aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 162 of 244Next

Ale żenada prosto z polskich boisk 🙂

Sorry, jeszcze jeden o piłce. Czasy były takie, że nie wiadomo czy to zdjęcie było żartem, czy prawdą 🙂

Cytat z Szaman data luty 11, 2024, 20:32

https://twitter.com/nazgulowski/status/1756745182270165313

Najważniejsze, że wygraliśmy 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

xD

Czas na piosenkę do Bonda 🙂

I honorowego Oscara.

I pokojowego Nobla. Nie byłoby to wcale mniej głupie od tego dla Obamy 🙂

Pisząc jednak serio (choć nie do końca), to powiedzcie mi co by było, gdyby Chiefs przegrali? O czym by pisano? Nie byłoby zdjęć świętującej Swift w loży dla VIPów, nie byłoby pocałunku na murawie, cały ten budowany miesiącami PR poszedłby w piach. Więc jeśli ktoś zasugeruje mi, że taki mecz mógł być ustawiony, to odpowiem: jasne, czemu nie?

E tam, to pisano by o łzach, smutku, pocieszaniu pana Kielce itp

Cytat z Szaman data luty 11, 2024, 20:32

https://twitter.com/nazgulowski/status/1756745182270165313

Raz w życiu był jak Neymar.

Cytat z Szaman data luty 12, 2024, 13:00

E tam, to pisano by o łzach, smutku, pocieszaniu pana Kielce itp

Idealna para królowej i króla balu (futbolisty!) nie przegrywa. To są mity i klisze działające na masową wyobraźnię, łzy i porażka nie wchodzą w rachubę 🙂

Co to będzie, jak ona z nim zerwie..

Nowa płyta 🙂

Ernest Kubica, Marek Pilarski and robgordon have reacted to this post.
Ernest KubicaMarek Pilarskirobgordon
Cytat z Marek Pilarski data luty 12, 2024, 11:23

xD

https://twitter.com/ErikDavis/status/1756891660133232751?t=wyu8zS282FAYLhChGqMZng&s=19

Ok, jemu zwykle wszystko się podoba i wszystko chwali, ale myślałem, że ten koleś jest bardziej ogarnięty.

Pewna niszowa, blondwłosa wokalistka zazdrości chyba sukcesu Taylor i idzie w jej ślady. Myślicie, że odniesie sukces? 😉

Bo ja nie w trendach, czyli Ameryka po 20 latach odwraca się od hip hopu i r'n'b w stronę country?

🙂

Cytat z Szaman data luty 12, 2024, 16:44

Bo ja nie w trendach, czyli Ameryka po 20 latach odwraca się od hip hopu i r'n'b w stronę country?

Nie, to po prostu kolejna z klisz w muzyce pop: prędzej czy później każda artystka ma jakiś album wyróżniający się na tle tego do czego przyzwyczaiła swoich fanów. Nawet Kylie Minogue nagrała album z elementami country.

Szaman
Cytat z Szaman data luty 12, 2024, 16:35

Nowa płyta 🙂

Z tytułem będącym jakąś grą słów nawiązującą do gry w futbol, a łączny czas utworów wyniesie 87 minut - 87 to numer na koszulce Travisa!

Szaman

Przepraszam za politykę, ale jakby ktoś 10 lat temu na forum KMF powiedział mi, że kiedyś odwrócą się role w cytowaniu, to bym nie uwierzył 😀 To jest koniec tej historii, ostatni odcinek, wielki finał tamtego dziwnego miejsca 🙂

A i żeby nie było, bełkot obydwu panów pomijam, chodzi mi tylko o walor humorystyczny odwrócenia klasycznej sytuacji z tamtego forum.

Spoiler

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

To przy okazji pokazuje jak bańki, w których się zamykamy, niepostrzeżenie oddalają się od siebie coraz dalej. W mojej nikt by nie wpadł na pomysł tego co napisał ten koleś (kimkolwiek jest). Nawet pewnie w formie jajcarskiego żartu. Koniec jest bliski.

PreviousPage 162 of 244Next