Hyde Park
Cytat z Mierzwiak data 16 lipca, 2024, 15:33Cytat z Szaman data lipiec 15, 2024, 20:22Oficjalnie ten z Elegii dla bidoków, o czym wspominał kiedyś Marek
Czekamy na sequel: Veep Elegy.
Cytat z Szaman data lipiec 15, 2024, 20:22Oficjalnie ten z Elegii dla bidoków, o czym wspominał kiedyś Marek
Czekamy na sequel: Veep Elegy.
Cytat z Szaman data 18 lipca, 2024, 22:00Ile to trzeba się napocić, aby zamieszkać w Hiszpanii i utrzymywać się z kebabów.
https://twitter.com/thepolandnews_/status/1813995158784082161?t=niGVHTQn-YJd2kNiNsfufQ&s=19
Ile to trzeba się napocić, aby zamieszkać w Hiszpanii i utrzymywać się z kebabów.
https://twitter.com/thepolandnews_/status/1813995158784082161?t=niGVHTQn-YJd2kNiNsfufQ&s=19
Cytat z Szaman data 19 lipca, 2024, 08:33Miło się z Wami rozmawiało, ale Skynet ma już dość tego forum 🙂 I nawet nie poczekał do 66 rocznicy urodzin Michaela Jacksona 🙂
https://twitter.com/RMF24pl/status/1814199953008288120
Miło się z Wami rozmawiało, ale Skynet ma już dość tego forum 🙂 I nawet nie poczekał do 66 rocznicy urodzin Michaela Jacksona 🙂
Samoloty na lotniskach zostały uziemione w związku z masowymi awariami systemów informatycznych - informuje BBC. Awarie dotknęły linie lotnicze, media i banki.https://t.co/vQA2Otj2Ys pic.twitter.com/7R3r2mYseN
— Fakty RMF FM (@RMF24pl) July 19, 2024
Cytat z Szaman data 19 lipca, 2024, 11:30Jakim cudem sprowadzono Placebo na darmowy festiwal w Łodzi? Wiem, że lata świetności mieli 20 lat temu, ale myślałem, że czasy darmoszki odchodzą w zapomnienie.
Sam byłem prawie 20 lat temu na darmowym koncercie The Rasmus w Lublinie. Piał niesamowicie 🙂 A i żeby nie było, zaplątałem się ze znajomymi na otwarcie Juwenaliów. To był chyba 2007 rok, więc jeszcze coś tam błyszczeli popularnością, ale nigdy ich nie lubiłem.
https://uml.lodz.pl/lodz-summer-festival-2024/
Jakim cudem sprowadzono Placebo na darmowy festiwal w Łodzi? Wiem, że lata świetności mieli 20 lat temu, ale myślałem, że czasy darmoszki odchodzą w zapomnienie.
Sam byłem prawie 20 lat temu na darmowym koncercie The Rasmus w Lublinie. Piał niesamowicie 🙂 A i żeby nie było, zaplątałem się ze znajomymi na otwarcie Juwenaliów. To był chyba 2007 rok, więc jeszcze coś tam błyszczeli popularnością, ale nigdy ich nie lubiłem.
Cytat z Szaman data 19 lipca, 2024, 11:34Ps. Okazało się, że jednak 2010. A to nie, to już przyjechali za skrzynkę piwa i dwudaniowy obiadek 🙂
Ps. Okazało się, że jednak 2010. A to nie, to już przyjechali za skrzynkę piwa i dwudaniowy obiadek 🙂
Cytat z Mierzwiak data 22 lipca, 2024, 18:22Whitney nie miała psychofanów streamujących jej muzykę do upadłego na Spotify i nie wydała 40 edycji tego albumu sztucznie podtrzymując jego obecność na liście. Taka tam, drobna różnica 🙂
https://twitter.com/PopCrave/status/1812567922260234357
Whitney nie miała psychofanów streamujących jej muzykę do upadłego na Spotify i nie wydała 40 edycji tego albumu sztucznie podtrzymując jego obecność na liście. Taka tam, drobna różnica 🙂
Cytat z robgordon data 22 lipca, 2024, 18:41Cytat z Szaman data lipiec 19, 2024, 11:30Jakim cudem sprowadzono Placebo na darmowy festiwal w Łodzi? Wiem, że lata świetności mieli 20 lat temu, ale myślałem, że czasy darmoszki odchodzą w zapomnienie.
