Hyde Park
Cytat z Szaman data 12 czerwca, 2025, 13:31Co to jest za człowiek, wszędzie z nim to samo. On albo Santos to były jednak największe pomyłki castingowe ostatnich 30 lat. Wierzę, że może być już tylko lepiej. Faworyt ludu, Jan Urban jest chociaż 100 razy normalniejszym człowiekiem.
Co to jest za człowiek, wszędzie z nim to samo. On albo Santos to były jednak największe pomyłki castingowe ostatnich 30 lat. Wierzę, że może być już tylko lepiej. Faworyt ludu, Jan Urban jest chociaż 100 razy normalniejszym człowiekiem.
Cytat z robgordon data 12 czerwca, 2025, 13:53Masz rację, ale jak dla mnie to nadal jest pudrowanie trupa.
Masz rację, ale jak dla mnie to nadal jest pudrowanie trupa.
Cytat z robgordon data 12 czerwca, 2025, 14:17Ja po prostu nie mam nadziei na poprawę 😉 Dlatego zarzuciłem polską piłkę jakiś czas temu, bo przynosiła mi wyłącznie rozczarowania.
Ja po prostu nie mam nadziei na poprawę 😉 Dlatego zarzuciłem polską piłkę jakiś czas temu, bo przynosiła mi wyłącznie rozczarowania.
Cytat z Ernest Kubica data 12 czerwca, 2025, 16:20Trochę statystyk - to będzie siódmy selekcjoner w ostatnich siedmiu latach
Trochę statystyk - to będzie siódmy selekcjoner w ostatnich siedmiu latach
Cytat z Mierzwiak data 12 czerwca, 2025, 16:54https://pagesix.com/2025/06/12/style/sabrina-carpenter-wears-nothing-but-thigh-high-socks-and-butt-grazing-blond-hair-on-rolling-stone-cover/
Typowe: zero talentu i osobowości, no to trzeba sprzedawać to, na co jest największy popyt.
Próbowałem słuchać jej płyty, głos bez grama wyrazu, piosenki na jedno kopyto, głównie jakieś pomyje po Taylor Swift i inne wtórne kawałki. Przereklamowany, opracowany przez krawaty z wytwórni produkt który nikogo nie obchodził dopóki nie weszły operacje plastyczne i skąpe wdzianka.
Typowe: zero talentu i osobowości, no to trzeba sprzedawać to, na co jest największy popyt.
Próbowałem słuchać jej płyty, głos bez grama wyrazu, piosenki na jedno kopyto, głównie jakieś pomyje po Taylor Swift i inne wtórne kawałki. Przereklamowany, opracowany przez krawaty z wytwórni produkt który nikogo nie obchodził dopóki nie weszły operacje plastyczne i skąpe wdzianka.
Cytat z Szaman data 17 czerwca, 2025, 14:05https://twitter.com/HirekWrona/status/1934876162464825598?t=_srP-coBsp9b8k5eI4lR9Q&s=19
https://twitter.com/HirekWrona/status/1934876162464825598?t=_srP-coBsp9b8k5eI4lR9Q&s=19
Cytat z Szaman data 17 czerwca, 2025, 14:34Hirek Wrona chyba się nabrał na fejka, a ja razem z nim. Było o Ryszardzie R. czyli Rynkowskim złapanym w ten weekend na jeździe po pijaku, a ze wstawionym do artykułu zdjęciem Ryśka Riedla. Rynkowski tak właśnie zmierzał na benefis Jacka Cygana na festiwalu w Opolu.
Hirek Wrona chyba się nabrał na fejka, a ja razem z nim. Było o Ryszardzie R. czyli Rynkowskim złapanym w ten weekend na jeździe po pijaku, a ze wstawionym do artykułu zdjęciem Ryśka Riedla. Rynkowski tak właśnie zmierzał na benefis Jacka Cygana na festiwalu w Opolu.
