dnia w RMF. On niby słucha głównie dziwnych, alternatywnych rzeczy, a potem pisze cuś takiego.

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Ernest Kubica data grudzień 2, 2023, 22:32

Ale to miałkie, idealne na piosenkę dnia w RMF. On niby słucha głównie dziwnych, alternatywnych rzeczy, a potem pisze cuś takiego.

Musi odreagować 😉

Szaman

Ale to miałkie, idealne na piosenkę dnia w RMF.

Ja chcę być wyżej, trochę wyżej na liście przebojów RMF 🙂

Szaman
Cytat z robgordon data grudzień 2, 2023, 22:41

Musi odreagować 😉

Tylko dlaczego musimy dostawać rykoszetem? Niech sobie Pectus włączy 🙂

Musimy? Czy ktoś kto chce posłuchać dobrej muzyki słucha jeszcze polskiego radia?

Miał być jutro, ale wyciekł i jest dzisiaj

Nie mam już PS5 a grać i tak nie zamierzałem, formuła tej serii już się dla mnie totalnie wyczerpała, nudzi mnie już jej tematyka, w większości ohydni i odpychający bohaterowie, do tego tutaj widzę mnóstwo irytujących elementów w postaci typowych gangów, twerkowania, social mediów itp, ale strona techniczna jest imponująca, a wielkość i szczegółowość świata przytłaczająca.

2003:

2023:

Dwójka bohaterów, w tym kobieta, to jest jakieś novum dla tej serii. Wolę Vice City w latach 80., ale nie odpuściłem żadnej części to i tej nie odpuszczę.

Cytat z Szaman data grudzień 2, 2023, 08:09

Baner, banerem, a oni jeszcze w listopadzie gdzieś w Polsce sklep otwierali 🙂

Ale niby jednak mają szansę przetrwać

https://www.money.pl/gospodarka/neonet-zlozyl-wniosek-o-upadlosc-jest-oswiadczenie-spolki-6969027599952384a.html

Spotkałem dzisiaj koleżankę pracującą w Neonet, ona twierdzi, że jednak nie przetrwa, albo zostaną tylko najbardziej dochodowe sklepy.

Podobno gorzej jest od jakiś trzech lat. Powiedziała, że odszedł wtedy z firmy brat tego prezesa, zatrudniono jakichś niby specjalistów z doświadczeniem, ale nie ogarniają. Faktycznie znalazłem coś takiego, że 3 lata temu odszedł wiceprezes od finansów i rozwoju, ale to raczej nie brat https://crn.pl/aktualnosci/zmiana-w-zarzadzie-neonet/

A podobno nie ma ludzi nie zastąpionych.

Dane z YouTube:

Pierwszy trailer GTA V - 96 mln wyświetleń w 12 lat

Pierwszy trailer GTA VI - 64 mln wyświetleń w 14 godzin

Kosmos!

Okiem zupełnego laika: Widoczki w GTA piękne, ale ruchy postaci bardzo nierówne. Z trailerów które przewijały się przez forum Spider-Man 2 i Cyberpunk 2077 robiły na mnie większe wrażenie.

To kto papieżem po Franciszku? 🙂

Roku? A nie całego kosmosu?

Szaman

Może wynegocjuje zawieszenie broni między Izraelem a Palestyną

Szaman

Przyjeżdżają na 20-lecie dawnego szału. Spieniężą nostalgię, czy jeszcze przegrają ze wstydem?

Ps. Zaraz, zaraz, przecież 2025 to jeszcze rok 🙂 Już dzisiaj nie mam siły się nad tym zastanawiać 🙂

Tokio Hotel w 2024 roku powrócą do Polski [DATA, BILETY]

PreviousPage 153 of 244Next