Sam byłem prawie 20 lat temu na darmowym koncercie The Rasmus w Lublinie. Piał niesamowicie
A i żeby nie było, zaplątałem się ze znajomymi na otwarcie Juwenaliów. To był chyba 2007 rok, więc jeszcze coś tam błyszczeli popularnością, ale nigdy ich nie lubiłem.
Kwestia budżetu imprezy 😉 O Placebo, podobnie jak o DM i wielu innych bandach, nikt już w UK czy Stanach nie pamięta. Muszą więc szukać zarobku gdzie indziej.
Cytat z Szaman data lipiec 19, 2024, 11:30Jakim cudem sprowadzono Placebo na darmowy festiwal w Łodzi? Wiem, że lata świetności mieli 20 lat temu, ale myślałem, że czasy darmoszki odchodzą w zapomnienie.
Sam byłem prawie 20 lat temu na darmowym koncercie The Rasmus w Lublinie. Piał niesamowicie
A i żeby nie było, zaplątałem się ze znajomymi na otwarcie Juwenaliów. To był chyba 2007 rok, więc jeszcze coś tam błyszczeli popularnością, ale nigdy ich nie lubiłem.
Kwestia budżetu imprezy 😉 O Placebo, podobnie jak o DM i wielu innych bandach, nikt już w UK czy Stanach nie pamięta. Muszą więc szukać zarobku gdzie indziej.
Cytat z robgordon data 22 lipca, 2024, 19:18Cytat z robgordon data lipiec 22, 2024, 18:41Cytat z Szaman data lipiec 19, 2024, 11:30Jakim cudem sprowadzono Placebo na darmowy festiwal w Łodzi? Wiem, że lata świetności mieli 20 lat temu, ale myślałem, że czasy darmoszki odchodzą w zapomnienie.
Kwestia budżetu imprezy
O Placebo, podobnie jak o DM i wielu innych bandach, nikt już w UK czy Stanach nie pamięta. Muszą więc szukać zarobku gdzie indziej.
O, widzę że tam zestaw jest dość rozbudowany. Budżet musi być naprawdę niezły.
Cytat z robgordon data lipiec 22, 2024, 18:41Cytat z Szaman data lipiec 19, 2024, 11:30Jakim cudem sprowadzono Placebo na darmowy festiwal w Łodzi? Wiem, że lata świetności mieli 20 lat temu, ale myślałem, że czasy darmoszki odchodzą w zapomnienie.
Kwestia budżetu imprezy
O Placebo, podobnie jak o DM i wielu innych bandach, nikt już w UK czy Stanach nie pamięta. Muszą więc szukać zarobku gdzie indziej.
O, widzę że tam zestaw jest dość rozbudowany. Budżet musi być naprawdę niezły.
Cytat z robgordon data 22 lipca, 2024, 19:20Cytat z Szaman data lipiec 22, 2024, 18:48Tak Depeche Mode podupadło? Nawet nie wiedziałem. U nas w pewnych kręgach religia.
Podupadło już dawno 😉 Co nie oznacza, że w innych krajach, tak jak u nas, nie mają wielu fanów.
Cytat z Szaman data lipiec 22, 2024, 18:48Tak Depeche Mode podupadło? Nawet nie wiedziałem. U nas w pewnych kręgach religia.
Podupadło już dawno 😉 Co nie oznacza, że w innych krajach, tak jak u nas, nie mają wielu fanów.
Cytat z Marek Pilarski data 22 lipca, 2024, 19:30Widziałem już jakiś czas temu ploty, jakoby miała wystąpić na ceremonii zamknięcia Igrzysk, więc chyba coś jest na rzeczy. Jutro nowy zwiastun Jokera i chyba też ogłoszenie line-upu Wenecji, w którym film może się znaleźć, więc światowa premiera pod koniec sierpnia/września, poźniej kampania marketingowa i potencjalnie duży przebój w BO. A pogłoski mówią także o premierze nowego utworu, a może i całego albumu jeszcze tego lata, więc zapowiadają się dla niej grube tygodnie, może nawet miesiące, jeśli załapie się na sezon nagród z filmem i nową muzyką (nie tylko nowy album, ale także utwory do Jokera).
https://twitter.com/PopCrave/status/1815415920866521413?t=6GppTarDHfUdxo32Xud5lA&s=19
Widziałem już jakiś czas temu ploty, jakoby miała wystąpić na ceremonii zamknięcia Igrzysk, więc chyba coś jest na rzeczy. Jutro nowy zwiastun Jokera i chyba też ogłoszenie line-upu Wenecji, w którym film może się znaleźć, więc światowa premiera pod koniec sierpnia/września, poźniej kampania marketingowa i potencjalnie duży przebój w BO. A pogłoski mówią także o premierze nowego utworu, a może i całego albumu jeszcze tego lata, więc zapowiadają się dla niej grube tygodnie, może nawet miesiące, jeśli załapie się na sezon nagród z filmem i nową muzyką (nie tylko nowy album, ale także utwory do Jokera).
