aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 226 of 244Next

Szkoda, że w sumie niewiele to zmieni w rzeczywistości polskiej kopanej.

Co to jest za człowiek, wszędzie z nim to samo. On albo Santos to były jednak największe pomyłki castingowe ostatnich 30 lat. Wierzę, że może być już tylko lepiej. Faworyt ludu, Jan Urban jest chociaż 100 razy normalniejszym człowiekiem.

Masz rację, ale jak dla mnie to nadal jest pudrowanie trupa.

Też masz rację 🙂

Ja po prostu nie mam nadziei na poprawę 😉 Dlatego zarzuciłem polską piłkę jakiś czas temu, bo przynosiła mi wyłącznie rozczarowania.

Trochę statystyk - to będzie siódmy selekcjoner w ostatnich siedmiu latach

https://pagesix.com/2025/06/12/style/sabrina-carpenter-wears-nothing-but-thigh-high-socks-and-butt-grazing-blond-hair-on-rolling-stone-cover/

Typowe: zero talentu i osobowości, no to trzeba sprzedawać to, na co jest największy popyt.

Próbowałem słuchać jej płyty, głos bez grama wyrazu, piosenki na jedno kopyto, głównie jakieś pomyje po Taylor Swift i inne wtórne kawałki. Przereklamowany, opracowany przez krawaty z wytwórni produkt który nikogo nie obchodził dopóki nie weszły operacje plastyczne i skąpe wdzianka.

https://twitter.com/HirekWrona/status/1934876162464825598?t=_srP-coBsp9b8k5eI4lR9Q&s=19

„Coś poszło nie tak”

Hirek Wrona chyba się nabrał na fejka, a ja razem z nim. Było o Ryszardzie R. czyli Rynkowskim złapanym w ten weekend na jeździe po pijaku, a ze wstawionym do artykułu zdjęciem Ryśka Riedla. Rynkowski tak właśnie zmierzał na benefis Jacka Cygana na festiwalu w Opolu.

To było z Onetu, zdjęcie już podmienione

Pamiętacie czasy gdy Timbaland był najgorętszym producentem muzycznym a jego ksywka sygnowała co drugi hit? Tak się stoczyć...

Timbaland Signs AI ‘Artist’ TaTa to His New Stage Zero Record Label

A tak w skrócie, ktoś może powiedzieć co się stało? Odszedł wraz z dawnymi idolami? Skończyły się znajomości? Zaczął uchodzić za coś nieświeżego? Bo pamiętam, że lata 00 miał wielkie.

Wypalenie? Nieumiejętność dostosowania się do nowych brzmień? Czasy się jednak zmieniały, to co on oferował przestało dominować w muzyce pop / R&B. Naprawdę smutne, bo był tam ewidentny talent.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Mnie on trochę irytował. Coś tam tworzył fajnego, ale potem leciał na tych samych patentach - chyba się to wreszcie znudziło. Najgorsze było to jego eee eee w tle.

Sporo producentów muzycznych miało swoje 5-10 minut, a potem gdzieś znikło. Timbaland odniósł chyba największy sukces komercyjny więc i jego upadek jest też najbardziej spektakularny.

Najlepszym przykładem producenci Stock Aitken Waterman, którzy w drugiej połowie lat 80. mieli monopol na przeboje. Ich brzmienia się znudziły i nagle zniknęli.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Marku i kupiłeś już może tego Samsunga A56? Albo inny telefon?

Nie. 🙈

Ja też nie 🙂 Rozum podpowiada Samsunga, ale on mi się tak zwyczajnie nie podoba. Dużo bardziej Motorola Edge 60 w wersji granatowej, lub Xiaomi 14T. No ale w Moto recenzje marudzą na UFS 2.2, a znajomi straszą delikatnością zakrzywionego ekranu. Przy drugim wszyscy straszą nadmiarem reklam w nowych Xiaomi. No i jestem całkowicie w kropce 🙂

PreviousPage 226 of 244Next