aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 28 of 244Next

Wydaje mi się, że kina nie mają szans z modelem hybrydowym. Oszczędność czasu, pieniędzy, własna kanapa, brak przeszkadzających kretynów, dogodna pora seansu. Ktoś powie, a bo wielki ekran! Ale wydaje mi się, że jeśli ktoś na co dzień ogląda filmy na laptopie, na monitorze, na 32 calach, albo na tym 100-calowym kolosie od Xiaomi co go ostatnio widziałem, to tak czy siak jest do tego przyzwyczajony.

Sony stanęło murem za kinami i chce cytując klasyka "aby było tak jak było", przekonanie o powrocie starych czasów prowadzi też do zaklepywania dat. Sony jest też gotowe ponieść koszty i od początku pandemii nakreśliło jasną strategię. Długofalowo może się opłacić, bo coś czuję, że tam z następnym filmem pójdzie na przykład Nolan, zwłaszcza, że Tarantino odniósł z nimi autorski sukces kasowy i artystyczny przecierając szlaki.

Moje zdanie znacie- nie kręci mnie to z powodu pogorszenia dostępności. Zresztą coraz mocniej uważam, że rewolucja odbije się branży czkawką i dojdzie do dorodnego renesansu torrentów.

Cytat z Szaman data Styczeń 22, 2021, 08:57

Wydaje mi się, że kina nie mają szans z modelem hybrydowym. Oszczędność czasu, pieniędzy, własna kanapa, brak przeszkadzających kretynów, dogodna pora seansu. Ktoś powie, a bo wielki ekran!

Jeśli otworzą kina do 26 marca, to będę chciał się przejść na Godzilla vs. Kong, nawet jeśli miałbym w tym samym czasie wersję 4K na dysku. Co innego mniejsze filmy, jak The Little Things z Denzelem, czy nowy Eastwood, przy nich wystarczą mi domowe warunki. Ale na widowiska za grube pieniądze wolę wielki ekran i udźwiękowienie jakiego w domu nie mam.

Zmarł Larry King. Postać również dość często przewijająca się w kinie, więc warto wspomnieć.

Właśnie obawiałem się, że może tak się skończyć, jak czytałem kilka dni temu, że trafił do szpitala z Covidem.

Ale Affleck już zszedł z batmanowej wagi

Podglądam na twitterze co tam się dzieje wokół Armie Hammera i robi się coraz bardziej nieciekawie, bo temat zszedł już na jego, ekhm, stosunki z nieletnimi dziewczynami.

Cytat z Szaman data Styczeń 23, 2021, 23:54

Ale Affleck już zszedł z batmanowej wagi

https://twitter.com/DEADLINE/status/1353109312793497600?s=19

Ale nie wygląda za dobrze.

Prawda? Jakiś taki wychudzony, zupełnie jakby miał zastąpić Bale'a w jakimś filmie 🙂 A może to po prostu kontrast z, godną pozazdroszczenia, formą w jakiej był w Batman v. Superman.

Nastassja Kinski kończy dziś 60 lat.

Jeszcze co do Afflecka, zaniepokoiło mnie, że on siedzi w biurze w jakiejś jak dobrze widzę pikowanej kurtce. Tak jakby miała ona ukryć jego wychudzenie. No ale chyba nie ma co spiskować, może to wizualny efekt odstawienia diety młodego Arnolda.

Affleck robi sobie w tym roku najwyraźniej kampanię Oscarową za The Way Back. U Feinberga jest w tej chwili w piątce nominowanych.

E tam, prędzej już od dawna z Aną nie szło.

Na tych zdjęciach nie wygląda już tak mizernie jak na klipie od Deadline i pudelkowa przesada jest chybiona, no ale widać, że już nie jest Batmanem

https://www.pudelek.pl/zmizernialy-ben-affleck-pociesza-sie-paczkami-i-kawa-po-rozstaniu-z-ana-de-armas-zdjecia-6599690735819744a

Od czasu do czasu zdjęcia z Affleckiem trafiają do sieci i generalnie wygląda dobrze, to tutaj to jakiś wyjątek. Ciężko jednak mu odbudować pewnie formę z BvS a też może zwyczajnie nie mieć na to ochoty (pytanie co na to Muschetii jako go w Londynie zobaczy za miesiąc). No i weźmy też pod uwage, że Affleck jest aktorem a ostatnio mówiło się m.in o jego angażu w roli Houdiniego.

Chociaż fakt, że jak wrzucano zdjęcia jak był na dokrętkach do JL to wyglądał znacznie lepiej

Wg mnie Ben wygląda teraz dobrze, dłuższy zarost i mniejsza waga spowodowały, że odeszło mu kilka lat. Podczas marketingu BvS na początku 2016 roku zdziwiło mnie jak "zdziadział", zwłaszcza kiedy się ogolił, na powyższych fotkach i nagraniu dałbym mu max. 40tkę.

https://www.theguardian.com/music/2021/jan/21/composer-ryuichi-sakamoto-diagnosed-with-bowel-cancer

Ryuichi Sakamoto znów został zdiagnozowany na chorobę nowotworową

W sobotę jak oglądałem I'm Thinking o fEnding Things nie dała mi spokoju jedna rzecz - kogo przypomina mi z wyglądu w tym filmie Jessie Buckley. I w końcu wyczaiłem, że wygląda jak ten jeden gościu z Vogule Poland. Wyświetla mi to ciulstwo niekiedy w proponowanych na YT, niekiedy też wejdę, żeby posłuchać, co tam u polskich celebrytów słychać.

A przecież sam film był już wystarczająco dziwny. 😛

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Swedish Actress and Director Gunnel Lindblom Has Died Aged 89

Zmarła Gunnel Lindblom

Demi Moore... :/

Masakra...

Zapytam jeszcze tutaj, może ktoś będzie w stanie doradzić. Potrzebuję telefon, taki do max. 2000 zł (choć bardziej coś w przedziale do 1500-1700). Nie zwracam uwagi na bajery, chcę po prostu, żeby dobrze działał przez najbliższe 3-4 lata. Obecnie mam LG G6, wcześniej też miałem LG, więc najchętniej przerzuciłbym się na LG G8, ale praktycznie nie ma ofert w necie.

PreviousPage 28 of 244Next