aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 160 of 244Next

Zachęcam swoją drogą jeśli ktoś tego jeszcze nie zrobił do przesłuchania podcastu HBO towarzyszącego serialowi. Cudownie się słucha Mazina, Druckmanna i zaproszonych gości. Tak jak mam swoje problemy z serialem, tak ciągle ubóstwiam całą opowieść oraz tych twórców i same ich rozmowy cenie znacznie bardziej niż, no właśnie, serial (nadal bardzo dobry).

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Ale to smutna rzeczywistość. To w ogóle jest wygodne? Chociaż domyślam się, że za kilka lat będzie raczej przypominać okulary przeciwsłoneczne.

https://twitter.com/kirawontmiss/status/1753880796765553068

Rozpoczynamy odliczanie do artykułów o tym, jakie te okulary wyrabiają u ludzi odruchy, tiki i zmiany w funkcjonowaniu mózgu? 🙂

Ale gadżet fajny i technicznie imponujący. Nie powiem, obejrzałbym sobie na nim film skalując ekran w pokoju tak, by sięgał od podłogi do sufitu 🙂

No dobra, filmu to sam byłbym ciekaw 🙂

W jakiejś notce prasowej wymsknęło im się o aplikacji IMAX. Póki co czegoś takiego nie ma, ale nie zdziwi mnie, jeśli będzie symulacja sali z takim wielkim ekranem i filmy ze scenami w adekwatnym formacie.

Porzućcie wszystko co w tym momencie robicie! 🙂

Mierzwiak

Ubrała się na czarno biało szybciej niż myślałem ORAZ zapowiedziała nowy album. (z czarno-białą okładką, a jakże) Jakie to wszystko proste 😛

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ernest Kubica, Szaman and robgordon have reacted to this post.
Ernest KubicaSzamanrobgordon

A propos Kanał Zero.

Mierzwiak

W ostatniej chwili podmieni siebie na tego generała co go tak usilnie promuje 🙂 W każdym razie mam nadzieję, że jednak zrezygnuje z tej szopki.

Raperka Doja Cat na Grammys.

Pamiętacie czasy gdy czerwony dywan był równoznaczny z klasą i szykiem? Nawet odloty Lady Gagi i jej zabawa modą to było coś pozytywnego, a dzisiaj mamy paradę dziwadeł i ludzi którzy zamiast pozować na ściankach powinni jak najszybciej odbyć konsultacje psychiatryczne, ewentualnie pewne rzeczy zachować na Only Fans.

Heh

Tak, tak, to na pewno wyłacznie zniechęci ją do angażowania się w kampanię prezydencką 🙂

Przyznam, że nie miałem pojęcia, że Dakota Johnson i Chris Martin z Coldplay są razem aż od 7 lat. Chyba za mało ich na Hollywood Reporter.

Nie, na HR jest to, co się klika.

W ogóle ostatnio znowu mam kryzys, bo próbuję uciec przed clickbaitami, Taylor Swift i wczorajszymi newsami. I znowu nie wiem gdzie 🙂

Mierzwiak

Ależ ten THR pikuje na dno od pewnego czasu. Szkoda.

Cytat z Szaman data luty 6, 2024, 22:41

W ogóle ostatnio znowu mam kryzys, bo próbuję uciec przed clickbaitami, Taylor Swift i wczorajszymi newsami. I znowu nie wiem gdzie 🙂

Jedyne miejsce w którym trafiam na te newsy jest tutejszy Hyde Park. I to Wy je tu sprzedajecie. Więc nie wiem o co Ci chodzi 😉

MOVIE NEWS:

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 160 of 244Next