Lady Gaga rumored to be involved in the 2024 Olympics ceremony after being spotted in Paris today. pic.twitter.com/C1svsPPAGN
— Pop Crave (@PopCrave) July 22, 2024
Cytat z Szaman data 28 lipca, 2024, 06:37Teraz z kolei ja mam problem. Psuje mi się mój wysłużony Xiaomi Redmi Note Pro 7. Jakby ekran się od niego częściowo odkleił, jakby rozpadł się na dwie połowy, dziwaczna sprawa, ale jeszcze działa. Nie upadł mi, nie uderzył w nic, jedyne co kojarzę, to w czwartek była ogromna ulewa, ale przecież to nie pierwsza ulewa która mnie złapała i którą spędził w kieszeni. Plus nie był zamoczony. Zauważyłem problem dosłownie 20 minut temu.
Chyba kusi mnie powrót do Samsunga. Czy można coś znaleźć od nich w kwocie do 1500 zł? Zastosowania najbardziej proste z możliwych 🙂
Teraz z kolei ja mam problem. Psuje mi się mój wysłużony Xiaomi Redmi Note Pro 7. Jakby ekran się od niego częściowo odkleił, jakby rozpadł się na dwie połowy, dziwaczna sprawa, ale jeszcze działa. Nie upadł mi, nie uderzył w nic, jedyne co kojarzę, to w czwartek była ogromna ulewa, ale przecież to nie pierwsza ulewa która mnie złapała i którą spędził w kieszeni. Plus nie był zamoczony. Zauważyłem problem dosłownie 20 minut temu.
Chyba kusi mnie powrót do Samsunga. Czy można coś znaleźć od nich w kwocie do 1500 zł? Zastosowania najbardziej proste z możliwych 🙂
Cytat z robgordon data 28 lipca, 2024, 08:54Samsung ma bogatą ofertę. Podnieś przedział cenowy tak do 2000 i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Unikałbym starszych modeli, bo zawsze szybciej skończy się wsparcie, a myślę że dziś coraz częściej szuka się smartfona na dłużej. Pamiętaj o jak największej RAM, wybierz interesującą Cię przekątną ekranu i wybór powinien być dość prosty.
Samsung ma bogatą ofertę. Podnieś przedział cenowy tak do 2000 i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Unikałbym starszych modeli, bo zawsze szybciej skończy się wsparcie, a myślę że dziś coraz częściej szuka się smartfona na dłużej. Pamiętaj o jak największej RAM, wybierz interesującą Cię przekątną ekranu i wybór powinien być dość prosty.
Cytat z Marek Pilarski data 28 lipca, 2024, 09:12Cytat z robgordon data lipiec 27, 2024, 20:01Sprzedawaliście może ostatnio używane auto? Jakieś rady?
Nie, ale kupowałem używane, więc chyba nie pomogę.
Cytat z robgordon data lipiec 27, 2024, 20:01Sprzedawaliście może ostatnio używane auto? Jakieś rady?
Nie, ale kupowałem używane, więc chyba nie pomogę.
Cytat z robgordon data 28 lipca, 2024, 09:21Ja też kupowałem używane, więc od tej strony mam doświadczenie. Teraz muszę zadziałać w drugą stronę. Oczywiście sprzedawałem już wcześniej auta, ale starocie, więc za grosze. To jest trochę nowsze (9 lat) więc o odpowiednią kwotę warto zawalczyć.
Ja też kupowałem używane, więc od tej strony mam doświadczenie. Teraz muszę zadziałać w drugą stronę. Oczywiście sprzedawałem już wcześniej auta, ale starocie, więc za grosze. To jest trochę nowsze (9 lat) więc o odpowiednią kwotę warto zawalczyć.
Cytat z Marek Pilarski data 28 lipca, 2024, 09:49Jakie auto, jaki przebieg? 😛
Jakie auto, jaki przebieg? 😛