Cytat z Mierzwiak data 18 czerwca, 2025, 18:12Pamiętacie czasy gdy Timbaland był najgorętszym producentem muzycznym a jego ksywka sygnowała co drugi hit? Tak się stoczyć...
https://www.vice.com/en/article/timbaland-signs-ai-artist-tata-to-his-new-stage-zero-record-label/
Pamiętacie czasy gdy Timbaland był najgorętszym producentem muzycznym a jego ksywka sygnowała co drugi hit? Tak się stoczyć...
Timbaland Signs AI ‘Artist’ TaTa to His New Stage Zero Record Label
Cytat z Szaman data 18 czerwca, 2025, 18:15A tak w skrócie, ktoś może powiedzieć co się stało? Odszedł wraz z dawnymi idolami? Skończyły się znajomości? Zaczął uchodzić za coś nieświeżego? Bo pamiętam, że lata 00 miał wielkie.
A tak w skrócie, ktoś może powiedzieć co się stało? Odszedł wraz z dawnymi idolami? Skończyły się znajomości? Zaczął uchodzić za coś nieświeżego? Bo pamiętam, że lata 00 miał wielkie.
Cytat z Mierzwiak data 18 czerwca, 2025, 18:39Wypalenie? Nieumiejętność dostosowania się do nowych brzmień? Czasy się jednak zmieniały, to co on oferował przestało dominować w muzyce pop / R&B. Naprawdę smutne, bo był tam ewidentny talent.
Wypalenie? Nieumiejętność dostosowania się do nowych brzmień? Czasy się jednak zmieniały, to co on oferował przestało dominować w muzyce pop / R&B. Naprawdę smutne, bo był tam ewidentny talent.
Cytat z Ernest Kubica data 18 czerwca, 2025, 22:11Mnie on trochę irytował. Coś tam tworzył fajnego, ale potem leciał na tych samych patentach - chyba się to wreszcie znudziło. Najgorsze było to jego eee eee w tle.
Mnie on trochę irytował. Coś tam tworzył fajnego, ale potem leciał na tych samych patentach - chyba się to wreszcie znudziło. Najgorsze było to jego eee eee w tle.
Cytat z robgordon data 18 czerwca, 2025, 22:24Sporo producentów muzycznych miało swoje 5-10 minut, a potem gdzieś znikło. Timbaland odniósł chyba największy sukces komercyjny więc i jego upadek jest też najbardziej spektakularny.
Sporo producentów muzycznych miało swoje 5-10 minut, a potem gdzieś znikło. Timbaland odniósł chyba największy sukces komercyjny więc i jego upadek jest też najbardziej spektakularny.
Cytat z Ernest Kubica data 19 czerwca, 2025, 11:22Najlepszym przykładem producenci Stock Aitken Waterman, którzy w drugiej połowie lat 80. mieli monopol na przeboje. Ich brzmienia się znudziły i nagle zniknęli.
Najlepszym przykładem producenci Stock Aitken Waterman, którzy w drugiej połowie lat 80. mieli monopol na przeboje. Ich brzmienia się znudziły i nagle zniknęli.
Cytat z Marek Pilarski data 21 czerwca, 2025, 21:14Nie. 🙈
Nie. 🙈
Cytat z Szaman data 21 czerwca, 2025, 22:14Ja też nie 🙂 Rozum podpowiada Samsunga, ale on mi się tak zwyczajnie nie podoba. Dużo bardziej Motorola Edge 60 w wersji granatowej, lub Xiaomi 14T. No ale w Moto recenzje marudzą na UFS 2.2, a znajomi straszą delikatnością zakrzywionego ekranu. Przy drugim wszyscy straszą nadmiarem reklam w nowych Xiaomi. No i jestem całkowicie w kropce 🙂
Ja też nie 🙂 Rozum podpowiada Samsunga, ale on mi się tak zwyczajnie nie podoba. Dużo bardziej Motorola Edge 60 w wersji granatowej, lub Xiaomi 14T. No ale w Moto recenzje marudzą na UFS 2.2, a znajomi straszą delikatnością zakrzywionego ekranu. Przy drugim wszyscy straszą nadmiarem reklam w nowych Xiaomi. No i jestem całkowicie w kropce 🙂